KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#78070 Ildiko25 2008-08-22
Igen azt már régebben visszaolvastam!!!
Igen azt már régebben visszaolvastam!!!
#78063 gregus.sandor 2008-08-22
Imgi! Nem tudom pontosan de véleményem szerint nonstop. Üdv.: Sanya
Imgi! Nem tudom pontosan de véleményem szerint nonstop. Üdv.: Sanya
#78051 imgi 2008-08-22
Sziasztok ! tudtok segíteni abban, hogy Röszkénél a pénzváltó nyitvatartásával kapcsolatban ? Elõre is köszi!
Sziasztok ! tudtok segíteni abban, hogy Röszkénél a pénzváltó nyitvatartásával kapcsolatban ? Elõre is köszi!
#78006 Popeye77 2008-08-21
Semmi gond. A lenyeg, hogy elljutott Hozzad amit irtunk. Egyebkent a szeptemberi Gorogorszagot en is szeretem. Egy mert kevesebb magyar van, ketto nincs az az elviselhetetlen meleg :)
Semmi gond. A lenyeg, hogy elljutott Hozzad amit irtunk. Egyebkent a szeptemberi Gorogorszagot en is szeretem. Egy mert kevesebb magyar van, ketto nincs az az elviselhetetlen meleg :)
#78003 busaianiko 2008-08-21
gizdi, Popey. Ne haragudjatok, csak most láttam, hogy írtatok nekem. Köszönöm a biztatást. Én is remélem, hogy idén sem törjük meg a sort, és ugyanolyan sima utunk lesz, mint eddig még mindig!? Valószínû, hogy a tanévkezdés miatt már nincs akkora forgalom szeptemberben. Én ezért is szeretek ilyenkor utazni, és a görög szeptember az csodálatos, szerintem! :lol:
gizdi, Popey. Ne haragudjatok, csak most láttam, hogy írtatok nekem. Köszönöm a biztatást. Én is remélem, hogy idén sem törjük meg a sort, és ugyanolyan sima utunk lesz, mint eddig még mindig!? Valószínû, hogy a tanévkezdés miatt már nincs akkora forgalom szeptemberben. Én ezért is szeretek ilyenkor utazni, és a görög szeptember az csodálatos, szerintem! :lol:
#78001 Popeye77 2008-08-21
Tudi :)
Tudi :)
#77995 Kakadu 2008-08-21
Semmi, csak zrikáltunk barátságból :lol:
Semmi, csak zrikáltunk barátságból :lol:
#77993 Popeye77 2008-08-21
En is emlekeztem ra. Talan meg tobben is irtak ra kommenteket. En csak viccelodtem, nem gondoltam arra hogy gunyolodsz :P
En is emlekeztem ra. Talan meg tobben is irtak ra kommenteket. En csak viccelodtem, nem gondoltam arra hogy gunyolodsz :P
#77988 gregus.sandor 2008-08-21
Lehet hogy nem is maneger iskolát végzett csak kezdõ fórumozó. :?:
Lehet hogy nem is maneger iskolát végzett csak kezdõ fórumozó. :?:
#77986 h.apci 2008-08-21
˝Szigoruak vagytok :) :) :) :) :)˝ - Popeye77

Nem vicceltem, nem is gúnyolódtam; emlékeztem rá, hogy nagyon részletesen beszámolt valaki néhány oldallal korábban; én is megköszöntem neki. Mit kellet volna tennem? Másoljam ide, vagy keressem meg én és írjam le az oldalszámot? :? :roll:
˝Szigoruak vagytok :) :) :) :) :)˝ - Popeye77

Nem vicceltem, nem is gúnyolódtam; emlékeztem rá, hogy nagyon részletesen beszámolt valaki néhány oldallal korábban; én is megköszöntem neki. Mit kellet volna tennem? Másoljam ide, vagy keressem meg én és írjam le az oldalszámot? :? :roll:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..