KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#97302 cserrobi 2009-05-01
Josh!!!! Éjjel jobb vezetni mint nappal... Ja és nagyon korán ott leszel...
Josh!!!! Éjjel jobb vezetni mint nappal... Ja és nagyon korán ott leszel...
#97256 imgi 2009-05-01
Elég lesz a téli csizmát felvenni :lol:
Elég lesz a téli csizmát felvenni :lol:
#97255 josh999 2009-05-01
Azért nem kell a kardunkba dőlni.
Azért nem kell a kardunkba dőlni.
#97254 cserrobi 2009-05-01
˝˝sajnos nem hosszabb a pálya:(˝ - renault

˝ - renault

Sajnálom énis de ez van. :!: :cry: :cry: Akkor javasolhatnék neked egy jóképű téglát :wink: :lol:
˝˝sajnos nem hosszabb a pálya:(˝ - renault

˝ - renault

Sajnálom énis de ez van. :!: :cry: :cry: Akkor javasolhatnék neked egy jóképű téglát :wink: :lol:
#97253 renault 2009-05-01
˝sajnos nem hosszabb a pálya:(˝ - gégé

Sajnálom énis de ez van. :!: :cry: :cry:

Sajnálom énis de ez van. :!: :cry: :cry:
#97252 imgi 2009-05-01
Szia ! a tempót én diktálon :)
Szia ! a tempót én diktálon :)
#97225 Triznyak 2009-04-30
'A véleményetekre lennék kíváncsi.' Ha az én véleményemre is kíváncsi vagy, akkor azt mondom, nem mennék Kalamatából rögtön Pirgosba. Inkább Methoni felé és végig a nyugati parton, Voidokiliát nem hagynám ki. Persze ez 1 nap alatt nem megy. Nekem 9 nap ment rá erre az oldalra és Manira, mégsem láttam mindent. Szerintem Mistras nézelődésével együtt nem lesz elég a 8 óra, ha végig is akarjátok járni a romokat. Kalamatán keresztül autózni sem 5perc, ha kifogja az ember a csúcsforgalmat. (a magam részéről mindig kifogtam :? )
'A véleményetekre lennék kíváncsi.' Ha az én véleményemre is kíváncsi vagy, akkor azt mondom, nem mennék Kalamatából rögtön Pirgosba. Inkább Methoni felé és végig a nyugati parton, Voidokiliát nem hagynám ki. Persze ez 1 nap alatt nem megy. Nekem 9 nap ment rá erre az oldalra és Manira, mégsem láttam mindent. Szerintem Mistras nézelődésével együtt nem lesz elég a 8 óra, ha végig is akarjátok járni a romokat. Kalamatán keresztül autózni sem 5perc, ha kifogja az ember a csúcsforgalmat. (a magam részéről mindig kifogtam :? )
#97222 cserrobi 2009-04-30

Ez gáz :( Akkor megint 12 óra az út Platamonasig :evil:

Ez gáz :( Akkor megint 12 óra az út Platamonasig :evil:
#97219 Kepkypa 2009-04-30
sajnos nem hosszabb a pálya:(
sajnos nem hosszabb a pálya:(
#97201 Jox 2009-04-30
Ha felmész az autópályára, akkor elég gyorsan Tripoliba érsz, ott nem sok látnivaló van, onnan sima az út Spártába, Mystrastól jön a full szerpentin Kalamatáig, aztán Pyrgos közelében megint szerpentin.
Ha felmész az autópályára, akkor elég gyorsan Tripoliba érsz, ott nem sok látnivaló van, onnan sima az út Spártába, Mystrastól jön a full szerpentin Kalamatáig, aztán Pyrgos közelében megint szerpentin.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat