KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#247856 raven71 2018-06-06
'Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba” (Hérakleitosz) :):):)
'Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba” (Hérakleitosz) :):):)
#247854 babszi14 2018-06-05
Bocsi, az eleje lemaradt vmiért....nyilván tudok róla, hogy repülővel is el lehet jutni, de mindennek meg van a maga oka, hogy mit miért nem, és mit miért igen....például autóval sokkal sokkal szabadabb vagy, ott állsz még út közben és azt nézel meg amit csak szeretnél
Bocsi, az eleje lemaradt vmiért....nyilván tudok róla, hogy repülővel is el lehet jutni, de mindennek meg van a maga oka, hogy mit miért nem, és mit miért igen....például autóval sokkal sokkal szabadabb vagy, ott állsz még út közben és azt nézel meg amit csak szeretnél
#247853 babszi14 2018-06-05
Stb stb stb....nem részletezném tovább, szerintem mindenki tisztában van ennek az előnyeivel :-) az már persze megint más kérdés, hogy kinek mi számít előnyösnek ;-) Nem a kompjegy ára miatt variálunk, nem azért hagynánk ott az autót....mint mondtam, mindennek meg van a miértje...ennek például az, hogy tavaly az Athénból Santorinire tartó kompocskánk zátonyra futott az éjszaka közepén....rajta az autónkkal, amit 2 hét múlva kaptunk vissza, miután sikerült leszedni a hajót a sziklákról és visszaszállítani Athénba..... igazából marha nagy mákunk volt mert el is süllyedhetett volna, minden cuccunkkal, kocsival együtt :-D nem tudom élt e már át hasonlót bárki is.... :-D de ezek után nyilván eszünkbe jutott, hogy nem biztos, hogy még egyszer kompra tennénk a kocsit :-)
Stb stb stb....nem részletezném tovább, szerintem mindenki tisztában van ennek az előnyeivel :-) az már persze megint más kérdés, hogy kinek mi számít előnyösnek ;-) Nem a kompjegy ára miatt variálunk, nem azért hagynánk ott az autót....mint mondtam, mindennek meg van a miértje...ennek például az, hogy tavaly az Athénból Santorinire tartó kompocskánk zátonyra futott az éjszaka közepén....rajta az autónkkal, amit 2 hét múlva kaptunk vissza, miután sikerült leszedni a hajót a sziklákról és visszaszállítani Athénba..... igazából marha nagy mákunk volt mert el is süllyedhetett volna, minden cuccunkkal, kocsival együtt :-D nem tudom élt e már át hasonlót bárki is.... :-D de ezek után nyilván eszünkbe jutott, hogy nem biztos, hogy még egyszer kompra tennénk a kocsit :-)
#247851 KissLaszlo 2018-06-05
A píz nem számít
A píz nem számít
#247850 Kela 2018-06-05
Apatkolás se olcsó.
Apatkolás se olcsó.
#247848 KissLaszlo 2018-06-05
˝Bocs hogy bele ugatok,de akkor miért nem mész repcsivel. Magyarországon itt hagyod a verdát és kompolsz amerre csak látsz.˝ - cserrobi

Ez OK, de ha repcsivel megyek annak találok őrzött parkolót? ;)
˝Bocs hogy bele ugatok,de akkor miért nem mész repcsivel. Magyarországon itt hagyod a verdát és kompolsz amerre csak látsz.˝ - cserrobi

Ez OK, de ha repcsivel megyek annak találok őrzött parkolót? ;)
#247845 Cofffos 2018-06-05
˝Na,ebbe akkor inkább ne menjünk bele. Csak akkor indulj el nyaralni,ha nem kell nélkülöznöd! ;)˝ - cserrobi

Igazad van...ne menjünk bele...kinek mi a nélkülözés. :-D
˝Na,ebbe akkor inkább ne menjünk bele. Csak akkor indulj el nyaralni,ha nem kell nélkülöznöd! ;)˝ - cserrobi

Igazad van...ne menjünk bele...kinek mi a nélkülözés. :-D
#247844 cserrobi 2018-06-05
Na,ebbe akkor inkább ne menjünk bele. Csak akkor indulj el nyaralni,ha nem kell nélkülöznöd! ;)
Na,ebbe akkor inkább ne menjünk bele. Csak akkor indulj el nyaralni,ha nem kell nélkülöznöd! ;)
#247843 Cofffos 2018-06-05
˝Én akkor biztos vinném tovább a verdámat.˝ - cserrobi

Én is, ha nem lenne olyan kurva drága az autót kompolni. :-/
˝Én akkor biztos vinném tovább a verdámat.˝ - cserrobi

Én is, ha nem lenne olyan kurva drága az autót kompolni. :-/
#247841 cserrobi 2018-06-05
Én akkor biztos vinném tovább a verdámat.
Én akkor biztos vinném tovább a verdámat.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..