Aktív témák
| #104577 Jox 2009-06-15 |
| ˝˝Szia Josza!
Le tudnád írni nekem, hogy pontosan milyen adatok kellenek a macedónok nyomtatványára? Szerintem ezzel az infóval sok fórumozónak segítenél, akik ezután indulnak útnak.
˝ - josza2 ˝ - josza2 Szia Anita! Szerencsére van nálam egy elrontott példány. Tehát: Vezetéknév, keresztnév,születési dátum,útlevél szám,nemzetiséged, lakóhelyed (ország), rendszám, melyik városban laksz? Aki akarja, annak beszkennelem és elküldöm emilben. Josza2! Küldd el nekem emailen, felteszem ide a Fórumra. |
| ˝˝Szia Josza!
Le tudnád írni nekem, hogy pontosan milyen adatok kellenek a macedónok nyomtatványára? Szerintem ezzel az infóval sok fórumozónak segítenél, akik ezután indulnak útnak.
˝ - josza2 ˝ - josza2 Szia Anita! Szerencsére van nálam egy elrontott példány. Tehát: Vezetéknév, keresztnév,születési dátum,útlevél szám,nemzetiséged, lakóhelyed (ország), rendszám, melyik városban laksz? Aki akarja, annak beszkennelem és elküldöm emilben. Josza2! Küldd el nekem emailen, felteszem ide a Fórumra. |
| #104574 tfildiko 2009-06-15 |
| Kedves Josza Légyszives nekem is küldeni egy szkennelést !
Köszönöm !
tfildiko@citromail.hu |
| Kedves Josza Légyszives nekem is küldeni egy szkennelést !
Köszönöm !
tfildiko@citromail.hu |
| #104570 Szunyi 2009-06-15 |
| ˝Hát nem ártana egy kis ZSÉ így nyaralás után :lol:˝ - josza2 Elmenten minden Ouzora, Metaxara meg Muszakara mi??? :-) Most meg jöhet a zsíroskenyér! :-) |
| ˝Hát nem ártana egy kis ZSÉ így nyaralás után :lol:˝ - josza2 Elmenten minden Ouzora, Metaxara meg Muszakara mi??? :-) Most meg jöhet a zsíroskenyér! :-) |
| #104566 hekata 2009-06-15 |
| Szia Josza!
Köszönöm, megkaptam!
Kata |
| Szia Josza!
Köszönöm, megkaptam!
Kata |
| #104563 Kepkypa 2009-06-15 |
| Az a telefonszám már ha jól emlékszem évek óta kint van. |
| Az a telefonszám már ha jól emlékszem évek óta kint van. |
| #104561 josza2 2009-06-15 |
| Hát nem ártana egy kis ZSÉ így nyaralás után :lol: |
| Hát nem ártana egy kis ZSÉ így nyaralás után :lol: |
| #104560 Szunyi 2009-06-15 |
| Lassan tudnál vele keresni is! :-) |
| Lassan tudnál vele keresni is! :-) |
| #104558 fefe11 2009-06-15 |
| ˝Szia !
Szeretnék kérni egy szkenneltet , ráhangolódásnak jó lenne:)
kobobe@vipmail.hu
Előre is köszönöm !
kobobe˝ - kobobe Szia! Én is kérnék ember12@freestart.hu Köszi |
| ˝Szia !
Szeretnék kérni egy szkenneltet , ráhangolódásnak jó lenne:)
kobobe@vipmail.hu
Előre is köszönöm !
kobobe˝ - kobobe Szia! Én is kérnék ember12@freestart.hu Köszi |
| #104557 ZA07 2009-06-15 |
| Szia Josza!
Köszönöm a gyors e-mailt, már ki is nyomtattam mintának.
Üdv: Anita |
| Szia Josza!
Köszönöm a gyors e-mailt, már ki is nyomtattam mintának.
Üdv: Anita |
| #104556 Szunyi 2009-06-15 |
| ˝˝Szia Josza!
˝ - josza2 ˝ - josza2 Szia Anita! Szerencsére van nálam egy elrontott példány. Tehát: Vezetéknév, keresztnév,születési dátum,útlevél szám,nemzetiséged, lakóhelyed (ország), rendszám, melyik városban laksz? Aki akarja, annak beszkennelem és elküldöm emilben. Szia! Nekem is el tudod küldeni légyszi?! :-) mustang82@freemail.hu |
| ˝˝Szia Josza!
˝ - josza2 ˝ - josza2 Szia Anita! Szerencsére van nálam egy elrontott példány. Tehát: Vezetéknév, keresztnév,születési dátum,útlevél szám,nemzetiséged, lakóhelyed (ország), rendszám, melyik városban laksz? Aki akarja, annak beszkennelem és elküldöm emilben. Szia! Nekem is el tudod küldeni légyszi?! :-) mustang82@freemail.hu |