Renault!
Az album végén a kapuk sorba. Egy két kiegészítéssel.
Mi visszafelé kihagytunk jópár kaput 51 Eu-t fizettünk.
Több kapu (3) építés alatt volt. most már biztos működik. Nyugodtan számits oda viszza cca 60 Eu körüli összegre.
Renault!
Az album végén a kapuk sorba. Egy két kiegészítéssel.
Mi visszafelé kihagytunk jópár kaput 51 Eu-t fizettünk.
Több kapu (3) építés alatt volt. most már biztos működik. Nyugodtan számits oda viszza cca 60 Eu körüli összegre.
#125483killerlaca 2010-02-07
Szia
A kapukról nem tudok nyilatkozni én busszal voltam csak ott.
De az időről azért annyit, hogy 16óra Sarti meg kb Nei Pori is annyi. És Tolo egy 500-al arrébb van. Tehát min 20órás úttal kalkulálhatsz de inkább 22óra. Persze ez az optimális eset nem számólva az esetleges fennakadásokat út közben(ne legyen).
Na aki keres talál!!
2009-09-23.-i a hozzászólás ezzel azért számolhatsz egy kicsit hagysz rá pluszba és nem ér meglepetés.
'a görög autópálya díj, tolóból hazafelé indulva, összesen 21,70 volt. fizettünk rendesen, mint a katonatiszt'
Üdv
Laci
Szia
A kapukról nem tudok nyilatkozni én busszal voltam csak ott.
De az időről azért annyit, hogy 16óra Sarti meg kb Nei Pori is annyi. És Tolo egy 500-al arrébb van. Tehát min 20órás úttal kalkulálhatsz de inkább 22óra. Persze ez az optimális eset nem számólva az esetleges fennakadásokat út közben(ne legyen).
Na aki keres talál!!
2009-09-23.-i a hozzászólás ezzel azért számolhatsz egy kicsit hagysz rá pluszba és nem ér meglepetés.
'a görög autópálya díj, tolóból hazafelé indulva, összesen 21,70 volt. fizettünk rendesen, mint a katonatiszt'
Üdv
Laci
#125481renault 2010-02-07
Sziasztok 8) 8)
Már volt ez a kérdésem de ismét felteszem. :!:
Megint megmozdul egy kicsit a fórum legaláb. :lol: :lol:
Toloba készülünk de nem tudom már mi lehet az igazság.
Csak a Görögországi Pályadij és kapu :!: :!: :!: :!: :!:
Mert érdeklödtem mennyibe kerül az autópályadíj és hány kapu van?
Na most megosztom a kapot eredményeket vannak furcsa számok benne.
Sajnos még nem jártam Athén vagy Tolo környékén de lehet hogy nem is fogok mert annyi féle és fajta, és mind más tájékoztatást kapok.
Számomra nem mindegy ha 10 eu val számolok és 29 lesz oda vissza már elég nagy külömbség van :!: :!: 38 eu :!: :!: :!:
Nem ezen mullik a nyaralás de számomra ez is fontos :!:
Mert valahogy két egyforma infot nem kapok a oda fele 6 kaputol egészen a 14 kapu-ig már minden féle felálásba volt már nem tudom melyik lehet az igazi :!:
Most kinek higgyek???????
Lassan olyanárat kapok mintha Olaszba vagy Spanyolba mennék .......
Az utidö is bazi változó mert a 13 órától 30 Óráig tart-
mindenki erre azt irja betartva a sebesség egy kis pihivel 1 órától max 2 ig..
Most mi az igazság valaki segitsen már!!!!!!!!!!
UI: Igazság odaát vagy Tolo-ba van :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Sziasztok 8) 8)
Már volt ez a kérdésem de ismét felteszem. :!:
Megint megmozdul egy kicsit a fórum legaláb. :lol: :lol:
Toloba készülünk de nem tudom már mi lehet az igazság.
Csak a Görögországi Pályadij és kapu :!: :!: :!: :!: :!:
Mert érdeklödtem mennyibe kerül az autópályadíj és hány kapu van?
Na most megosztom a kapot eredményeket vannak furcsa számok benne.
Sajnos még nem jártam Athén vagy Tolo környékén de lehet hogy nem is fogok mert annyi féle és fajta, és mind más tájékoztatást kapok.
Számomra nem mindegy ha 10 eu val számolok és 29 lesz oda vissza már elég nagy külömbség van :!: :!: 38 eu :!: :!: :!:
Nem ezen mullik a nyaralás de számomra ez is fontos :!:
Mert valahogy két egyforma infot nem kapok a oda fele 6 kaputol egészen a 14 kapu-ig már minden féle felálásba volt már nem tudom melyik lehet az igazi :!:
Most kinek higgyek???????
Lassan olyanárat kapok mintha Olaszba vagy Spanyolba mennék .......
Az utidö is bazi változó mert a 13 órától 30 Óráig tart-
mindenki erre azt irja betartva a sebesség egy kis pihivel 1 órától max 2 ig..
Most mi az igazság valaki segitsen már!!!!!!!!!!
UI: Igazság odaát vagy Tolo-ba van :?: :?: :?: :!: :!: :!:
#125414renault 2010-02-06
Probálok de lehet hogy máma már feladomnem tudtam beraknia képet.
Probálok de lehet hogy máma már feladomnem tudtam beraknia képet.
#125408-törölt nick 12762 2010-02-06
˝Szerb infó!!!!˝ - renault
Ezzel fuss még1 kört lécci..
˝Szerb infó!!!!˝ - renault
Ezzel fuss még1 kört lécci..
#125406renault 2010-02-06
Szerb infó!!!!
Szerb infó!!!!
#125302ettika 2010-02-04
Sziasztok,
Mi is a Tescoba vettük Concord a neve és nagyon jó :wink:
Jó ha van akkor, ha több autóval mentek.
Sziasztok,
Mi is a Tescoba vettük Concord a neve és nagyon jó :wink:
Jó ha van akkor, ha több autóval mentek.
#125283Papné Zsuzsi 2010-02-04
Mi már több ízben jártunk Görögországban autóval, és sokszor használtunk ilyen kenyertét. Nagy dolgokra nem kell gondolni (mármint árban,) mert amit mi használtunk az a Tesco-ból való és kb. 5-6 ezer forint volt, Egyszer kell csak megvenni és évekig lehet használni. És valóban nem kerül semmibe a használata.
A magyar határ után ill. a határátkelőknél és kint görögországban tényleg 'túlzsúfolt' a vonal. Ebben osztom az előttem szóló véleményét.
Én is hasznosnak találom.
Mi már több ízben jártunk Görögországban autóval, és sokszor használtunk ilyen kenyertét. Nagy dolgokra nem kell gondolni (mármint árban,) mert amit mi használtunk az a Tesco-ból való és kb. 5-6 ezer forint volt, Egyszer kell csak megvenni és évekig lehet használni. És valóban nem kerül semmibe a használata.
A magyar határ után ill. a határátkelőknél és kint görögországban tényleg 'túlzsúfolt' a vonal. Ebben osztom az előttem szóló véleményét.
Én is hasznosnak találom.
#125061bofefe 2010-02-01
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv:Bofefe
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv:Bofefe
#125058dobaki2 2010-02-01
Ezeket a kis készülékeket engedély nélkül lehet használni ÁLTALÁBAN! De valahol olvastam, hogy a szerbeknél engedély köteles! Igazából nem foglalkoznak vele, csak hát a rendőr, határőr, katona előtt nem kell használni. És még egy igen fontos dolog!!!!!!!!!!!!!!
A határtérségben a használatát kerülni kell, (vagy hülyeséget nem szabad benne beszélni!!!!!!!!) mivel az ott működő SZERVEK előszeretettel hallgatják a PMR rádiók által használt frekvenciákat, mivel a csempészek, seftelők is ezt használják. Tehát ne csodálkozzatok, ha a magyar vámos rögtön ott keresi a szajrét ahová rejtettétek, ha elötte a rádión beszélgettek róla!
Tehát nyugodtan lehet használni mindenütt csak nem feltünősködve, illetve figyelni kell arra, hogy mit mondunk bele, mivel ezek nyilt cstornákon üzemelnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezeket a kis készülékeket engedély nélkül lehet használni ÁLTALÁBAN! De valahol olvastam, hogy a szerbeknél engedély köteles! Igazából nem foglalkoznak vele, csak hát a rendőr, határőr, katona előtt nem kell használni. És még egy igen fontos dolog!!!!!!!!!!!!!!
A határtérségben a használatát kerülni kell, (vagy hülyeséget nem szabad benne beszélni!!!!!!!!) mivel az ott működő SZERVEK előszeretettel hallgatják a PMR rádiók által használt frekvenciákat, mivel a csempészek, seftelők is ezt használják. Tehát ne csodálkozzatok, ha a magyar vámos rögtön ott keresi a szajrét ahová rejtettétek, ha elötte a rádión beszélgettek róla!
Tehát nyugodtan lehet használni mindenütt csak nem feltünősködve, illetve figyelni kell arra, hogy mit mondunk bele, mivel ezek nyilt cstornákon üzemelnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!