KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#246933 feksza 2018-03-01
miért lényeges az hogy ide mikor regisztráltam? nem vagyok rászorulva hogy neked bármit is bizonygassak,de számomra az általad felsorolt dolgok megoldottak. és kresszből sem kell kioktatnod,van elég tudásom és képzésem.talán több mint neked.
miért lényeges az hogy ide mikor regisztráltam? nem vagyok rászorulva hogy neked bármit is bizonygassak,de számomra az általad felsorolt dolgok megoldottak. és kresszből sem kell kioktatnod,van elég tudásom és képzésem.talán több mint neked.
#246932 balazsh 2018-03-01
˝miért ne visszakoznék?nem jogosultam efféle üzleti tevékenységre.˝ - feksza

A duma (az egy napos regisztrációval) megvolt, de mikor a tettek mezejére kellene lépni, akkor jön a mellé beszélés. Azért ezt előzetesen mond el majd a havernak is! Gondolom azt sem tudod, hogy milyen előírások vannak egy tréler vontatásának. Talán még autód sincs olyan, ami húzhat egy trélert, amin autó van..... Bár lehet, hogy Ti úgy gondoltátok, hogy majd hazavontattok 1200 km-ről egy autót. Elárulom, hogy autópályán nem vontathatsz. Főúton, ekkora távon és kb. 18 óra alatt pedig szinte garantált egy ráfutásos baleset. Ezennel befejeztem, mert most már nagyon off a téma.
˝miért ne visszakoznék?nem jogosultam efféle üzleti tevékenységre.˝ - feksza

A duma (az egy napos regisztrációval) megvolt, de mikor a tettek mezejére kellene lépni, akkor jön a mellé beszélés. Azért ezt előzetesen mond el majd a havernak is! Gondolom azt sem tudod, hogy milyen előírások vannak egy tréler vontatásának. Talán még autód sincs olyan, ami húzhat egy trélert, amin autó van..... Bár lehet, hogy Ti úgy gondoltátok, hogy majd hazavontattok 1200 km-ről egy autót. Elárulom, hogy autópályán nem vontathatsz. Főúton, ekkora távon és kb. 18 óra alatt pedig szinte garantált egy ráfutásos baleset. Ezennel befejeztem, mert most már nagyon off a téma.
#246931 renault 2018-03-01
Szia Balázs ! Na az jó ,szép nagy csomagtartón, jó motor,kicsi fogyasztás. Mi is gondolkodtunk Astraban nekem a J nejemnek a K tetszett jobban.1,4 Turbos Azt Renault lett .
Szia Balázs ! Na az jó ,szép nagy csomagtartón, jó motor,kicsi fogyasztás. Mi is gondolkodtunk Astraban nekem a J nejemnek a K tetszett jobban.1,4 Turbos Azt Renault lett .
#246930 feksza 2018-03-01
miért ne visszakoznék?nem jogosultam efféle üzleti tevékenységre.
miért ne visszakoznék?nem jogosultam efféle üzleti tevékenységre.
#246929 balazsh 2018-03-01
˝Mi az ha nem titok? :)˝ - renault

Nem szoktam titkolózni. Opel Astra K 1.4 Sport Tourer
˝Mi az ha nem titok? :)˝ - renault

Nem szoktam titkolózni. Opel Astra K 1.4 Sport Tourer
#246928 renault 2018-03-01
Nem nyert. 1 éves és 4 évig ingyenes. (Nem Renault. ;) ) Mi az ha nem titok? :)
Nem nyert. 1 éves és 4 évig ingyenes. (Nem Renault. ;) ) Mi az ha nem titok? :)
#246927 balazsh 2018-03-01
˝miből gondolod hogy én arra vágyom hogy bárki bármikor hívjon hogy haza hozzam?bár most jobban belegondolva,lehet hogy érdemes volna erre ráállni.ha ebbe ilyen pénzek vannak.˝ - feksza

Látod-látod. Máris visszakozol........
˝miből gondolod hogy én arra vágyom hogy bárki bármikor hívjon hogy haza hozzam?bár most jobban belegondolva,lehet hogy érdemes volna erre ráállni.ha ebbe ilyen pénzek vannak.˝ - feksza

Látod-látod. Máris visszakozol........
#246926 balazsh 2018-03-01
˝Szia talán új kocsid van mert 3 évig ingyenes ? :)˝ - renault

Nem nyert. 1 éves és 4 évig ingyenes. (Nem Renault. ;) )
˝Szia talán új kocsid van mert 3 évig ingyenes ? :)˝ - renault

Nem nyert. 1 éves és 4 évig ingyenes. (Nem Renault. ;) )
#246925 feksza 2018-03-01
miből gondolod hogy én arra vágyom hogy bárki bármikor hívjon hogy haza hozzam?bár most jobban belegondolva,lehet hogy érdemes volna erre ráállni.ha ebbe ilyen pénzek vannak.
miből gondolod hogy én arra vágyom hogy bárki bármikor hívjon hogy haza hozzam?bár most jobban belegondolva,lehet hogy érdemes volna erre ráállni.ha ebbe ilyen pénzek vannak.
#246924 renault 2018-03-01
Balazs Írta: Mindenesetre én eddig sem és ezután sem indulok el utasbiztosítás és autó assistance nélkül nyaralni. (Az assistance most könnyű, mert 3 évig még ingyen megvan.) Szia talán új kocsid van mert 3 évig ingyenes ? :)
Balazs Írta: Mindenesetre én eddig sem és ezután sem indulok el utasbiztosítás és autó assistance nélkül nyaralni. (Az assistance most könnyű, mert 3 évig még ingyen megvan.) Szia talán új kocsid van mert 3 évig ingyenes ? :)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..