KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#138182 zolee84 2010-06-08
Gondolom olvastad,a lenti üzit....tehát igen biztos,hogy van! :D Egyébként, a Makpetrol szerintem is oké,csak macedón dénárral jó fizetni! (vagy ahol tudsz kártyával) Szerbiában a BMB95-ös tankoljátok,mert ez ólommentes. (van még ólmozott is a régebbi autók miatt)
Gondolom olvastad,a lenti üzit....tehát igen biztos,hogy van! :D Egyébként, a Makpetrol szerintem is oké,csak macedón dénárral jó fizetni! (vagy ahol tudsz kártyával) Szerbiában a BMB95-ös tankoljátok,mert ez ólommentes. (van még ólmozott is a régebbi autók miatt)
#138169 cserrobi 2010-06-08
˝˝A macik azok mézet esznek. :roll: Felháborító! :evil:˝ - Bitang

˝ - Bitang

Ismerek egy pacákot, aki pöcinek hívja a pörköltet 8) 8) Mégis mindenki elfogadja :roll: Baroni jó hasonlat :roll: ,de ez már nagyon OFF.
˝˝A macik azok mézet esznek. :roll: Felháborító! :evil:˝ - Bitang

˝ - Bitang

Ismerek egy pacákot, aki pöcinek hívja a pörköltet 8) 8) Mégis mindenki elfogadja :roll: Baroni jó hasonlat :roll: ,de ez már nagyon OFF.
#138167 -törölt nick 12762 2010-06-08
˝A macik azok mézet esznek. :roll: Felháborító! :evil:˝ - cserrobi

Ismerek egy pacákot, aki pöcinek hívja a pörköltet 8) 8) Mégis mindenki elfogadja :roll:
˝A macik azok mézet esznek. :roll: Felháborító! :evil:˝ - cserrobi

Ismerek egy pacákot, aki pöcinek hívja a pörköltet 8) 8) Mégis mindenki elfogadja :roll:
#138156 Báró 2010-06-08
főleg a kutak vannak jól leírva mennyi kilométeres kőnél vannak
főleg a kutak vannak jól leírva mennyi kilométeres kőnél vannak
#138154 Báró 2010-06-08
főleg a kutak vannak jól leírva mennyi kilométeres kőnél van.
főleg a kutak vannak jól leírva mennyi kilométeres kőnél van.
#138152 Báró 2010-06-08
www.sartisarti.com egy jó oldal aki még nem látta volna.Nagyon jól le van írva itt is az útvonal
www.sartisarti.com egy jó oldal aki még nem látta volna.Nagyon jól le van írva itt is az útvonal
#138148 cserrobi 2010-06-08
A macik azok mézet esznek. :roll: Felháborító! :evil:
A macik azok mézet esznek. :roll: Felháborító! :evil:
#138146 Báró 2010-06-08
hát természetesen előbb beszéld meg hogy mennyibe váltják az eurot ha tankolni akarsz.Majd számolni kell és kész
hát természetesen előbb beszéld meg hogy mennyibe váltják az eurot ha tankolni akarsz.Majd számolni kell és kész
#138142 hadiandi 2010-06-08
dinnyebubus! gázt nagyon sok kútnál láttam kiirva a szerbeknél és a maciknál is. a görögöknél nem figyeltem. én is ajánlom a maciknál a tankolást, főleg Makpetrol kutakon!! (azt nem mondom, hogy nincs velük baj, mert az első tankolásnál nagyon átvágtak) De mindig tankolás előtt kérdezzétek meg, hogy ha euróval fizettek, mennyiért váltják!!! és akkor már tuti nem tud átvágni, ha elfogadod. nekünk ez 2. tankolásnál 1,15 euró volt. sajnos az elsőnél nem voltam elővigyázatos, igy 1,45-ért számolták, amikor a kasszánál voltam :( (nem Makpetrol volt) már nem tudtam mit csinálni. de máig a fejem verem a falba, hogy annyit kifizettem. de nekem megvolt a tanulópénz, ti meg tanuljatok az én káromból.
dinnyebubus! gázt nagyon sok kútnál láttam kiirva a szerbeknél és a maciknál is. a görögöknél nem figyeltem. én is ajánlom a maciknál a tankolást, főleg Makpetrol kutakon!! (azt nem mondom, hogy nincs velük baj, mert az első tankolásnál nagyon átvágtak) De mindig tankolás előtt kérdezzétek meg, hogy ha euróval fizettek, mennyiért váltják!!! és akkor már tuti nem tud átvágni, ha elfogadod. nekünk ez 2. tankolásnál 1,15 euró volt. sajnos az elsőnél nem voltam elővigyázatos, igy 1,45-ért számolták, amikor a kasszánál voltam :( (nem Makpetrol volt) már nem tudtam mit csinálni. de máig a fejem verem a falba, hogy annyit kifizettem. de nekem megvolt a tanulópénz, ti meg tanuljatok az én káromból.
#138109 Báró 2010-06-08
nincs baj egyik Makedon kúttal sem én már tankoltam két helyen is
nincs baj egyik Makedon kúttal sem én már tankoltam két helyen is

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!