KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#138711 Kepkypa 2010-06-11
Bioetanol.
Bioetanol.
#138707 Kakadu 2010-06-11
Ez az E85 micsoda?
Ez az E85 micsoda?
#138703 zolee84 2010-06-11
Igen ,Mi is tapasztaltuk ezt! E85-öt lehet valahol kint tankolni szerintetek? Itthon szoktam és kint is tankolnék,ha lenne rá mód! :)
Igen ,Mi is tapasztaltuk ezt! E85-öt lehet valahol kint tankolni szerintetek? Itthon szoktam és kint is tankolnék,ha lenne rá mód! :)
#138702 Kepkypa 2010-06-11
Az a baj, hogy Görögországban nem igazán van dizel autó ezekhez kint szinte senki sem ért!!!. A kúton is mindig többször rákérdeznek hogy biztos dizel??? nem benzin??? Nincsenek hozzászokva a gázolajos autókhoz. Figyelni kell ha a kutas tankol nehogy benyát nyomjon bele.
Az a baj, hogy Görögországban nem igazán van dizel autó ezekhez kint szinte senki sem ért!!!. A kúton is mindig többször rákérdeznek hogy biztos dizel??? nem benzin??? Nincsenek hozzászokva a gázolajos autókhoz. Figyelni kell ha a kutas tankol nehogy benyát nyomjon bele.
#138701 zolee84 2010-06-11
Parálián autósboltot tudok csak! Szervíz Kateriniben van az biztos!
Parálián autósboltot tudok csak! Szervíz Kateriniben van az biztos!
#138699 zolee84 2010-06-11
Megnézed Dobaki hozzászólását Ő egy másik márkát is mond neked. (erről Én pl nem tudtam) Egyébként szíve joga mindenkinek abban hinni amit akar,viszont a témát hanyagoljuk,mert ez a kinek van igaza dolog,kicsit kezd gyerekes lenni. :wink:
Megnézed Dobaki hozzászólását Ő egy másik márkát is mond neked. (erről Én pl nem tudtam) Egyébként szíve joga mindenkinek abban hinni amit akar,viszont a témát hanyagoljuk,mert ez a kinek van igaza dolog,kicsit kezd gyerekes lenni. :wink:
#138698 Kepkypa 2010-06-11
Inkább arról beszélgessünk hogy útközben hol vannak szervizek ha esetleg valakinek szüksége lenne rá. Szerbiában Makedóniában. :D Pár éve Korfuról hazafele leszakadt a kipufogóm és egy Görög maszek szervizbe mentem be. Pár perces munka lett volna, de annyira nem akartak dolgozni, hogy a végén magam álltam neki meghegeszteni ha rájuk várok, lehet még mindig ott lennénk. :D
Inkább arról beszélgessünk hogy útközben hol vannak szervizek ha esetleg valakinek szüksége lenne rá. Szerbiában Makedóniában. :D Pár éve Korfuról hazafele leszakadt a kipufogóm és egy Görög maszek szervizbe mentem be. Pár perces munka lett volna, de annyira nem akartak dolgozni, hogy a végén magam álltam neki meghegeszteni ha rájuk várok, lehet még mindig ott lennénk. :D
#138696 cserrobi 2010-06-11
Szerintetek JOX miért tette be azt a képet?
Szerintetek JOX miért tette be azt a képet?
#138695 zolee84 2010-06-11
Ezzel mire akarsz utalni?
Ezzel mire akarsz utalni?
#138694 -törölt nick 12762 2010-06-11
Fabia? Furi... Az Octavia ilyet nem tud sztem... :oops:
Fabia? Furi... Az Octavia ilyet nem tud sztem... :oops:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!