KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#57317 roberto-77 2008-04-16
Hali mindenki. Jezusom olvassatok mar vissza egy ket oldalt.most irtam egy a4es :) levelet hogy semmi gaz nincs a szerbeknel.most jottem ki rodoszra full egyedul kocsival.A kutya nem szolt hozzam v molesztalt volna.semmi extra. Sziasztok.
Hali mindenki. Jezusom olvassatok mar vissza egy ket oldalt.most irtam egy a4es :) levelet hogy semmi gaz nincs a szerbeknel.most jottem ki rodoszra full egyedul kocsival.A kutya nem szolt hozzam v molesztalt volna.semmi extra. Sziasztok.
#57114 Yvett 2008-04-15
okés
okés
#57110 cserrobi 2008-04-15
okés, amint visszajön kikérdezem :-)[/quote Yvett!!! De akkor Privin is küld el nekem léci mert nem biztos hogy ittleszek..Köszi
okés, amint visszajön kikérdezem :-)[/quote Yvett!!! De akkor Privin is küld el nekem léci mert nem biztos hogy ittleszek..Köszi
#57102 Yvett 2008-04-15
okés, amint visszajön kikérdezem :-)
okés, amint visszajön kikérdezem :-)
#57058 cserrobi 2008-04-15
Köszi.Engem nagyon érdekel a dolog.Habár még nagyon messze van a nyaralás:(
Köszi.Engem nagyon érdekel a dolog.Habár még nagyon messze van a nyaralás:(
#57040 Yvett 2008-04-14
Sziasztok! Most derült ki, hogy az egyik barátunk volt kollegája (de még összejárnak) szerb, és pont most van otthon. Kértem, hogy ha visszajött meséljen a helyzetrõl. Ha érdekel titeket majd leírom mit tudtam meg. Yvett
Sziasztok! Most derült ki, hogy az egyik barátunk volt kollegája (de még összejárnak) szerb, és pont most van otthon. Kértem, hogy ha visszajött meséljen a helyzetrõl. Ha érdekel titeket majd leírom mit tudtam meg. Yvett
#56965 cserrobi 2008-04-14
www.sartisarti.com most jöttek haza.Érdemes elolvasni!!!!!!!!!!!!
www.sartisarti.com most jöttek haza.Érdemes elolvasni!!!!!!!!!!!!
#56945 krumple 2008-04-13
köszi
köszi
#56941 Jox 2008-04-13
˝Jox Azt is megtudod mondani, hogy hanyas az út amelyiken végigmegyek a kompig. Mert én néztem a térképen , de ott ugy látszik, hogy még nincsen készen végig az autópálya.˝ - krumple

Nincs kész végig az autópálya, de az út ott megy tovább azon a vonalon.
˝Jox Azt is megtudod mondani, hogy hanyas az út amelyiken végigmegyek a kompig. Mert én néztem a térképen , de ott ugy látszik, hogy még nincsen készen végig az autópálya.˝ - krumple

Nincs kész végig az autópálya, de az út ott megy tovább azon a vonalon.
#56890 cserrobi 2008-04-13
Sziasztok!!!!!!!!!!!!! Ki merre megy????????????
Sziasztok!!!!!!!!!!!!! Ki merre megy????????????

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..