KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#102773 tomi01 2009-06-02
Biztosan olcsóbb kerülni, mint kifizetni 10 eurót?
Biztosan olcsóbb kerülni, mint kifizetni 10 eurót?
#102772 fefe11 2009-06-02
Kakadu nagyon gyors voltál. Ha ez így van szerintem érdemes lenne kipróbálni.
Kakadu nagyon gyors voltál. Ha ez így van szerintem érdemes lenne kipróbálni.
#102771 Kepkypa 2009-06-02
Jól számoltad azt a 70 km-ert?
Jól számoltad azt a 70 km-ert?
#102770 kissas57 2009-06-02
Pontossan ezt latolgattam én is és levát is tudsz itthon venni mert gondollom az úthasználati díjat azt a határon kell fizetni még mindig?
Pontossan ezt latolgattam én is és levát is tudsz itthon venni mert gondollom az úthasználati díjat azt a határon kell fizetni még mindig?
#102769 Jox 2009-06-02
Én sem az út minőségére gondolok. Akinek vannak jó tapasztalatai a Bulgár útvonalon (és frissek!), ossza meg velünk!
Én sem az út minőségére gondolok. Akinek vannak jó tapasztalatai a Bulgár útvonalon (és frissek!), ossza meg velünk!
#102768 fefe11 2009-06-02
Én most nem az útminőségre gondolok, igaz még életemben nem voltam arra, ezért agyalok. Térkép alapján útminőség kb egyforma. Határi incidens?
Én most nem az útminőségre gondolok, igaz még életemben nem voltam arra, ezért agyalok. Térkép alapján útminőség kb egyforma. Határi incidens?
#102767 Kakadu 2009-06-02
Az az útvonal Szalonikiig számítva 70 km-el hosszabb, tehát - sztem - nem jelentős a különbség. Az utakat pár éve felújjították, elég jól lehet haladni. A korábbi rendőri bepróbálkozások gyakorlatilag megszüntek. És a legutóbbi macedón hatósági bepróbálkozások fényében legalábbis elgondolkodtató ez a variáns (nem sok kedvem van vívni egy pénzéhes mac. határőrrel, hogy kaptam valami cetlit korábban vagy nem kaptam). Jó tranzitszállások is vannak arra! Többször is megjártam, tudom miről beszélek.
Az az útvonal Szalonikiig számítva 70 km-el hosszabb, tehát - sztem - nem jelentős a különbség. Az utakat pár éve felújjították, elég jól lehet haladni. A korábbi rendőri bepróbálkozások gyakorlatilag megszüntek. És a legutóbbi macedón hatósági bepróbálkozások fényében legalábbis elgondolkodtató ez a variáns (nem sok kedvem van vívni egy pénzéhes mac. határőrrel, hogy kaptam valami cetlit korábban vagy nem kaptam). Jó tranzitszállások is vannak arra! Többször is megjártam, tudom miről beszélek.
#102764 Jox 2009-06-02
Aki arafelé utazott (egyszer busszal mi is mentünk ara), nem arról számolt be, hogy jobb az az útvonal.
Aki arafelé utazott (egyszer busszal mi is mentünk ara), nem arról számolt be, hogy jobb az az útvonal.
#102762 fefe11 2009-06-02
Talán ellehetne kerülni a határon történő incidenseket.
Talán ellehetne kerülni a határon történő incidenseket.
#102760 Jox 2009-06-02
De. Szerinted az az útvonal mivel jobb?
De. Szerinted az az útvonal mivel jobb?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat