Szia Anikó,
Nagyon köszönöm a dicséretet!
A gépem egy Nikon D3100 egy cirkuláris polárszűrővel, nem számít nagy számnak, alig lehet már ilyen gépet kapni (régi), az újabbak persze mind komolyabbak. Én azért nagyon szeretem, szépen adja vissza a színeket. Az előző Fuji gépem is szép színeket produkált, de nem lehet egy napon említeni egy tükörreflexes géppel. Imádom! Lehet, hogy nehezebb egész nap ilyennel rohangálni, de totál megéri szerintem. Persze állványom nincs, annyira nem vagyok fanatikus ... bár éjszaka Mikro Horioban nagyon jól jött volna....
Most felcsigáztál Serifos-szal, ha tényleg ilyen, akkor előre veszem a listán máris :)
A zöld foltokat illetően, állítolag a Tilos közepén lévő nagy zöld folt a térképen (Megalo Horio és Eristos közt) volt valamikor a 'Dodekaniszos éléskamrája'. Ma már alig marad fiatal a szigeten, aki ott maradna megművelni a földet ... sajnos.
Tilos pedig tényleg fantasztikus, ha valaki például lusta és nem akarna 1 nap kimozdulni Livadia faluból, akkor ilyen pillanatképekkel találkozhat:
és hogy mennyire tiszta az a víz, amiről mindketten beszélünk :)
Szia Anikó,
Nagyon köszönöm a dicséretet!
A gépem egy Nikon D3100 egy cirkuláris polárszűrővel, nem számít nagy számnak, alig lehet már ilyen gépet kapni (régi), az újabbak persze mind komolyabbak. Én azért nagyon szeretem, szépen adja vissza a színeket. Az előző Fuji gépem is szép színeket produkált, de nem lehet egy napon említeni egy tükörreflexes géppel. Imádom! Lehet, hogy nehezebb egész nap ilyennel rohangálni, de totál megéri szerintem. Persze állványom nincs, annyira nem vagyok fanatikus ... bár éjszaka Mikro Horioban nagyon jól jött volna....
Most felcsigáztál Serifos-szal, ha tényleg ilyen, akkor előre veszem a listán máris :)
A zöld foltokat illetően, állítolag a Tilos közepén lévő nagy zöld folt a térképen (Megalo Horio és Eristos közt) volt valamikor a 'Dodekaniszos éléskamrája'. Ma már alig marad fiatal a szigeten, aki ott maradna megművelni a földet ... sajnos.
Tilos pedig tényleg fantasztikus, ha valaki például lusta és nem akarna 1 nap kimozdulni Livadia faluból, akkor ilyen pillanatképekkel találkozhat:
és hogy mennyire tiszta az a víz, amiről mindketten beszélünk :)
#235035-törölt nick 10391 2015-08-25
Kedves Hidalgo és Xoyox!
Hála és köszönet az albumért és a képekért. Megnéztem és megcsodáltam mindet! :)
Közben rájöttem emlékeimben kutatva, hogy ez a sziget vadságban, hangulatban és érintetlenségben mennyire hasonlít Serifosra. (Igaz, ahhoz a szigethez képest Tilos oázisnak tűnik a zöld foltjaival.)
Hidalgo! Megkérdezhetem, hogy milyen géppel fényképezel? Mert egyszerűen lenyűgöző a képeid minősége!
Anikó
Kedves Hidalgo és Xoyox!
Hála és köszönet az albumért és a képekért. Megnéztem és megcsodáltam mindet! :)
Közben rájöttem emlékeimben kutatva, hogy ez a sziget vadságban, hangulatban és érintetlenségben mennyire hasonlít Serifosra. (Igaz, ahhoz a szigethez képest Tilos oázisnak tűnik a zöld foltjaival.)
Hidalgo! Megkérdezhetem, hogy milyen géppel fényképezel? Mert egyszerűen lenyűgöző a képeid minősége!
Anikó
#234998xoyox 2015-08-25
ez a seta -ut vezet Megalobol a hegyoldalban, le Aig. Antoniosi öbölhöz
kivandorolt, es igy arulja a hazat -sajnos erösen romos
a kristalytiszta viz, Livadia hosszu partjan-amiröl Hidalgo irt.
ut a Skafi öböl fele
megerkezett a Diagoras
ez a Dodekanisos Express 'központja '
ez a seta -ut vezet Megalobol a hegyoldalban, le Aig. Antoniosi öbölhöz
kivandorolt, es igy arulja a hazat -sajnos erösen romos
a kristalytiszta viz, Livadia hosszu partjan-amiröl Hidalgo irt.
ut a Skafi öböl fele
megerkezett a Diagoras
ez a Dodekanisos Express 'központja '
#234997xoyox 2015-08-25
mesebeli szines szönyegek, agytakarok, fali dekorok
egy öreg femcsiszolo mester mühelye rodosi ovarosban
ha gazdag lennek ilyenen elnek, es barangolnam a vizeket, öblöket
Tilos, -Megalo-a felsö utcaban-ahol all az idö
ez is fennt
Aig.Panteleimonas , döbbenetes helyen, egy egeszen különleges Templom
mesebeli szines szönyegek, agytakarok, fali dekorok
egy öreg femcsiszolo mester mühelye rodosi ovarosban
ha gazdag lennek ilyenen elnek, es barangolnam a vizeket, öblöket
Tilos, -Megalo-a felsö utcaban-ahol all az idö
ez is fennt
Aig.Panteleimonas , döbbenetes helyen, egy egeszen különleges Templom
#234951xoyox 2015-08-24
ELPOIDA sarki vendeglö, inkabb grillenznek, mint komolyabb kajakat gyartanak :)
tilos egyik elado haza, de nem az igazi :))
az Eristosi teraszrol
ugyanaz
megaloban
ELPOIDA sarki vendeglö, inkabb grillenznek, mint komolyabb kajakat gyartanak :)
tilos egyik elado haza, de nem az igazi :))
az Eristosi teraszrol
ugyanaz
megaloban
#234949xoyox 2015-08-24
felülröl
a Hajo folyosoja
naplemente valahol az Adrian
=megerkeztem, az EL PIDA sarki vendegö elött:))
a felkesz Skelett -csontvaz beton haz is ott all elado az Ag Antonios öbölben :))
felülröl
a Hajo folyosoja
naplemente valahol az Adrian
=megerkeztem, az EL PIDA sarki vendegö elött:))
a felkesz Skelett -csontvaz beton haz is ott all elado az Ag Antonios öbölben :))
#234853xoyox 2015-08-22
panteleimonas
nissiros a tavolban
megalo horio egyik hazikoja :)))
felfele a Panteleimonasi 'Kolostor-fele '
en plo-i vendeglö...
megaloi utca :))
panteleimonas
nissiros a tavolban
megalo horio egyik hazikoja :)))
felfele a Panteleimonasi 'Kolostor-fele '
en plo-i vendeglö...
megaloi utca :))
#234850xoyox 2015-08-22
1 rodosi hatso kikötöben elsüllyedt egy Hajo:))
2 a hazam :)))
3 a kert fele :))
4 a Hajo / ANEK / belülröl
astypalaia
1 rodosi hatso kikötöben elsüllyedt egy Hajo:))
2 a hazam :)))
3 a kert fele :))
4 a Hajo / ANEK / belülröl
astypalaia
#234844xoyox 2015-08-22
ahh nem csinalom, rengeteg fotom lenne eszmeletlen lassu minden, idegekkel ezt nem lehet nkivarni, mas es mas oldal jelentkezik, sorry
ahh nem csinalom, rengeteg fotom lenne eszmeletlen lassu minden, idegekkel ezt nem lehet nkivarni, mas es mas oldal jelentkezik, sorry
#234843xoyox 2015-08-22
Most megvagy :))) Tudom hol jartal, tudom, hol aludtatok, megismerem a Skafi.t, latom Micro Horio teccik :), onnan lötted a gyikokat, es az esti fenyeket, megtalaltad lennt a viznyerö forrasukat -
ahaaa
Most megvagy :))) Tudom hol jartal, tudom, hol aludtatok, megismerem a Skafi.t, latom Micro Horio teccik :), onnan lötted a gyikokat, es az esti fenyeket, megtalaltad lennt a viznyerö forrasukat -
ahaaa