KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#115625 kissas57 2009-08-27
v. a motorra pótkerék kell?
v. a motorra pótkerék kell?
#115623 cserrobi 2009-08-27
Hozd már fel léci a hullazsákot is hátha valaki rányal!
Hozd már fel léci a hullazsákot is hátha valaki rányal!
#115622 imgi 2009-08-27
nem kicsi és nem olyan mint annak aki a totalcar oldalán leírta a tapasztalatát a horvát határőrrel :oops:
nem kicsi és nem olyan mint annak aki a totalcar oldalán leírta a tapasztalatát a horvát határőrrel :oops:
#115621 cserrobi 2009-08-27
Hát akkor azt mond meg tőlem mért nem kérték.Pegig már voltam kint!Szerencsém volt mi?
Hát akkor azt mond meg tőlem mért nem kérték.Pegig már voltam kint!Szerencsém volt mi?
#115620 imgi 2009-08-27
Szia ! hanem az unióban utazik akkor kell az autóra.
Szia ! hanem az unióban utazik akkor kell az autóra.
#115619 kissas57 2009-08-27
...de azért olyan Jox-os módszerrel kiteheted, celluxal belülről aztán meg leveszed és nyomasincs, ja és nem vagy ideges, ha mégis... Más: az E962-es útról van valakinek friss infója, érdemes arra menni Pireas felé (Athéni forgalmat kikerülendő)?
...de azért olyan Jox-os módszerrel kiteheted, celluxal belülről aztán meg leveszed és nyomasincs, ja és nem vagy ideges, ha mégis... Más: az E962-es útról van valakinek friss infója, érdemes arra menni Pireas felé (Athéni forgalmat kikerülendő)?
#115616 cserrobi 2009-08-27
Nem akarok csúnyán beszélni ezért nem írom le ide amit most gondoltam. Röviden baromság! Nem kell mindent elhinni.
Nem akarok csúnyán beszélni ezért nem írom le ide amit most gondoltam. Röviden baromság! Nem kell mindent elhinni.
#115614 vaesz 2009-08-27
Nem, eu-s csak itt mondták a srácok, hogy kell a Há matrica, mert a szerbeknél kell...
Nem, eu-s csak itt mondták a srácok, hogy kell a Há matrica, mert a szerbeknél kell...
#115613 cserrobi 2009-08-27
Régi rendszámod van vagy mi a fene?
Régi rendszámod van vagy mi a fene?
#115610 vaesz 2009-08-27
Halihó! Segítsetek, Röszke felé hol tudok venni H matricát? /Tudom, hogy a H matrica boltban, de azt nem találom :D / Mert se Tecsó, se Auchan, de még Shell kúton sem tudtam venni...
Halihó! Segítsetek, Röszke felé hol tudok venni H matricát? /Tudom, hogy a H matrica boltban, de azt nem találom :D / Mert se Tecsó, se Auchan, de még Shell kúton sem tudtam venni...

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!