KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#246151 cserrobi 2017-09-04
Az első kérdésedre sajnos nem tudok választ adni. A másodikra viszont rá tudsz keresni a booking.com-on Bitola városára,nagyon sok szállást fogsz találni.
Az első kérdésedre sajnos nem tudok választ adni. A másodikra viszont rá tudsz keresni a booking.com-on Bitola városára,nagyon sok szállást fogsz találni.
#246146 robcsi03 2017-09-03
Hali. Bitolánál sem kínlódnak a plasztik személyi miatt? és ha arrafelé mennénk le zakintos felé, az út mellett van esetleg vagy a maci vagy a görög részen motel ahol meg lehetne szállni egy estére?
Hali. Bitolánál sem kínlódnak a plasztik személyi miatt? és ha arrafelé mennénk le zakintos felé, az út mellett van esetleg vagy a maci vagy a görög részen motel ahol meg lehetne szállni egy estére?
#246139 cserrobi 2017-09-03
Én egy esélyt adtam neki,de annyira bejött hogy visszafelé is arra megyünk.
Én egy esélyt adtam neki,de annyira bejött hogy visszafelé is arra megyünk.
#246138 Berry89 2017-09-03
Hát ha tényleg sok időt vesz el a pályafelújítás, akkor megfontolom Bitolát :)
Hát ha tényleg sok időt vesz el a pályafelújítás, akkor megfontolom Bitolát :)
#246134 cserrobi 2017-09-02
Szerintem igen,még több is a látnivaló így. Na meg a határon sem volt senki.
Szerintem igen,még több is a látnivaló így. Na meg a határon sem volt senki.
#246133 Berry89 2017-09-02
Időben jobban jövünk ki, mint Evzoni - Tessaloniki felé?
Időben jobban jövünk ki, mint Evzoni - Tessaloniki felé?
#246132 cserrobi 2017-09-01
Sziasztok! Aki Lefkada felé veszi az irányt az bátran jöjjön Bitola téli.
Sziasztok! Aki Lefkada felé veszi az irányt az bátran jöjjön Bitola téli.
#246117 mezzos 2017-08-28
frissítik :) ˝találtam egy tök jó térképet a görög autópályák aktuális állapotáról, elvileg frissítik is: Zöld vonalak -> Autópályák Kék vonalak -> Gyorsforgalmi utak Pirosas/narancs vonalak -> Építés alatt Sárga vonalak -> Tervezés / tenderezés alatt Szürke vonalak-> Jövőbeli tervek˝ - mezzos

frissítik :) ˝találtam egy tök jó térképet a görög autópályák aktuális állapotáról, elvileg frissítik is: Zöld vonalak -> Autópályák Kék vonalak -> Gyorsforgalmi utak Pirosas/narancs vonalak -> Építés alatt Sárga vonalak -> Tervezés / tenderezés alatt Szürke vonalak-> Jövőbeli tervek˝ - mezzos

#246114 KissLaszlo 2017-08-27
Rendben, akkor jövőre folytatjuk :) Olyan jókat lehet pedig időnként szórakozni...de remélem senki nem veszi komolyan ezeket a beszólásaimat, nem akarok senkit megbántani, ha esetleg előfordult már akkor bocs
Rendben, akkor jövőre folytatjuk :) Olyan jókat lehet pedig időnként szórakozni...de remélem senki nem veszi komolyan ezeket a beszólásaimat, nem akarok senkit megbántani, ha esetleg előfordult már akkor bocs
#246113 Triznyak 2017-08-26
Nem lehetne már ezt a témát átugrani??? Ahogy minden évben, idén is alaposan ki lett vesézve, ahogy eddig is, most is mindenki más a hülye. Ennél magasabb szintű konklúzió úgysem születik idén sem, ergo, már mindent hallottunk, mindent tudunk. :cry: :cry:
Nem lehetne már ezt a témát átugrani??? Ahogy minden évben, idén is alaposan ki lett vesézve, ahogy eddig is, most is mindenki más a hülye. Ennél magasabb szintű konklúzió úgysem születik idén sem, ergo, már mindent hallottunk, mindent tudunk. :cry: :cry:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..