KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Olympic Beach

#137398 ancsa0302 2010-06-04
Jövőhét pénteken senki sem indul csak mi?:)
Jövőhét pénteken senki sem indul csak mi?:)
#137382 Kata05 2010-06-04
Szia Ágica Mi is hétfőn indulunk . Apollon Travellel és ti?
Szia Ágica Mi is hétfőn indulunk . Apollon Travellel és ti?
#137366 AGICA2 2010-06-04
Igen, hétfőn megyünk. Néztem én is, de mostanában valahogy nem hiszek az időjárásban... de a remény hal meg utoljára. Jó lesz, és kész!!! :)
Igen, hétfőn megyünk. Néztem én is, de mostanában valahogy nem hiszek az időjárásban... de a remény hal meg utoljára. Jó lesz, és kész!!! :)
#137365 Emici 2010-06-04
Ágica! Hétfőn mentek,nem? Nagyon jó időt ígér Nektek az előrejelzés. :-)
Ágica! Hétfőn mentek,nem? Nagyon jó időt ígér Nektek az előrejelzés. :-)
#137362 AGICA2 2010-06-04
Kösziii az infót, okosabb lettem :) A jó kívánságaid ránk férnek, köszike, főleg a jó idő. Aggódom... lehet mégsem vettem elég nagy bőröndöt? Nem fér bele a bundám... :D
Kösziii az infót, okosabb lettem :) A jó kívánságaid ránk férnek, köszike, főleg a jó idő. Aggódom... lehet mégsem vettem elég nagy bőröndöt? Nem fér bele a bundám... :D
#137361 Emici 2010-06-04
A lapot (beszállókártya),amit kaptok a sofőröknek meg kell mutatni és majd a kinti idegenvezetőnek le kell adni!!! Jó utat és szép időt Nektek!
A lapot (beszállókártya),amit kaptok a sofőröknek meg kell mutatni és majd a kinti idegenvezetőnek le kell adni!!! Jó utat és szép időt Nektek!
#137360 AGICA2 2010-06-04
Sziasztok! Ma dolgozom utoljára, és még semmit nem csomagoltam össze :) Gondolkodom, milyen kaját vigyünk az útra...milyen ruhákat csomagoljak...sapkát, sálat, csizmát...bundát :D Nem is tudom... megyek ma az irodába, kapunk beszállókártyát. Sosem kaptunk még ilyesmit, lehet repülővel megyünk??? :) Lányok! Jó pakolászást, a buszon találkozunk! Már csak 3 nap!!!
Sziasztok! Ma dolgozom utoljára, és még semmit nem csomagoltam össze :) Gondolkodom, milyen kaját vigyünk az útra...milyen ruhákat csomagoljak...sapkát, sálat, csizmát...bundát :D Nem is tudom... megyek ma az irodába, kapunk beszállókártyát. Sosem kaptunk még ilyesmit, lehet repülővel megyünk??? :) Lányok! Jó pakolászást, a buszon találkozunk! Már csak 3 nap!!!
#137293 Pintyőke60 2010-06-03
Köszönöm: Efharisztó, Szivesen:Parakaló!
Köszönöm: Efharisztó, Szivesen:Parakaló!
#137291 ancsa0302 2010-06-03
evhariszto pára polí (fonetikusan) Hellasz fórumban találtam,'nagyon köszönöm',azt jelenti. :D Tessék pakolni :)
evhariszto pára polí (fonetikusan) Hellasz fórumban találtam,'nagyon köszönöm',azt jelenti. :D Tessék pakolni :)
#137289 abel 2010-06-03
Még mindig nem pakoltunk be teljesen... Tudja valaki, hogy görögül hogy van a 'köszönöm'? :D
Még mindig nem pakoltunk be teljesen... Tudja valaki, hogy görögül hogy van a 'köszönöm'? :D

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..