KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#111126 cortez86 2009-07-26
Sziasztok! húh köszi a sok választ:) egyébként Fehérgyarmatról indulunk, ami 100km Debrecentől az ukrán határ felé.... most beszéltem egy ismerőssel, és a szerbek még hullazsákot is kérték tőlük mikor megállították 10 euróba került...akkor már az is kell? sehol se olvastam ilyet....
Sziasztok! húh köszi a sok választ:) egyébként Fehérgyarmatról indulunk, ami 100km Debrecentől az ukrán határ felé.... most beszéltem egy ismerőssel, és a szerbek még hullazsákot is kérték tőlük mikor megállították 10 euróba került...akkor már az is kell? sehol se olvastam ilyet....
#111117 cserrobi 2009-07-26
Budapest-Nei Porira gondolt szerintem.
Budapest-Nei Porira gondolt szerintem.
#111112 Triznyak 2009-07-26
Bizonyára igazad van, most már csak azt kellene elárulnod, hogy honnan hová, és miért írtad ezt.
Bizonyára igazad van, most már csak azt kellene elárulnod, hogy honnan hová, és miért írtad ezt.
#111106 jamasz 2009-07-26
Szerintem 16-17 ora alatt siman ide lehet erni. :roll:
Szerintem 16-17 ora alatt siman ide lehet erni. :roll:
#111105 cserrobi 2009-07-26
˝No comment! :? :roll:˝ - Triznyak

Ezt a választ vártam kösz :)
˝No comment! :? :roll:˝ - Triznyak

Ezt a választ vártam kösz :)
#111104 Triznyak 2009-07-26
No comment! :? :roll:
No comment! :? :roll:
#111103 cserrobi 2009-07-26
Még az is lehet!De azért egy határ van itt a közelembe amin néha nehéz átverekedni magadat
Még az is lehet!De azért egy határ van itt a közelembe amin néha nehéz átverekedni magadat
#111102 Triznyak 2009-07-26
'soha nem írom hogy erre és erre az időpontra ott lesz. ' Hááát, igencsak el kell csámborognia, ha nem ér oda 7-re. Mindenesetre amit ő számolt, hogy valamikor hajnalban, az nem fog menni. Ehhez képest a legkevésbé sem sarkaltam száguldozásra, SŐT!!! Milyen határok???? Arról van szó, hogy Szerbián mennyi idő alatt ér át. Vagy lemaradtam valamiről és még tovább darabolták időközben Szerbiát? :twisted:
'soha nem írom hogy erre és erre az időpontra ott lesz. ' Hááát, igencsak el kell csámborognia, ha nem ér oda 7-re. Mindenesetre amit ő számolt, hogy valamikor hajnalban, az nem fog menni. Ehhez képest a legkevésbé sem sarkaltam száguldozásra, SŐT!!! Milyen határok???? Arról van szó, hogy Szerbián mennyi idő alatt ér át. Vagy lemaradtam valamiről és még tovább darabolták időközben Szerbiát? :twisted:
#111100 cserrobi 2009-07-25
Bocsi ezt a smileyt nem hagyhattam ki :D
Bocsi ezt a smileyt nem hagyhattam ki :D
#111099 cserrobi 2009-07-25
Na hát ez az!Te nem tudod hogy ő hányszor szeretne megállni.Ezért ezt egy első lemenőnek soha nem írom hogy erre és erre az időpontra ott lesz. Nézi az órát és elkezdi nyomni a pedált csak hogy betercsa az idődet. Ez sok mindentől füg hogy mire fog odaérni! Főleg tőle és a forgalmon meg a határokon.!
Na hát ez az!Te nem tudod hogy ő hányszor szeretne megállni.Ezért ezt egy első lemenőnek soha nem írom hogy erre és erre az időpontra ott lesz. Nézi az órát és elkezdi nyomni a pedált csak hogy betercsa az idődet. Ez sok mindentől füg hogy mire fog odaérni! Főleg tőle és a forgalmon meg a határokon.!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..