KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#137017 sjani 2010-06-02
nemzetközi jogsit kiváltjátok?
nemzetközi jogsit kiváltjátok?
#137007 bocsika 2010-06-02
Gabrilosz! Nem jöttök az autópályán Pestig?
Gabrilosz! Nem jöttök az autópályán Pestig?
#136983 VeerZoltan 2010-06-02
az eu-s ebkártya és az utasbizti max kiegészíti egymást, külön külön nem sokat ér. mi tavaly bulgáriába nem kötöttünk biztosítást, szerencsére nem is volt bajunk, de az egyik utitársunk kislánya az első két nap beteg volt. nekik volt biztosításuk el is látta a dokesz bogyókkal meg minden. uhhogy idén már mi is úgy megyünk biztos ami biztos hogy kötünk biztit, négyünkre nincs 2000 Ft / nap (3 felnőtt 1 gyerek), ezen már igazán nem múlik azt gondolom.
az eu-s ebkártya és az utasbizti max kiegészíti egymást, külön külön nem sokat ér. mi tavaly bulgáriába nem kötöttünk biztosítást, szerencsére nem is volt bajunk, de az egyik utitársunk kislánya az első két nap beteg volt. nekik volt biztosításuk el is látta a dokesz bogyókkal meg minden. uhhogy idén már mi is úgy megyünk biztos ami biztos hogy kötünk biztit, négyünkre nincs 2000 Ft / nap (3 felnőtt 1 gyerek), ezen már igazán nem múlik azt gondolom.
#136972 laci54 2010-06-02
Pest megyéböl megyek
Pest megyéböl megyek
#136971 laci54 2010-06-02
Természetesen oda-vissza értettem és visszafelé a szerb határig.Ha valahova elmegyek onnan haza is kell jönni.Jövő héten pénteken indulok Sartira onnan Stavros 2500 km 150 l benzin. Inkább többet számolok nem baj ha megmarad pár euro.Ja és eurot váltok dinárra,régi tapasztalat jobb a saját pénzükkel fizetni
Természetesen oda-vissza értettem és visszafelé a szerb határig.Ha valahova elmegyek onnan haza is kell jönni.Jövő héten pénteken indulok Sartira onnan Stavros 2500 km 150 l benzin. Inkább többet számolok nem baj ha megmarad pár euro.Ja és eurot váltok dinárra,régi tapasztalat jobb a saját pénzükkel fizetni
#136961 Gabrilosz 2010-06-02
Köszönöm! Erre voltam kíváncsi :D
Köszönöm! Erre voltam kíváncsi :D
#136960 szacsi 2010-06-02
Nem kell Szeged és az országhatár között fizetni személygépkocsival.
Nem kell Szeged és az országhatár között fizetni személygépkocsival.
#136954 Gabrilosz 2010-06-02
Sziasztok! Szegednél ha felhajtok az autópályára Röszke felé, kell autópálya matricát vennem? Nem mentem még sose Röszkének mindig Tompánál megyünk át, de most nem lesz nagy forgalom így nem akarok kerülni.
Sziasztok! Szegednél ha felhajtok az autópályára Röszke felé, kell autópálya matricát vennem? Nem mentem még sose Röszkének mindig Tompánál megyünk át, de most nem lesz nagy forgalom így nem akarok kerülni.
#136939 Kepkypa 2010-06-02
Én innen Budapestről 68liter gázolajjal megyek ki Korfuig :D
Én innen Budapestről 68liter gázolajjal megyek ki Korfuig :D
#136938 zolee84 2010-06-02
Egyébként nem neked írtam Triznyak,mert értettem,hogy mit akarsz mondani! :o Azoknak írtam akik nem értenék,esetleg.
Egyébként nem neked írtam Triznyak,mert értettem,hogy mit akarsz mondani! :o Azoknak írtam akik nem értenék,esetleg.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat