KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#102525 kissas57 2009-05-31
ja és ha én nyomom akkor az a fék, inkább húzom neki :twisted:
ja és ha én nyomom akkor az a fék, inkább húzom neki :twisted:
#102523 kissas57 2009-05-31
van Macedon barátom aki itt él, mejd leíratom Vele és a szert orra alá nyomom :twisted:
van Macedon barátom aki itt él, mejd leíratom Vele és a szert orra alá nyomom :twisted:
#102522 kissas57 2009-05-31
azért avval is vigyávni, mert anno a 2-dil balkáni háború idején a Román Jugó határon kifelé kérték a karton cigit, visszafelé már automatikusan adtam, mire megvesztegetésnek vették és tökre kipakoltatták a barkasz lakóautót, szóval ez is egy sapkatrük? amit le kell nyelnünk?
azért avval is vigyávni, mert anno a 2-dil balkáni háború idején a Román Jugó határon kifelé kérték a karton cigit, visszafelé már automatikusan adtam, mire megvesztegetésnek vették és tökre kipakoltatták a barkasz lakóautót, szóval ez is egy sapkatrük? amit le kell nyelnünk?
#102521 cserrobi 2009-05-31
˝a kártyát Te, hogy visszafelé meg ne bütizzenek˝ - kissas57

Ezzel csak az a gond hogy álltalába nem tudnak kifelé angolul vagyis nem akarnak az anyanyelvén meg elég érdekes volna elmagyarázni hogy mit is szeretnél.
˝a kártyát Te, hogy visszafelé meg ne bütizzenek˝ - kissas57

Ezzel csak az a gond hogy álltalába nem tudnak kifelé angolul vagyis nem akarnak az anyanyelvén meg elég érdekes volna elmagyarázni hogy mit is szeretnél.
#102520 cserrobi 2009-05-31
Beleraksz neki egy 10-est és már nyomhatod is a pedált tovább!
Beleraksz neki egy 10-est és már nyomhatod is a pedált tovább!
#102519 kissas57 2009-05-31
a kártyát Te, hogy visszafelé meg ne bütizzenek
a kártyát Te, hogy visszafelé meg ne bütizzenek
#102516 killerlaca 2009-05-31
Szia Robi és mindenki! Akkor most mit lehet csinálni? Nekem nem lesz +200eurom hazafelé h kifizessem a büntit! :cry: Akkor mi a lópikulát csinálok? Erre valami okosat mondjatok.
Szia Robi és mindenki! Akkor most mit lehet csinálni? Nekem nem lesz +200eurom hazafelé h kifizessem a büntit! :cry: Akkor mi a lópikulát csinálok? Erre valami okosat mondjatok.
#102514 cserrobi 2009-05-31
És mit is kérsz tőle?
És mit is kérsz tőle?
#102513 kissas57 2009-05-31
köszi Robi ezt a hasznos infót, amit előhalásztál és megosztottad velünk. akkor ezek szerint kérni kell a belépésnél?
köszi Robi ezt a hasznos infót, amit előhalásztál és megosztottad velünk. akkor ezek szerint kérni kell a belépésnél?
#102482 cserrobi 2009-05-31
Pl:Odafelé belenyom egy fránya pecsétet.Ezt magyarázd ki neki!
Pl:Odafelé belenyom egy fránya pecsétet.Ezt magyarázd ki neki!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..