KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#104577 Jox 2009-06-15
˝˝Szia Josza! Le tudnád írni nekem, hogy pontosan milyen adatok kellenek a macedónok nyomtatványára? Szerintem ezzel az infóval sok fórumozónak segítenél, akik ezután indulnak útnak. ˝ - josza2

˝ - josza2

Szia Anita! Szerencsére van nálam egy elrontott példány. Tehát: Vezetéknév, keresztnév,születési dátum,útlevél szám,nemzetiséged, lakóhelyed (ország), rendszám, melyik városban laksz? Aki akarja, annak beszkennelem és elküldöm emilben. Josza2! Küldd el nekem emailen, felteszem ide a Fórumra.
˝˝Szia Josza! Le tudnád írni nekem, hogy pontosan milyen adatok kellenek a macedónok nyomtatványára? Szerintem ezzel az infóval sok fórumozónak segítenél, akik ezután indulnak útnak. ˝ - josza2

˝ - josza2

Szia Anita! Szerencsére van nálam egy elrontott példány. Tehát: Vezetéknév, keresztnév,születési dátum,útlevél szám,nemzetiséged, lakóhelyed (ország), rendszám, melyik városban laksz? Aki akarja, annak beszkennelem és elküldöm emilben. Josza2! Küldd el nekem emailen, felteszem ide a Fórumra.
#104574 tfildiko 2009-06-15
Kedves Josza Légyszives nekem is küldeni egy szkennelést ! Köszönöm ! tfildiko@citromail.hu
Kedves Josza Légyszives nekem is küldeni egy szkennelést ! Köszönöm ! tfildiko@citromail.hu
#104570 Szunyi 2009-06-15
˝Hát nem ártana egy kis ZSÉ így nyaralás után :lol:˝ - josza2

Elmenten minden Ouzora, Metaxara meg Muszakara mi??? :-) Most meg jöhet a zsíroskenyér! :-)
˝Hát nem ártana egy kis ZSÉ így nyaralás után :lol:˝ - josza2

Elmenten minden Ouzora, Metaxara meg Muszakara mi??? :-) Most meg jöhet a zsíroskenyér! :-)
#104566 hekata 2009-06-15
Szia Josza! Köszönöm, megkaptam! Kata
Szia Josza! Köszönöm, megkaptam! Kata
#104563 Kepkypa 2009-06-15
Az a telefonszám már ha jól emlékszem évek óta kint van.
Az a telefonszám már ha jól emlékszem évek óta kint van.
#104561 josza2 2009-06-15
Hát nem ártana egy kis ZSÉ így nyaralás után :lol:
Hát nem ártana egy kis ZSÉ így nyaralás után :lol:
#104560 Szunyi 2009-06-15
Lassan tudnál vele keresni is! :-)
Lassan tudnál vele keresni is! :-)
#104558 fefe11 2009-06-15
˝Szia ! Szeretnék kérni egy szkenneltet , ráhangolódásnak jó lenne:) kobobe@vipmail.hu Előre is köszönöm ! kobobe˝ - kobobe

Szia! Én is kérnék ember12@freestart.hu Köszi
˝Szia ! Szeretnék kérni egy szkenneltet , ráhangolódásnak jó lenne:) kobobe@vipmail.hu Előre is köszönöm ! kobobe˝ - kobobe

Szia! Én is kérnék ember12@freestart.hu Köszi
#104557 ZA07 2009-06-15
Szia Josza! Köszönöm a gyors e-mailt, már ki is nyomtattam mintának. Üdv: Anita
Szia Josza! Köszönöm a gyors e-mailt, már ki is nyomtattam mintának. Üdv: Anita
#104556 Szunyi 2009-06-15

˝ - josza2

Szia Anita! Szerencsére van nálam egy elrontott példány. Tehát: Vezetéknév, keresztnév,születési dátum,útlevél szám,nemzetiséged, lakóhelyed (ország), rendszám, melyik városban laksz? Aki akarja, annak beszkennelem és elküldöm emilben. Szia! Nekem is el tudod küldeni légyszi?! :-) mustang82@freemail.hu

˝ - josza2

Szia Anita! Szerencsére van nálam egy elrontott példány. Tehát: Vezetéknév, keresztnév,születési dátum,útlevél szám,nemzetiséged, lakóhelyed (ország), rendszám, melyik városban laksz? Aki akarja, annak beszkennelem és elküldöm emilben. Szia! Nekem is el tudod küldeni légyszi?! :-) mustang82@freemail.hu

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!