KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#56889 krumple 2008-04-13
Bocsika Ha visszaértél írd meg, hogy milyen volt az út. Én 2 hét múlva megyek. köszi
Bocsika Ha visszaértél írd meg, hogy milyen volt az út. Én 2 hét múlva megyek. köszi
#56888 krumple 2008-04-13
Jox Azt is megtudod mondani, hogy hanyas az út amelyiken végigmegyek a kompig. Mert én néztem a térképen , de ott ugy látszik, hogy még nincsen készen végig az autópálya.
Jox Azt is megtudod mondani, hogy hanyas az út amelyiken végigmegyek a kompig. Mert én néztem a térképen , de ott ugy látszik, hogy még nincsen készen végig az autópálya.
#56575 Jimko 2008-04-08
˝Szia Jimko ! Ti mikor utaztok ? Mi jún. 20.-án.˝ - kobobe

Szia! Június 23-án hajnalban szeretnék indulni!
˝Szia Jimko ! Ti mikor utaztok ? Mi jún. 20.-án.˝ - kobobe

Szia! Június 23-án hajnalban szeretnék indulni!
#56574 racz68 2008-04-08
Hi All. Juni 30-án nem jön senki autóval?
Hi All. Juni 30-án nem jön senki autóval?
#56573 kobobe 2008-04-08
Szia Jimko ! Ti mikor utaztok ? Mi jún. 20.-án.
Szia Jimko ! Ti mikor utaztok ? Mi jún. 20.-án.
#56569 Jimko 2008-04-08
Köszi!
Köszi!
#56564 BRobert 2008-04-08
Jimko, Lapozz vissza pár oldalt, ott vannak biztató tapsztalatok, amik elég frissek :)
Jimko, Lapozz vissza pár oldalt, ott vannak biztató tapsztalatok, amik elég frissek :)
#56558 Jimko 2008-04-08
Mit gondoltok, mennyire lesz gázos átmenni Szerbián? Június végén megyünk 5-en Tolóba, párommal és a gyerekekkel! Kicsit aggaszt a most kialakult polititkai helyzet! Nem tudom mennyire egészséges magyarnak lenni most, odaát? Van-e tapasztalata, vagy infója ez ügyben bárkinek? Jimkó
Mit gondoltok, mennyire lesz gázos átmenni Szerbián? Június végén megyünk 5-en Tolóba, párommal és a gyerekekkel! Kicsit aggaszt a most kialakult polititkai helyzet! Nem tudom mennyire egészséges magyarnak lenni most, odaát? Van-e tapasztalata, vagy infója ez ügyben bárkinek? Jimkó
#56470 nagyg1972 2008-04-07
köszi
köszi
#56377 Maci 2008-04-06
Autógáz kutak ügyében csak Szekeres István-t tudom idézni, remélem segít! 'Szerbiaban szinten tobb helyen van gazkut. Belgrad elott, a masodik lampa utan, de meg a leteres elott biztosan van, azt tabla is jelzi. (A kut az uttol balra, egy kis mellekutcaban van, eleg hosszu sorok szoktak allni elotte. Tablak jelzik.)'
Autógáz kutak ügyében csak Szekeres István-t tudom idézni, remélem segít! 'Szerbiaban szinten tobb helyen van gazkut. Belgrad elott, a masodik lampa utan, de meg a leteres elott biztosan van, azt tabla is jelzi. (A kut az uttol balra, egy kis mellekutcaban van, eleg hosszu sorok szoktak allni elotte. Tablak jelzik.)'

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..