KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#78202 busaianiko 2008-08-22
Szia Zsuzsi! Örülök, hogy néha felnézel még ide! Igen magam is meglepõdöm minden nap, hogy már csak ennyi van hátra... de nagyon örülök neki. Köszönöm a jókívánságaidat, remélem tényleg jól sikerül minden! Remélem lesz idõd majd többször is felnézni ide, és tervezgetni a jövõ évi utat! :lol:
Szia Zsuzsi! Örülök, hogy néha felnézel még ide! Igen magam is meglepõdöm minden nap, hogy már csak ennyi van hátra... de nagyon örülök neki. Köszönöm a jókívánságaidat, remélem tényleg jól sikerül minden! Remélem lesz idõd majd többször is felnézni ide, és tervezgetni a jövõ évi utat! :lol:
#78178 imgi 2008-08-22
Köszi !
Köszi !
#78153 Papné Zsuzsi 2008-08-22
Kedves Busai Anikó, Nagyon kevés szabadidõm van mostanában, legalább 1 hónapja nem jártam itt. Így most látom, hogy már csak 10 napod van hátra. Kívánok nektek nagyon jó utat, fantasztikus idõt és pihentetõ nyaralást. Szóval minden jót nektek. Üdv. Zsuzsi
Kedves Busai Anikó, Nagyon kevés szabadidõm van mostanában, legalább 1 hónapja nem jártam itt. Így most látom, hogy már csak 10 napod van hátra. Kívánok nektek nagyon jó utat, fantasztikus idõt és pihentetõ nyaralást. Szóval minden jót nektek. Üdv. Zsuzsi
#78082 Ildiko25 2008-08-22
Szia Orbani! Köszi szépen, Neked is jó utat, és szép nyaralást kívánok! :D
Szia Orbani! Köszi szépen, Neked is jó utat, és szép nyaralást kívánok! :D
#78080 Ildiko25 2008-08-22
Szia macsosz! Nagyon szépen köszönöm! És Neked is majd jó utat, és kellemes nyaralást! Kréta is szép lesz! :D
Szia macsosz! Nagyon szépen köszönöm! És Neked is majd jó utat, és kellemes nyaralást! Kréta is szép lesz! :D
#78079 Orbani 2008-08-22
Szia Ildikó25! Jó utat, szép nyaralást kívánok! Orbani
Szia Ildikó25! Jó utat, szép nyaralást kívánok! Orbani
#78078 Ildiko25 2008-08-22
Köszi! A sartisarti.com oldalt már kívûlrõl fújom! Annyit OLVASTAM!!! :D
Köszi! A sartisarti.com oldalt már kívûlrõl fújom! Annyit OLVASTAM!!! :D
#78077 macsosz 2008-08-22
Szia Ildikó :D Én ugyan Krétai utazó leszek,de nagyon jó utat kívánok neked :D :!:
Szia Ildikó :D Én ugyan Krétai utazó leszek,de nagyon jó utat kívánok neked :D :!:
#78075 Ildiko25 2008-08-22
Nem kell bemásolni ide a régen írt beírást, köszi! ?Én is megtudom keresni, amit már régebben megis tettem, mert folyamatosan nézem az oldalt! Senkitõl nem várom el, hogy helyettem keresgéljen!!!
Nem kell bemásolni ide a régen írt beírást, köszi! ?Én is megtudom keresni, amit már régebben megis tettem, mert folyamatosan nézem az oldalt! Senkitõl nem várom el, hogy helyettem keresgéljen!!!
#78071 Ildiko25 2008-08-22
Nem végeztem Maneger iskolát fodrásznõ vagyok!
Nem végeztem Maneger iskolát fodrásznõ vagyok!

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat