KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#116541 Jox 2009-09-04
A nem görögországi utazással kapcsolatos autós hozzászólásokat ide írjátok:
A nem görögországi utazással kapcsolatos autós hozzászólásokat ide írjátok:
#116519 -törölt nick 12762 2009-09-04
én a Prevent kátrányoldóját (spray) használom háztartási vattával, elég jó.
én a Prevent kátrányoldóját (spray) használom háztartási vattával, elég jó.
#116517 Triznyak 2009-09-04
Puha textil, denaturált szesz. :)
Puha textil, denaturált szesz. :)
#116508 Kepkypa 2009-09-04
Ez a szer engem is érdekelne,meg valami jó kis kátrány oldó is. :D
Ez a szer engem is érdekelne,meg valami jó kis kátrány oldó is. :D
#116504 -törölt nick 12762 2009-09-04
Hello, Vettem én is bogároldót, de a súrolást nem nélkülözi a metódus... Amit te használsz, annak mi a pontos neve?
Hello, Vettem én is bogároldót, de a súrolást nem nélkülözi a metódus... Amit te használsz, annak mi a pontos neve?
#116481 Triznyak 2009-09-04
'10 óra Budapestről a görög határig. Ez reális?' Igen. A legutóbbi 4 alakalommal mindig 9óra alatt tettem meg. ~30 perc pihenővel. 'Poroszkálós' stílusban. :)
'10 óra Budapestről a görög határig. Ez reális?' Igen. A legutóbbi 4 alakalommal mindig 9óra alatt tettem meg. ~30 perc pihenővel. 'Poroszkálós' stílusban. :)
#116462 tomi01 2009-09-04
Sziasztok! Lehet kapni olyan szert, ami kifejezetten bogarak lemosására való. Vagy már eleve hígítva van, vagy por formában kell megvenni és utánna hígítani. Csak rá kell fújni pár percre a szennyezett részre és utánna nagyon könnyű lemosni. Nálunk a mosóban minden autót ezzel mosnak, a gőzborotva le is szedi a bogarakat szivacsozás nélkül.
Sziasztok! Lehet kapni olyan szert, ami kifejezetten bogarak lemosására való. Vagy már eleve hígítva van, vagy por formában kell megvenni és utánna hígítani. Csak rá kell fújni pár percre a szennyezett részre és utánna nagyon könnyű lemosni. Nálunk a mosóban minden autót ezzel mosnak, a gőzborotva le is szedi a bogarakat szivacsozás nélkül.
#116461 -törölt nick 12762 2009-09-04
Ha pörgés van a határon, akkor megállások nélkül igen, kb. annyi.
Ha pörgés van a határon, akkor megállások nélkül igen, kb. annyi.
#116458 csullogk 2009-09-04
Sziasztok! Hétfő hajnalban indulunk Görögországba. A cél Kefalónia, azon belül Lourdata (itt foglaltunk szállást 6 napra). Olvasgattam a fórumot, sok hasznos infót találtam. Az útvonaltervező szerint kb. 10 óra Budapestről a görög határig. Ez reális? Kriszta
Sziasztok! Hétfő hajnalban indulunk Görögországba. A cél Kefalónia, azon belül Lourdata (itt foglaltunk szállást 6 napra). Olvasgattam a fórumot, sok hasznos infót találtam. Az útvonaltervező szerint kb. 10 óra Budapestről a görög határig. Ez reális? Kriszta
#116421 killerlaca 2009-09-03
Ez a gyékénytakaró tetszett :D :D Még nem. :cry: Én egyszer kint is lemostam úgy takartam le így a hazaút maradványai vannak rajta :D Valamelyik nap lemosom, hogy szép legyen megint a drága. Jaja azok a fránya bogarak ragadnak rá rendesen. Az jó volt megálltam itthon reggel és fél óra alatt ellepték az elejét a méhek. Gondolom jöttek lakmározni külföldi ízeket. :D
Ez a gyékénytakaró tetszett :D :D Még nem. :cry: Én egyszer kint is lemostam úgy takartam le így a hazaút maradványai vannak rajta :D Valamelyik nap lemosom, hogy szép legyen megint a drága. Jaja azok a fránya bogarak ragadnak rá rendesen. Az jó volt megálltam itthon reggel és fél óra alatt ellepték az elejét a méhek. Gondolom jöttek lakmározni külföldi ízeket. :D

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..