KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#39008 Jox 2007-07-31
˝Hát én is azokról a képekrõl beszélek, amelyeket autóval Görögországba menet/járván készítettem...˝ - petros

Tehát a fotózásról megy a téma... a téma címe viszont nem ez.
˝Hát én is azokról a képekrõl beszélek, amelyeket autóval Görögországba menet/járván készítettem...˝ - petros

Tehát a fotózásról megy a téma... a téma címe viszont nem ez.
#39002 petros 2007-07-31
Hát én is azokról a képekrõl beszélek, amelyeket autóval Görögországba menet/járván készítettem :lol: :lol: 8) 8) 8)
Hát én is azokról a képekrõl beszélek, amelyeket autóval Görögországba menet/járván készítettem :lol: :lol: 8) 8) 8)
#38999 Jox 2007-07-31
A téma címe: Autóval Görögországba
A téma címe: Autóval Görögországba
#38997 busaianiko 2007-07-31
Petros! Ne csigázd már az érdeklõdésünket!! Elõ azokkal a fotókkal!!! :D
Petros! Ne csigázd már az érdeklõdésünket!! Elõ azokkal a fotókkal!!! :D
#38970 aszterimu 2007-07-31
Petros hajrá! :D Hadd láthassuk azokat a képeket! Úgysem hagyunk békén hétvégig ezzel... :wink:
Petros hajrá! :D Hadd láthassuk azokat a képeket! Úgysem hagyunk békén hétvégig ezzel... :wink:
#38955 petros 2007-07-31
Imádok fotózni és azt mondják, egész jó érzékem van hozzá! Két és fél évig dolgoztam fotós boltban, és bár nem volt módomban elvégezni a sulit, de 5 'profi' kollégámtól igencsak sok mindent megtanultam. Több barátomnak is én voltam esküvõi fotósa is. Õk rám merték bízni ezt a vissza nem térõ dolgot :lol: Bár még csak a fele van fent a számítógépemen, de látom, van jópár félresikerült. De anyira sajnáltam volna letörölni... Hisz a rút kiskacsa esete mindig ott van a fejembe... Õk is az én 'gyerekeim' :-) Azért akad rengeteg szép és még talán érdekes, különleges felvétel is :!: :P
Imádok fotózni és azt mondják, egész jó érzékem van hozzá! Két és fél évig dolgoztam fotós boltban, és bár nem volt módomban elvégezni a sulit, de 5 'profi' kollégámtól igencsak sok mindent megtanultam. Több barátomnak is én voltam esküvõi fotósa is. Õk rám merték bízni ezt a vissza nem térõ dolgot :lol: Bár még csak a fele van fent a számítógépemen, de látom, van jópár félresikerült. De anyira sajnáltam volna letörölni... Hisz a rút kiskacsa esete mindig ott van a fejembe... Õk is az én 'gyerekeim' :-) Azért akad rengeteg szép és még talán érdekes, különleges felvétel is :!: :P
#38954 Rebeka 2007-07-31
Nálad más csak mi vagyunk türelmetlenebbek! :wink:
Nálad más csak mi vagyunk türelmetlenebbek! :wink:
#38953 petros 2007-07-31
Hú! Már alig várom, hogy becsatolhassam a képeimet :-)
Hú! Már alig várom, hogy becsatolhassam a képeimet :-)
#38951 Jox 2007-07-31

#38934 Marianna 2007-07-31
Köszönöm mindenkinek a segítségét :!: A további hozzászólásokat is várom :D :!:
Köszönöm mindenkinek a segítségét :!: A további hozzászólásokat is várom :D :!:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..