KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#60101 cserrobi 2008-05-12
Talán gyorsan megoldják ezt a problémát!!!!
Talán gyorsan megoldják ezt a problémát!!!!
#60091 tormod 2008-05-11
Bocs, ha már más is írta, de azért lehet, hogy valkinek segítek. Szrájkolnak a görög benzinszállítók, ezért nincs benzin, minden kút be van zárva. Akit érdekel a téma, itt olvashat róla angolul. Remélhetõleg lesz megegyezés...
Bocs, ha már más is írta, de azért lehet, hogy valkinek segítek. Szrájkolnak a görög benzinszállítók, ezért nincs benzin, minden kút be van zárva. Akit érdekel a téma, itt olvashat róla angolul. Remélhetõleg lesz megegyezés...
#59876 cserrobi 2008-05-09
Thoom!!! Olvass vissza a tavai dolgokból is tanul az ember....
Thoom!!! Olvass vissza a tavai dolgokból is tanul az ember....
#59863 thoom 2008-05-08
köszi a jogsival kapcsolatba juli 29-én indulok Pargára remélem addig sok jót hallunk az útrol.mindenkinek jó utat és szép élményeket. Alig várom,hogy valaki haza érjen és meséljen.csákány 8)
köszi a jogsival kapcsolatba juli 29-én indulok Pargára remélem addig sok jót hallunk az útrol.mindenkinek jó utat és szép élményeket. Alig várom,hogy valaki haza érjen és meséljen.csákány 8)
#59852 cserrobi 2008-05-08
Nagyon jó cikkek:)Elolvastam õket:)
Nagyon jó cikkek:)Elolvastam õket:)
#59794 Jox 2008-05-08
Nei Pori -> Olympos ->
Nei Pori -> Olympos ->
#59784 cserrobi 2008-05-08
Akkor ez nincs messze Nei Poritól, tehát nem kell nagyon korán kelnem(mert pihenni megyek)..
Akkor ez nincs messze Nei Poritól, tehát nem kell nagyon korán kelnem(mert pihenni megyek)..
#59783 szacsi 2008-05-08
Van fent egy nagy parkoló, onnan csak gyalog lehet továbbmenni. Vagy szamárháton! Az utolsó szakaszon már nem azfaltos az út, hanem murvás, vagy valami ilyasmi. Gondolom kõbõl van, mert abból van a hegy is!
Van fent egy nagy parkoló, onnan csak gyalog lehet továbbmenni. Vagy szamárháton! Az utolsó szakaszon már nem azfaltos az út, hanem murvás, vagy valami ilyasmi. Gondolom kõbõl van, mert abból van a hegy is!
#59770 cserrobi 2008-05-08
Oké értem..Akkor NO para :lol:
Oké értem..Akkor NO para :lol:
#59758 Jox 2008-05-08
Ki van táblázva minden, az autópályán és a fõúton is.
Ki van táblázva minden, az autópályán és a fõúton is.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!