KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#99325 cserrobi 2009-05-14
˝Tehát te hullazsákkal bizniszelsz?! (a szerb határ környékén nem is csodálkozok rajta :D ) Na és mennyi a sok darab?˝ - gregus.sandor

Ingyé van ,de csak neked :P
˝Tehát te hullazsákkal bizniszelsz?! (a szerb határ környékén nem is csodálkozok rajta :D ) Na és mennyi a sok darab?˝ - gregus.sandor

Ingyé van ,de csak neked :P
#99324 gregus.sandor 2009-05-14
A hullazsákkal egyébként mik a tapasztalatok szerbiában, eszükbe jut még néha a kedves szerb rendőröknek?
A hullazsákkal egyébként mik a tapasztalatok szerbiában, eszükbe jut még néha a kedves szerb rendőröknek?
#99323 gregus.sandor 2009-05-14
O.k! (egy hozzászólással lemaradtam)
O.k! (egy hozzászólással lemaradtam)
#99321 gregus.sandor 2009-05-14
Tehát te hullazsákkal bizniszelsz?! (a szerb határ környékén nem is csodálkozok rajta :D ) Na és mennyi a sok darab?
Tehát te hullazsákkal bizniszelsz?! (a szerb határ környékén nem is csodálkozok rajta :D ) Na és mennyi a sok darab?
#99319 cserrobi 2009-05-14
Na komcsira,ha hazaér a nejem megkérdezem tőle ....
Na komcsira,ha hazaér a nejem megkérdezem tőle ....
#99316 cserrobi 2009-05-14
˝Üdv. Nektek! Hullazsákra visszatérve (de komolyan) :D ! Nem tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni?˝ - gregus.sandor

Komolyra fordítva a szót hát nálam :roll:
˝Üdv. Nektek! Hullazsákra visszatérve (de komolyan) :D ! Nem tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni?˝ - gregus.sandor

Komolyra fordítva a szót hát nálam :roll:
#99315 gregus.sandor 2009-05-14
Üdv. Nektek! Hullazsákra visszatérve (de komolyan) :D ! Nem tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni?
Üdv. Nektek! Hullazsákra visszatérve (de komolyan) :D ! Nem tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni?
#99292 cserrobi 2009-05-14
˝˝OFF:Festéshez használtam és nem hullákat takartam :roll:˝ - Csutek

˝ - Csutek

Ühüm! Majd el is hiszem!? :lol: Bocs az off-ért! :oops: :wink:
˝˝OFF:Festéshez használtam és nem hullákat takartam :roll:˝ - Csutek

˝ - Csutek

Ühüm! Majd el is hiszem!? :lol: Bocs az off-ért! :oops: :wink:
#99288 Csutek 2009-05-14
˝OFF:Festéshez használtam és nem hullákat takartam :roll:˝ - cserrobi

Ühüm! Majd el is hiszem!? :lol: Bocs az off-ért! :oops:
˝OFF:Festéshez használtam és nem hullákat takartam :roll:˝ - cserrobi

Ühüm! Majd el is hiszem!? :lol: Bocs az off-ért! :oops:
#99285 Maci 2009-05-14
OFF Bocsánat, csak beszélgetünk.Engem érdekelt Stavros, a topic-ját végigolvastam.Lefkada szintén, és ezt a topic-ot is végignyálaztam anno.Nem tudom ki hogy van vele, de engem ez is szórakoztat, gondolatban már odarepít.Illetve rengeteg plusz infóra lehet akadni. (Szeptemberben kiköltözöm Skóciába.Ráadásul kocsival, ami elég mókás lesz :) .Isten tudja, hogy már mennyi fórumot végigolvastam és szinte mindent megtudtam amire kiváncsi voltam.) Sajnálom, hogy valakinek az információk begyűjtése ennyire fárasztó.Viszont azt meg kell érteni a fórum az nem a tudakozó+. ON
OFF Bocsánat, csak beszélgetünk.Engem érdekelt Stavros, a topic-ját végigolvastam.Lefkada szintén, és ezt a topic-ot is végignyálaztam anno.Nem tudom ki hogy van vele, de engem ez is szórakoztat, gondolatban már odarepít.Illetve rengeteg plusz infóra lehet akadni. (Szeptemberben kiköltözöm Skóciába.Ráadásul kocsival, ami elég mókás lesz :) .Isten tudja, hogy már mennyi fórumot végigolvastam és szinte mindent megtudtam amire kiváncsi voltam.) Sajnálom, hogy valakinek az információk begyűjtése ennyire fárasztó.Viszont azt meg kell érteni a fórum az nem a tudakozó+. ON

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!