KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#101664 cserrobi 2009-05-26
˝szerintem viszont nem elég olvasni :( hanem értelmezni is tudni kellene az olvasmányt :twisted:˝ - kissas57

Ja lehet hogy azt hitte hogy 1975-ös hozzászólás :twisted:
˝szerintem viszont nem elég olvasni :( hanem értelmezni is tudni kellene az olvasmányt :twisted:˝ - kissas57

Ja lehet hogy azt hitte hogy 1975-ös hozzászólás :twisted:
#101660 kissas57 2009-05-26
szerintem viszont nem elég olvasni :( hanem értelmezni is tudni kellene az olvasmányt :twisted:
szerintem viszont nem elég olvasni :( hanem értelmezni is tudni kellene az olvasmányt :twisted:
#101657 cserrobi 2009-05-26
Ha gondolog feleségül is elvehetlek,de Jox-nak nagyon is igaza volt mert ha nem vetted volna észre akkor Petros az most ment le Görögországba és ő írt nekünk.... Olvasni és olvasni!!!!
Ha gondolog feleségül is elvehetlek,de Jox-nak nagyon is igaza volt mert ha nem vetted volna észre akkor Petros az most ment le Görögországba és ő írt nekünk.... Olvasni és olvasni!!!!
#101651 skiccpausz 2009-05-26
Telefonkártyát is adsz?
Telefonkártyát is adsz?
#101647 cserrobi 2009-05-26
˝Jox! Nem a már elhangzott idei infokra vagyok kíváncsi, hanem a mostanában hazaérkezők és az elkövetkező időszakban hazaérkezők tapasztalataira!˝ - skiccpausz

Megadom neked a telószámon és mikor megyek lefelé felhívhatsz félóránként és mondom a dolgokat :lol:
˝Jox! Nem a már elhangzott idei infokra vagyok kíváncsi, hanem a mostanában hazaérkezők és az elkövetkező időszakban hazaérkezők tapasztalataira!˝ - skiccpausz

Megadom neked a telószámon és mikor megyek lefelé felhívhatsz félóránként és mondom a dolgokat :lol:
#101643 skiccpausz 2009-05-26
Jox! Nem a már elhangzott idei infokra vagyok kíváncsi, hanem a mostanában hazaérkezők és az elkövetkező időszakban hazaérkezők tapasztalataira!
Jox! Nem a már elhangzott idei infokra vagyok kíváncsi, hanem a mostanában hazaérkezők és az elkövetkező időszakban hazaérkezők tapasztalataira!
#101495 Triznyak 2009-05-26
Melyik részét nem érted? :?
Melyik részét nem érted? :?
#101444 cserrobi 2009-05-25
˝'Viszont akkor olommentessel szó nélkűl megtankolhatják az olmost:-)' Abból viszont nem lesz baj!˝ - Triznyak

Miről beszélsz ????
˝'Viszont akkor olommentessel szó nélkűl megtankolhatják az olmost:-)' Abból viszont nem lesz baj!˝ - Triznyak

Miről beszélsz ????
#101441 Triznyak 2009-05-25
'Viszont akkor olommentessel szó nélkűl megtankolhatják az olmost:-)' Abból viszont nem lesz baj!
'Viszont akkor olommentessel szó nélkűl megtankolhatják az olmost:-)' Abból viszont nem lesz baj!
#101427 cserrobi 2009-05-25
˝˝Én speciel az idei infokra vagyok kíváncsi!˝ - Jox

˝ - Jox

Visszaolvasás? Igen is olvasom :D
˝˝Én speciel az idei infokra vagyok kíváncsi!˝ - Jox

˝ - Jox

Visszaolvasás? Igen is olvasom :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..