KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#59057 h.apci 2008-05-04
˝Akkor nyomom a pedált vagy téglát teszek rá:D˝ - cserrobi

Elõtte azért olvass vissza egy kicsit a szerb és a macedón rendõrökkel kapcsolatban... :roll: Ja, ja... és vidd a bankkártyát is... :lol:
˝Akkor nyomom a pedált vagy téglát teszek rá:D˝ - cserrobi

Elõtte azért olvass vissza egy kicsit a szerb és a macedón rendõrökkel kapcsolatban... :roll: Ja, ja... és vidd a bankkártyát is... :lol:
#59053 cserrobi 2008-05-04
Akkor nyomom a pedált vagy téglát teszek rá:D
Akkor nyomom a pedált vagy téglát teszek rá:D
#59052 Kakadu 2008-05-04
Az út hosszához képest elenyészõ; egy kerülõt semmiképpen nem indokol. Ha pedig tényleg reggel érsz Macedóniába, akkor észre sem fogod venni.
Az út hosszához képest elenyészõ; egy kerülõt semmiképpen nem indokol. Ha pedig tényleg reggel érsz Macedóniába, akkor észre sem fogod venni.
#59048 cserrobi 2008-05-04
Kakadu ezt úgy éretd hogy semmi fenakadás nem várható?
Kakadu ezt úgy éretd hogy semmi fenakadás nem várható?
#59043 Kakadu 2008-05-04
Na akkor tényleg magányosan fogod róni a kilómétereket :lol:
Na akkor tényleg magányosan fogod róni a kilómétereket :lol:
#59007 cserrobi 2008-05-03
Hát én ahogy számolom reggel 8:)
Hát én ahogy számolom reggel 8:)
#59003 Kakadu 2008-05-03
Azért annyira nem veszélyes a dolog! Tavaly max. 10 percet jelentett, persze ez atól is függ, hogy mikor jársz arra. Románia mindenképpen nagy kitérõ, idõben és km-ben egyaránt.
Azért annyira nem veszélyes a dolog! Tavaly max. 10 percet jelentett, persze ez atól is függ, hogy mikor jársz arra. Románia mindenképpen nagy kitérõ, idõben és km-ben egyaránt.
#58984 cserrobi 2008-05-03
És ezt nem lehet kikerûlni??? Vagy csak Románia felé lehetséges...
És ezt nem lehet kikerûlni??? Vagy csak Románia felé lehetséges...
#58921 Pöpi 2008-05-03
A macedónok még mindig építgetik az utat. Ez a mostani forgalom mellett nem okoz fennakadást, de szerintem nyáron csövezhetünk miatta rendesen. Nem úgy nézett ki, mintha befejeznék két hét alatt. Adja ég, hgy ne legyen igazam, mert nincs kedvem ott malmozni órákon át a kocsiban, fõleg úgy, hogy egyedül megyek....
A macedónok még mindig építgetik az utat. Ez a mostani forgalom mellett nem okoz fennakadást, de szerintem nyáron csövezhetünk miatta rendesen. Nem úgy nézett ki, mintha befejeznék két hét alatt. Adja ég, hgy ne legyen igazam, mert nincs kedvem ott malmozni órákon át a kocsiban, fõleg úgy, hogy egyedül megyek....
#58910 Kakadu 2008-05-03
'vallaki' egy l-el :oops:
'vallaki' egy l-el :oops:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..