KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#111841 killerlaca 2009-07-30
Szunyi Tibibaba megelőzött. Én kiváltom 3.-án megyek mivel időpontot kell kérni és azonnal megkapod. Egyedül tehát a fénykép igényel utánajárást. És mivel én előszőr megyek kocsival Greece-be és amúgy sem szeretek vitatkozni hatósággal pláne nem idegen nyelven és ha azt mondja 20 euro akkor mit csinálsz. Lehet nem kéri lehet csak 5euro-t kér, de jobb a békesség legalább is nekem. Persze mivel elvileg nem kell szívem szerint mondanám neki, hogy b...sza meg, de nyaralni szeretnék és nem egy börtönben. :wink: :P The choice is yours! Laci
Szunyi Tibibaba megelőzött. Én kiváltom 3.-án megyek mivel időpontot kell kérni és azonnal megkapod. Egyedül tehát a fénykép igényel utánajárást. És mivel én előszőr megyek kocsival Greece-be és amúgy sem szeretek vitatkozni hatósággal pláne nem idegen nyelven és ha azt mondja 20 euro akkor mit csinálsz. Lehet nem kéri lehet csak 5euro-t kér, de jobb a békesség legalább is nekem. Persze mivel elvileg nem kell szívem szerint mondanám neki, hogy b...sza meg, de nyaralni szeretnék és nem egy börtönben. :wink: :P The choice is yours! Laci
#111835 -törölt nick 12762 2009-07-30
˝˝Macedónok?˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Igen ők,de mostanába nem ír senki hogy kérték volna. Tőlem sem kérték az idén :) Üdv:Robi Pedig vót, mi? :) Szunyi, tégy úgy ahogy gondolod, de ezek gyengécske indokok... az okmányiroda klímás (még a mi kicsiny falunkban is) és időpontra hívnak, max. 10-15 perc múlva már szaladsz is el vihogva, markodban a nemzetközi :) :) :)
˝˝Macedónok?˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Igen ők,de mostanába nem ír senki hogy kérték volna. Tőlem sem kérték az idén :) Üdv:Robi Pedig vót, mi? :) Szunyi, tégy úgy ahogy gondolod, de ezek gyengécske indokok... az okmányiroda klímás (még a mi kicsiny falunkban is) és időpontra hívnak, max. 10-15 perc múlva már szaladsz is el vihogva, markodban a nemzetközi :) :) :)
#111800 Szunyi 2009-07-30
Pont azért nincs időm mert csálingerezek állandóan! :-D
Pont azért nincs időm mert csálingerezek állandóan! :-D
#111799 cserrobi 2009-07-30
Legyél csálinger és gyorsabban pereg az életed meg több az ismi is :D
Legyél csálinger és gyorsabban pereg az életed meg több az ismi is :D
#111797 Szunyi 2009-07-30
Az út oda vissza megint csak idő, tehát már akkor ugyan ott vagyok a dologgal! Lehet hogy ráveszem magam és elmegyek nyitásra valamelyik nap! Csak szólni kell a haveromnak is , mert 2 kocsival megyünk!
Az út oda vissza megint csak idő, tehát már akkor ugyan ott vagyok a dologgal! Lehet hogy ráveszem magam és elmegyek nyitásra valamelyik nap! Csak szólni kell a haveromnak is , mert 2 kocsival megyünk!
#111794 cserrobi 2009-07-30
˝De én a szegediről beszélek, hogy lassú!˝ - Szunyi

3-án megyek Keszthelyre gyere elviszlek és lebeszélem telón hogy csak 1 percet várj .
˝De én a szegediről beszélek, hogy lassú!˝ - Szunyi

3-án megyek Keszthelyre gyere elviszlek és lebeszélem telón hogy csak 1 percet várj .
#111793 Szunyi 2009-07-30
De én a szegediről beszélek, hogy lassú!
De én a szegediről beszélek, hogy lassú!
#111792 cserrobi 2009-07-30
˝Úgy néz ki, hogy Szegeden máshogy intézik! :-)˝ - Szunyi

Ez nem jött be mert Keszthelyen történt a dolog.
˝Úgy néz ki, hogy Szegeden máshogy intézik! :-)˝ - Szunyi

Ez nem jött be mert Keszthelyen történt a dolog.
#111790 kobobe 2009-07-30
Nekem se időmbe se pénzembe nem került és nem is kérték :-)
Nekem se időmbe se pénzembe nem került és nem is kérték :-)
#111789 Szunyi 2009-07-30
Úgy néz ki, hogy Szegeden máshogy intézik! :-)
Úgy néz ki, hogy Szegeden máshogy intézik! :-)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!