KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#106742 Kepkypa 2009-06-27
Igazad van, én irtam rosszul. :shock:
Igazad van, én irtam rosszul. :shock:
#106706 Kondor 2009-06-27
Megnéztem a térképen és valóban a macedón oldalon van Gevgelija és a görögön Evzoni.
Megnéztem a térképen és valóban a macedón oldalon van Gevgelija és a görögön Evzoni.
#106704 dobaki2 2009-06-27
Belgrád-Nis autópályán van két OMV kut. Kulturált kiszolgálás, tiszta helyiség, és még elvileg a bankkártyát is elfogadják. Az elvileg az azért van, mert ha a hálozat valamiért nem működik, akkor kellemetlen várni amig a számítógépes kapcsolat helyre áll. Egyszer így jártunk, de mi nem várakoztunk, hanem inkább kp-ban fizettünk, és huss már ott sem voltunk.
Belgrád-Nis autópályán van két OMV kut. Kulturált kiszolgálás, tiszta helyiség, és még elvileg a bankkártyát is elfogadják. Az elvileg az azért van, mert ha a hálozat valamiért nem működik, akkor kellemetlen várni amig a számítógépes kapcsolat helyre áll. Egyszer így jártunk, de mi nem várakoztunk, hanem inkább kp-ban fizettünk, és huss már ott sem voltunk.
#106701 killerlaca 2009-06-27
Szia Gevgelija nem macedonoknál van? Evzoni is jó nem az van görögöknél. Szerbeknél egy esetleges köztes tankolásnál hol érdemes megállni? Üdv Laci
Szia Gevgelija nem macedonoknál van? Evzoni is jó nem az van görögöknél. Szerbeknél egy esetleges köztes tankolásnál hol érdemes megállni? Üdv Laci
#106699 cingi 2009-06-27
Szia Firkamanó! Igen, jó a a lapovói OMV kút. Mi évek óta mindig ott állunk meg tankolni. Jó minőségű a benzin, kártyával is tudsz fizetni, ( nem vágnak át). Üdv. cingi
Szia Firkamanó! Igen, jó a a lapovói OMV kút. Mi évek óta mindig ott állunk meg tankolni. Jó minőségű a benzin, kártyával is tudsz fizetni, ( nem vágnak át). Üdv. cingi
#106689 Kondor 2009-06-27
Köszi szépen az infót! Az nekem tökéletes is lesz.
Köszi szépen az infót! Az nekem tökéletes is lesz.
#106688 Kepkypa 2009-06-27
Ja bocsi, igen arra értettem gevgelijára :D
Ja bocsi, igen arra értettem gevgelijára :D
#106686 Kondor 2009-06-27
A görög határra értetted?
A görög határra értetted?
#106680 Kepkypa 2009-06-27
A határ után egyböl van egy kút balkézre, és a utána is van 35 km-re egy kút.
A határ után egyböl van egy kút balkézre, és a utána is van 35 km-re egy kút.
#106679 Kondor 2009-06-27
Sziasztok! Úgy hallottam, átérve Görögországba nem nagyon van egy darabig benzinkút. A szerb-macedón és macedón-görög határon mik a tankolási tapasztalatok? Milyen márkájú kutak vannak?
Sziasztok! Úgy hallottam, átérve Görögországba nem nagyon van egy darabig benzinkút. A szerb-macedón és macedón-görög határon mik a tankolási tapasztalatok? Milyen márkájú kutak vannak?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!