KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#99348 skiccpausz 2009-05-14
Amikor hazaértetek, esetleg igényt tartanék a Tietekre. Mi úgyis utánatok megyünk.
Amikor hazaértetek, esetleg igényt tartanék a Tietekre. Mi úgyis utánatok megyünk.
#99346 cserrobi 2009-05-14
˝Köszönöm előre is! Hol és mikor tudom átvenni, ne persze és fizetni?˝ - skiccpausz

SzÖgeden és numaro az ára :)
˝Köszönöm előre is! Hol és mikor tudom átvenni, ne persze és fizetni?˝ - skiccpausz

SzÖgeden és numaro az ára :)
#99344 skiccpausz 2009-05-14
Köszönöm előre is! Hol és mikor tudom átvenni, ne persze és fizetni?
Köszönöm előre is! Hol és mikor tudom átvenni, ne persze és fizetni?
#99342 kissas57 2009-05-14
hogy ne csak az elmúlás legyen a téma
hogy ne csak az elmúlás legyen a téma
#99340 kissas57 2009-05-14

#99334 cserrobi 2009-05-14
˝Úgy hallottam, hogy a szemetes zsákot nem fogadják el! Cserrobi, 2db. hullazsák rendel!˝ - skiccpausz

Felírva :lol:
˝Úgy hallottam, hogy a szemetes zsákot nem fogadják el! Cserrobi, 2db. hullazsák rendel!˝ - skiccpausz

Felírva :lol:
#99333 skiccpausz 2009-05-14
Úgy hallottam, hogy a szemetes zsákot nem fogadják el! Cserrobi, 2db. hullazsák rendel!
Úgy hallottam, hogy a szemetes zsákot nem fogadják el! Cserrobi, 2db. hullazsák rendel!
#99331 gregus.sandor 2009-05-14
Ezzel én is így vagyok de még a hullazsákig nem jutottam el. Lehet hogy megteszi majd két nagyméretű szemeteszsák is :wink: , bár visszaemlékezve a szerb rendőrökre amikor az öszzecsomózott vontatókötélért lehúztak minket 30euróval (egyébként minden rendben volt) nemcsodálkoznék ha ezt a szemeteszsákos variálást bebuknám. :D
Ezzel én is így vagyok de még a hullazsákig nem jutottam el. Lehet hogy megteszi majd két nagyméretű szemeteszsák is :wink: , bár visszaemlékezve a szerb rendőrökre amikor az öszzecsomózott vontatókötélért lehúztak minket 30euróval (egyébként minden rendben volt) nemcsodálkoznék ha ezt a szemeteszsákos variálást bebuknám. :D
#99329 cserrobi 2009-05-14
Nem,de én próbálok mindentre felkészülni...
Nem,de én próbálok mindentre felkészülni...
#99327 gregus.sandor 2009-05-14
Köszi Cserrobi! (azért csak egy apartmanba nyaralunk idén, két hónap különbséggel :D ) Neked nincs erről infód hogy a szerb rendőröknek mennyire jut eszükbe még ez a hullazsák?
Köszi Cserrobi! (azért csak egy apartmanba nyaralunk idén, két hónap különbséggel :D ) Neked nincs erről infód hogy a szerb rendőröknek mennyire jut eszükbe még ez a hullazsák?

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..