KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#98483 Triznyak 2009-05-10
Én meg, kimondottan utálnék konvojban menni. :-)
Én meg, kimondottan utálnék konvojban menni. :-)
#98470 josh999 2009-05-10
˝Pedig az egyedül utazásnak is megvan a feelingje :) nem kell senkihez alkalmazkodjál stb.˝ - Gabrilosz

Eddig mi mindig egyedül mentünk, azaz egy kocsival.
˝Pedig az egyedül utazásnak is megvan a feelingje :) nem kell senkihez alkalmazkodjál stb.˝ - Gabrilosz

Eddig mi mindig egyedül mentünk, azaz egy kocsival.
#98469 cserrobi 2009-05-10
Ezzel én is egyetértek..
Ezzel én is egyetértek..
#98467 Gabrilosz 2009-05-10
Pedig az egyedül utazásnak is megvan a feelingje :) nem kell senkihez alkalmazkodjál stb.
Pedig az egyedül utazásnak is megvan a feelingje :) nem kell senkihez alkalmazkodjál stb.
#98463 cserrobi 2009-05-10
˝Sziasztok! Mi Párgára utazunk autóval július 17-én. Nem szeretünk egyedül utazni, ezért jó volna konvoj társat v társakat találnunk. Jelentkezzetek! Üdv˝ - Pillangó83

Körül kéne nézned az utazólistába!!!!
˝Sziasztok! Mi Párgára utazunk autóval július 17-én. Nem szeretünk egyedül utazni, ezért jó volna konvoj társat v társakat találnunk. Jelentkezzetek! Üdv˝ - Pillangó83

Körül kéne nézned az utazólistába!!!!
#98462 Pillangó83 2009-05-10
Sziasztok! Mi Párgára utazunk autóval július 17-én. Nem szeretünk egyedül utazni, ezért jó volna konvoj társat v társakat találnunk. Jelentkezzetek! Üdv
Sziasztok! Mi Párgára utazunk autóval július 17-én. Nem szeretünk egyedül utazni, ezért jó volna konvoj társat v társakat találnunk. Jelentkezzetek! Üdv
#98329 josh999 2009-05-08
Igen, komolyan.
Igen, komolyan.
#98325 cserrobi 2009-05-08
˝köszi,átnézem.˝ - tücsi01

Mindig állunk rendelkezésedre :lol:
˝köszi,átnézem.˝ - tücsi01

Mindig állunk rendelkezésedre :lol:
#98324 TPisti 2009-05-08
A Tranzitszállások topicban a 91-es hozzászólást olvasd el, elég jó ajánlatnak tünik. Amúgy én személy szerint Methoniban a campingben szoktam aludni van kiadó apartmanjuk is, nem csak sátrazni lehet. Meg lakókocsit is kiadnak akár 1 éjszakára is. Persze főszezonban kicsit húzósabb az apartman vagy a lakókocsis dolog. De előre is le lehet foglalni.
A Tranzitszállások topicban a 91-es hozzászólást olvasd el, elég jó ajánlatnak tünik. Amúgy én személy szerint Methoniban a campingben szoktam aludni van kiadó apartmanjuk is, nem csak sátrazni lehet. Meg lakókocsit is kiadnak akár 1 éjszakára is. Persze főszezonban kicsit húzósabb az apartman vagy a lakókocsis dolog. De előre is le lehet foglalni.
#98323 tücsi01 2009-05-08
köszi,átnézem.
köszi,átnézem.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..