KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#101425 cserrobi 2009-05-25
Én tavaly elnéztem a benzinkutat és semmi gondom nem volt a kocsival pedig egy maszek üzemanyagkutnál tankoltam...
Én tavaly elnéztem a benzinkutat és semmi gondom nem volt a kocsival pedig egy maszek üzemanyagkutnál tankoltam...
#101426 Jox 2009-05-25
˝Én speciel az idei infokra vagyok kíváncsi!˝ - skiccpausz

Visszaolvasás?
˝Én speciel az idei infokra vagyok kíváncsi!˝ - skiccpausz

Visszaolvasás?
#101424 drag 2009-05-25
Renben igyekszem haza :-) bár annyira lehet nem lezs jó haza jöni Kérdés: Tudtok esetleg telszámot, ha ne adj isten lerobban a verda mit kiket érdemes hívni? Milyen sűrün vannak szervízek?
Renben igyekszem haza :-) bár annyira lehet nem lezs jó haza jöni Kérdés: Tudtok esetleg telszámot, ha ne adj isten lerobban a verda mit kiket érdemes hívni? Milyen sűrün vannak szervízek?
#101422 skiccpausz 2009-05-25
Én speciel az idei infokra vagyok kíváncsi! Úgyhogy légyszíves igyekezz haza és tájékoztass bennünket kis tudatlanokat az idei Görögországi tapasztalataidról!
Én speciel az idei infokra vagyok kíváncsi! Úgyhogy légyszíves igyekezz haza és tájékoztass bennünket kis tudatlanokat az idei Görögországi tapasztalataidról!
#101421 drag 2009-05-25
még 12 nap:-) vagoma centit
még 12 nap:-) vagoma centit
#101418 cserrobi 2009-05-25
Én regélek :D
Én regélek :D
#101417 skiccpausz 2009-05-25
Ha figyeled a forumot sok kérdésedre választ kapsz. Ha később mész, már az idei nyaralásokról is kaphatsz infót!
Ha figyeled a forumot sok kérdésedre választ kapsz. Ha később mész, már az idei nyaralásokról is kaphatsz infót!
#101416 drag 2009-05-25
Viszont akkor olommentessel szó nélkűl megtankolhatják az olmost:-) Mint ahogy diselbe is lehet benzint és ez sikerült is a koléganőmnek:-)
Viszont akkor olommentessel szó nélkűl megtankolhatják az olmost:-) Mint ahogy diselbe is lehet benzint és ez sikerült is a koléganőmnek:-)
#101414 drag 2009-05-25
Akkor talán , nem fogom olmossal megtankolni a fokicam:-). Má nagyon mehetnékem van:-). Elsözör megyek autóval Görögbe remélem mindne renben lesz:-)
Akkor talán , nem fogom olmossal megtankolni a fokicam:-). Má nagyon mehetnékem van:-). Elsözör megyek autóval Görögbe remélem mindne renben lesz:-)
#101413 cserrobi 2009-05-25
˝Robi! Te egy igazi Úr vagy!˝ - skiccpausz

Nme mindenki ezen a véleményem van itt a fórumon :D
˝Robi! Te egy igazi Úr vagy!˝ - skiccpausz

Nme mindenki ezen a véleményem van itt a fórumon :D

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!