KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#107917 lityi 2009-07-04
Mindjárt elmegyek megnézni és szólok ha visszaértem. :D
Mindjárt elmegyek megnézni és szólok ha visszaértem. :D
#107915 cserrobi 2009-07-04
Holnap mennyit kell várni a határon 16 órakkor? :D
Holnap mennyit kell várni a határon 16 órakkor? :D
#107914 lityi 2009-07-04
Sziasztok! Tegnapelőtt jöttünk haza,a határon kifelé hatalmas sorok állnak.Befelé gyorsan és simán ment minden.Beindult a német invázió.Ha valaki szeretne valamit kérdezni,szivesen válaszolok.
Sziasztok! Tegnapelőtt jöttünk haza,a határon kifelé hatalmas sorok állnak.Befelé gyorsan és simán ment minden.Beindult a német invázió.Ha valaki szeretne valamit kérdezni,szivesen válaszolok.
#107912 cserrobi 2009-07-04
Szia! Erre én azt mondom,hogy az én telefonom a jóbaráton :D. Az a tuti!
Szia! Erre én azt mondom,hogy az én telefonom a jóbaráton :D. Az a tuti!
#107911 dobaki2 2009-07-04
Aki autóval utazik az út előtt nézze meg az alábbi linken a várakozási időt. Így el lehet dönteni, hogy melyik határátkelőt kell elkerülni. www.vam.gov.hu
Aki autóval utazik az út előtt nézze meg az alábbi linken a várakozási időt. Így el lehet dönteni, hogy melyik határátkelőt kell elkerülni. www.vam.gov.hu
#107868 killerlaca 2009-07-04
Szia Ennek a topicnak a legelső hozzászólását olvasd el.És akkor nem kell keresgélned visszafele, hogy hol írtak erről.
Szia Ennek a topicnak a legelső hozzászólását olvasd el.És akkor nem kell keresgélned visszafele, hogy hol írtak erről.
#107851 Kepkypa 2009-07-04
A kérdésed mindennapos olvass vissza egy pár oldalt
A kérdésed mindennapos olvass vissza egy pár oldalt
#107822 husimusi 2009-07-04
Sziasztok Mi 08.10.-én indulunk Mohácsról, görögbe Lefkadara autóval valaki felvilágosítást tudna adni az autópályák dijáról szerb , macedón ,görög és,hogy lehet -e Euroba fizetni .minden hasznos tanácsot szívesen fogadunk. útvonal üzemanyagár stb.
Sziasztok Mi 08.10.-én indulunk Mohácsról, görögbe Lefkadara autóval valaki felvilágosítást tudna adni az autópályák dijáról szerb , macedón ,görög és,hogy lehet -e Euroba fizetni .minden hasznos tanácsot szívesen fogadunk. útvonal üzemanyagár stb.
#107773 szili 2009-07-03
Kedves ruzsi83 ! Én e fenti képen lévő nyomtatványt egy nyomtatványboltban 25-Ft-ért vásároltam vettem is belőle gyorsan 3. db-ot, ha esetleg elrontanám a kitöltését.
Kedves ruzsi83 ! Én e fenti képen lévő nyomtatványt egy nyomtatványboltban 25-Ft-ért vásároltam vettem is belőle gyorsan 3. db-ot, ha esetleg elrontanám a kitöltését.
#107707 kissas57 2009-07-03
mint mindig, ha Köztetek lehetek :lol: de meg nyílt a csetszoba :P
mint mindig, ha Köztetek lehetek :lol: de meg nyílt a csetszoba :P

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..