KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#77984 Popeye77 2008-08-21
Nem ertelek Kakadu :) En vissza olvastam, es mivel az egyik terkepen amit ott talaltam nem volt info ezert mertem megkerdezni :) Mi ebben a kiventivalo? :P
Nem ertelek Kakadu :) En vissza olvastam, es mivel az egyik terkepen amit ott talaltam nem volt info ezert mertem megkerdezni :) Mi ebben a kiventivalo? :P
#77982 Kakadu 2008-08-21
˝Szigoruak vagytok :) :) :) :) :)˝ - Popeye77

Ezt pont Te mondod, akihez oly gyöngéd figyelemmel és a nagybetegnek kijáró elnézéssel viselkedtünk Lefkáda topikban?
˝Szigoruak vagytok :) :) :) :) :)˝ - Popeye77

Ezt pont Te mondod, akihez oly gyöngéd figyelemmel és a nagybetegnek kijáró elnézéssel viselkedtünk Lefkáda topikban?
#77979 bocsika 2008-08-21
SArtisarti.com
SArtisarti.com
#77978 Popeye77 2008-08-21
Szigoruak vagytok :) :) :) :) :)
Szigoruak vagytok :) :) :) :) :)
#77965 Kakadu 2008-08-21
˝Van, csak ahhoz vissza kell olvasni egy keveset! :roll:˝ - h.apci

Ne légy már oly szigorú; biztos maneger iskolát végzett. Ott csak az írást tanítják - úgy, ahogy - az olvasást nem :wink:
˝Van, csak ahhoz vissza kell olvasni egy keveset! :roll:˝ - h.apci

Ne légy már oly szigorú; biztos maneger iskolát végzett. Ott csak az írást tanítják - úgy, ahogy - az olvasást nem :wink:
#77957 h.apci 2008-08-21
˝Sziasztok! Mi holnap este indulunk Sartira autóval, és Bulgárián keresztül megyünk! Valakinek esetleg bármi tapasztalata aki nemrég utazott arra? Elöre is köszönöm a választ! :D˝ - Ildiko25

Van, csak ahhoz vissza kell olvasni egy keveset! :roll:
˝Sziasztok! Mi holnap este indulunk Sartira autóval, és Bulgárián keresztül megyünk! Valakinek esetleg bármi tapasztalata aki nemrég utazott arra? Elöre is köszönöm a választ! :D˝ - Ildiko25

Van, csak ahhoz vissza kell olvasni egy keveset! :roll:
#77938 Ildiko25 2008-08-21
Sziasztok! Mi holnap este indulunk Sartira autóval, és Bulgárián keresztül megyünk! Valakinek esetleg bármi tapasztalata aki nemrég utazott arra? Elöre is köszönöm a választ! :D
Sziasztok! Mi holnap este indulunk Sartira autóval, és Bulgárián keresztül megyünk! Valakinek esetleg bármi tapasztalata aki nemrég utazott arra? Elöre is köszönöm a választ! :D
#77773 Kakadu 2008-08-20
Jár
Jár
#77771 wareter 2008-08-20
Szeptember 19-én mennénk Kefalóniára autóval! Szeretném megkérdezni, hogy jár e hajó Lefkada és Kefalónia között, amely autót is szállít, vagy le kell menni Patrasig? Nagyon sürgõs lenne! Elõre is köszönöm! P
Szeptember 19-én mennénk Kefalóniára autóval! Szeretném megkérdezni, hogy jár e hajó Lefkada és Kefalónia között, amely autót is szállít, vagy le kell menni Patrasig? Nagyon sürgõs lenne! Elõre is köszönöm! P
#77770 wareter 2008-08-20

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..