KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#97196 hiroda 2009-04-30
Köszi! A Naplio-Spárta se lehet sokkal több két óránál, akkor az összesen 5. Nézelődéssel együtt is bőven belefé a 8-9 órába.
Köszi! A Naplio-Spárta se lehet sokkal több két óránál, akkor az összesen 5. Nézelődéssel együtt is bőven belefé a 8-9 órába.
#97193 Jox 2009-04-30
Spárta - Kalamata nyugis tempóban max 2 óra (2-3 évente végigjárom ezt az utvonalat), onnan Pyrgos kb 1 óra.
Spárta - Kalamata nyugis tempóban max 2 óra (2-3 évente végigjárom ezt az utvonalat), onnan Pyrgos kb 1 óra.
#97190 hiroda 2009-04-30
Üdv mindenkinek! A véleményetekre lennék kíváncsi. Tervezgetem az utat, és az egyik napra a következő távolság esne: Reggel indulás Nafplionból, Tripoli, Spárta, (Mystrasi vár) Kalamata, és Pirgos fölött 20 km-el a köv. szállás. Ez kb. 350 km, csak sok a hegyi út, és a térkép szerint a Taigetosz-on átvezető nem egyszerű. Ha valaki ment ezen az útvonalon, kíváncsi lennék a tapasztalataira, hogyan tudott haladni, teljesíthető ez egy nap, nagy rohanás nélkül. Köszi!
Üdv mindenkinek! A véleményetekre lennék kíváncsi. Tervezgetem az utat, és az egyik napra a következő távolság esne: Reggel indulás Nafplionból, Tripoli, Spárta, (Mystrasi vár) Kalamata, és Pirgos fölött 20 km-el a köv. szállás. Ez kb. 350 km, csak sok a hegyi út, és a térkép szerint a Taigetosz-on átvezető nem egyszerű. Ha valaki ment ezen az útvonalon, kíváncsi lennék a tapasztalataira, hogyan tudott haladni, teljesíthető ez egy nap, nagy rohanás nélkül. Köszi!
#97189 renault 2009-04-30
˝Szia Imgi,en 11.en utaztam haza busszal,es autoval vissza egy hetre ra szombaton,es nem volt akkor semmilyen felujitas,nagyon jol tudtunk haladni.Szerbiaba volt egy reszen,de ott sem okozott problemat.˝ - degu

Szia Érdeklődnék nem lett-e hosszabb a szerb autópálya, 2007-ben voltam , ahhoz képest? :wink: Nis után gondolom :!:
˝Szia Imgi,en 11.en utaztam haza busszal,es autoval vissza egy hetre ra szombaton,es nem volt akkor semmilyen felujitas,nagyon jol tudtunk haladni.Szerbiaba volt egy reszen,de ott sem okozott problemat.˝ - degu

Szia Érdeklődnék nem lett-e hosszabb a szerb autópálya, 2007-ben voltam , ahhoz képest? :wink: Nis után gondolom :!:
#97177 degu 2009-04-30
Szia Imgi,en 11.en utaztam haza busszal,es autoval vissza egy hetre ra szombaton,es nem volt akkor semmilyen felujitas,nagyon jol tudtunk haladni.Szerbiaba volt egy reszen,de ott sem okozott problemat.
Szia Imgi,en 11.en utaztam haza busszal,es autoval vissza egy hetre ra szombaton,es nem volt akkor semmilyen felujitas,nagyon jol tudtunk haladni.Szerbiaba volt egy reszen,de ott sem okozott problemat.
#97171 cserrobi 2009-04-30
˝Köszi ! akkor nincs más hátra mint előre !!! :lol:˝ - imgi

Van tempomat a kocsidon ???????
˝Köszi ! akkor nincs más hátra mint előre !!! :lol:˝ - imgi

Van tempomat a kocsidon ???????
#97104 imgi 2009-04-30
Köszi ! akkor nincs más hátra mint előre !!! :lol:
Köszi ! akkor nincs más hátra mint előre !!! :lol:
#97097 cserrobi 2009-04-30
˝Már nincs utjavitás lehet menni befejezték.˝ - gégé

Ennek azért én is örvendek így korán reggel :lol:
˝Már nincs utjavitás lehet menni befejezték.˝ - gégé

Ennek azért én is örvendek így korán reggel :lol:
#97094 josh999 2009-04-29
Juhhéj, ez jó hír :) :wink:
Juhhéj, ez jó hír :) :wink:
#97093 Kepkypa 2009-04-29
Már nincs utjavitás lehet menni befejezték.
Már nincs utjavitás lehet menni befejezték.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat