KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#97418 cserrobi 2009-05-02
˝Nem spórolás, 1500 forinton nem fogok spórolni, de elég monoton lesz a határ után végigautopályázni Görögbe, hadd élvezzem legalább az elején az utat.˝ - josh999

Szerintem ebben a monotom dologban nincs igazad... Én imádok vezetni pedig nem vagyok csitri már.... Mindig van valamit nézni útközben még ha kocsival is száguldozol...
˝Nem spórolás, 1500 forinton nem fogok spórolni, de elég monoton lesz a határ után végigautopályázni Görögbe, hadd élvezzem legalább az elején az utat.˝ - josh999

Szerintem ebben a monotom dologban nincs igazad... Én imádok vezetni pedig nem vagyok csitri már.... Mindig van valamit nézni útközben még ha kocsival is száguldozol...
#97415 josh999 2009-05-02
Nem spórolás, 1500 forinton nem fogok spórolni, de elég monoton lesz a határ után végigautopályázni Görögbe, hadd élvezzem legalább az elején az utat.
Nem spórolás, 1500 forinton nem fogok spórolni, de elég monoton lesz a határ után végigautopályázni Görögbe, hadd élvezzem legalább az elején az utat.
#97407 hiroda 2009-05-02
az egyik banknál van private banking szolgáltatásom, és sok minden egyéb szolgáltatással együtt, ez is külön térítés nélkül benne van a csomagban
az egyik banknál van private banking szolgáltatásom, és sok minden egyéb szolgáltatással együtt, ez is külön térítés nélkül benne van a csomagban
#97365 kissas57 2009-05-02
a Generali-nál lehet 12 éves autóra is kötni, ha jól tudom
a Generali-nál lehet 12 éves autóra is kötni, ha jól tudom
#97362 kissas57 2009-05-02
ha nem indiszkrét a kérdés; melyik biztosítónál van az éves biztib :?
ha nem indiszkrét a kérdés; melyik biztosítónál van az éves biztib :?
#97348 bocsika 2009-05-02
Josh999! Igaza van Robinak sokkal egyszerűbb az autópálya! Most,hogy kész az M0-ás még a városba sem kell tekeregni!Addig amíg Egerből jártunk addig is az autopályán mentünk.Legelősször probáltunk sporolni az autópálya dijjon és az alföldön mentünk át de jobban elfáradtam mint a utánna következő majd 1000km-en!
Josh999! Igaza van Robinak sokkal egyszerűbb az autópálya! Most,hogy kész az M0-ás még a városba sem kell tekeregni!Addig amíg Egerből jártunk addig is az autopályán mentünk.Legelősször probáltunk sporolni az autópálya dijjon és az alföldön mentünk át de jobban elfáradtam mint a utánna következő majd 1000km-en!
#97347 cserrobi 2009-05-02
˝Meg ugye Tompánál szinte sorban sem kell állni...˝ - josh999

Röszkénél sem amikor te mennél...
˝Meg ugye Tompánál szinte sorban sem kell állni...˝ - josh999

Röszkénél sem amikor te mennél...
#97346 cserrobi 2009-05-02
˝Ha pályán mennék, nagyot kerülnék, mert csak Bpest felé van pálya.˝ - josh999

Nem mondod :!: Én Keszthelyre mindig a pályán megyek pedig 70-el összabb....
˝Ha pályán mennék, nagyot kerülnék, mert csak Bpest felé van pálya.˝ - josh999

Nem mondod :!: Én Keszthelyre mindig a pályán megyek pedig 70-el összabb....
#97345 josh999 2009-05-02
Meg ugye Tompánál szinte sorban sem kell állni...
Meg ugye Tompánál szinte sorban sem kell állni...
#97344 josh999 2009-05-02
Ha pályán mennék, nagyot kerülnék, mert csak Bpest felé van pálya.
Ha pályán mennék, nagyot kerülnék, mert csak Bpest felé van pálya.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!