KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#96337 Kepkypa 2009-04-24
Töllem soha nem kérték kb 20x mentünk már arra kocsival, csak a zöldkártyát.
Töllem soha nem kérték kb 20x mentünk már arra kocsival, csak a zöldkártyát.
#96336 kobobe 2009-04-24
Tehát tőled nem kérték...remélem elég lesz az eu-s tb. kártya is ha kiváncsikodnak
Tehát tőled nem kérték...remélem elég lesz az eu-s tb. kártya is ha kiváncsikodnak
#96334 Kepkypa 2009-04-24
Valószinü. Mi a fenéért kérnék az utasbiztósitást? Nem vagy kötelezö kötnöd.
Valószinü. Mi a fenéért kérnék az utasbiztósitást? Nem vagy kötelezö kötnöd.
#96333 kobobe 2009-04-24
Tavaly is csak azt kérték de itt már írták páran , hogy azt is kérték tőlük... Vgy csak félreértettek valamit..
Tavaly is csak azt kérték de itt már írták páran , hogy azt is kérték tőlük... Vgy csak félreértettek valamit..
#96332 Kepkypa 2009-04-24
Semmi közük hozzá. Csak a nemzetközi Zöldkártyát kérik amit a kocsid biztósitójától kell kérni.
Semmi közük hozzá. Csak a nemzetközi Zöldkártyát kérik amit a kocsid biztósitójától kell kérni.
#96331 kobobe 2009-04-24
Szia gégé Nyugtass meg légyszi hogy macedónok nem kérik az utasbiztosítást ?!
Szia gégé Nyugtass meg légyszi hogy macedónok nem kérik az utasbiztosítást ?!
#96330 Kepkypa 2009-04-24
3napja jöttem arra Új vidéknél van egy rövid szakaszon útfelújitás lehet haladni rendesen . Nem kell mindent elhinni.
3napja jöttem arra Új vidéknél van egy rövid szakaszon útfelújitás lehet haladni rendesen . Nem kell mindent elhinni.
#95556 josh999 2009-04-20
Délután indultunk eddig mindig és ugye másnap délelőtt oda is értünk a célhoz, nagyjából Sarti is olyan táv, mint Paralia illetve Stavros volt. Majd kalkulálunk vele, lehet, hogy 1-2 órával hamarabb elindulunk, bár éjszaka nem sok rendőrt láttam arrafelé, de sose lehet tudni. Keresek egy gyors németet és rátapadok.
Délután indultunk eddig mindig és ugye másnap délelőtt oda is értünk a célhoz, nagyjából Sarti is olyan táv, mint Paralia illetve Stavros volt. Majd kalkulálunk vele, lehet, hogy 1-2 órával hamarabb elindulunk, bár éjszaka nem sok rendőrt láttam arrafelé, de sose lehet tudni. Keresek egy gyors németet és rátapadok.
#95549 killerlaca 2009-04-19
Aha úja határátkelő. Igen útfelújítás van Állítólag nem kicsi. Remélem augusztusra befejezik. :) Látom nem sokára mész szerintem pár órát számolj rá pluszba mert ha tényleg csak 60 al mehetsz akkor az elég lassú. :?
Aha úja határátkelő. Igen útfelújítás van Állítólag nem kicsi. Remélem augusztusra befejezik. :) Látom nem sokára mész szerintem pár órát számolj rá pluszba mert ha tényleg csak 60 al mehetsz akkor az elég lassú. :?
#95548 josh999 2009-04-19
Szia! Mármint új határátkelőt építenek Macedóniában? Csak nem felújítanak Szerbiában?
Szia! Mármint új határátkelőt építenek Macedóniában? Csak nem felújítanak Szerbiában?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat