KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#101412 Triznyak 2009-05-25
Bizony, jól gondolod. A katalizátoros autók tanknyílása jóval szűkebb, így a normál méretű töltőcső nem megy bele. A baj csak az, az autótulajdonosok némelyikének ez sem akadály. :(
Bizony, jól gondolod. A katalizátoros autók tanknyílása jóval szűkebb, így a normál méretű töltőcső nem megy bele. A baj csak az, az autótulajdonosok némelyikének ez sem akadály. :(
#101411 skiccpausz 2009-05-25
Robi! Te egy igazi Úr vagy!
Robi! Te egy igazi Úr vagy!
#101410 cserrobi 2009-05-25
˝Robi! Köszi, hogy foglalkoztál hülye kérdéseimmel.˝ - skiccpausz

Ezek nem h.....e kérdések és persze ha tudok segítek !!!!
˝Robi! Köszi, hogy foglalkoztál hülye kérdéseimmel.˝ - skiccpausz

Ezek nem h.....e kérdések és persze ha tudok segítek !!!!
#101409 skiccpausz 2009-05-25
Drag! Ebben nem vagyok biztos. Az tuti, hogy a diesel nem megy bele, de hogy az ólmos az ólmozatlanba nem, az már kérdéses!
Drag! Ebben nem vagyok biztos. Az tuti, hogy a diesel nem megy bele, de hogy az ólmos az ólmozatlanba nem, az már kérdéses!
#101407 skiccpausz 2009-05-25
Robi! Köszi, hogy foglalkoztál hülye kérdéseimmel. Szerintem a visszalévő 17 napod alatt nem szabadulsz tőlem! Ha valami miatt mégis, nagyon kellemes nyaralást kívánok Neked és kedves családodnak! Ja és ,ha megjöttél várjuk a beszámolóidat.
Robi! Köszi, hogy foglalkoztál hülye kérdéseimmel. Szerintem a visszalévő 17 napod alatt nem szabadulsz tőlem! Ha valami miatt mégis, nagyon kellemes nyaralást kívánok Neked és kedves családodnak! Ja és ,ha megjöttél várjuk a beszámolóidat.
#101405 drag 2009-05-25
Sziasztok! Egyébként jól gondolom, hogy úgyvan kialakítva a tank töltő nyílás, hogy az olmos 95 ös pisztoly bele se megy? üdv. Drag
Sziasztok! Egyébként jól gondolom, hogy úgyvan kialakítva a tank töltő nyílás, hogy az olmos 95 ös pisztoly bele se megy? üdv. Drag
#101404 skiccpausz 2009-05-25
Killerlaca, köszönöm! Szerettem volna tudni, hogy miért fogyasztott többet az autóm tavaly, mint itthon.
Killerlaca, köszönöm! Szerettem volna tudni, hogy miért fogyasztott többet az autóm tavaly, mint itthon.
#101403 cserrobi 2009-05-25
˝Szerinted a Shell annyival jobb, hogy az árkülönbözetet megéri.˝ - skiccpausz

Én mindig azt teszek a gépembe !!!!!!
˝Szerinted a Shell annyival jobb, hogy az árkülönbözetet megéri.˝ - skiccpausz

Én mindig azt teszek a gépembe !!!!!!
#101401 skiccpausz 2009-05-25
Szerinted a Shell annyival jobb, hogy az árkülönbözetet megéri.
Szerinted a Shell annyival jobb, hogy az árkülönbözetet megéri.
#101399 killerlaca 2009-05-25
Szia BMB 95-et kell tankolni az az ólommentes! Ezt beszéltem meg Robival privátban. :wink: Csak azon akadtam fel, hogy oda van írva, hogy modern autókba nem a legmegfelelőbb. Ezért kérdeztem meg Robit. :roll: Üdv Laci
Szia BMB 95-et kell tankolni az az ólommentes! Ezt beszéltem meg Robival privátban. :wink: Csak azon akadtam fel, hogy oda van írva, hogy modern autókba nem a legmegfelelőbb. Ezért kérdeztem meg Robit. :roll: Üdv Laci

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..