Köszönöm az infót Jox !
Ne keresd elõ ezért a jegyet, nekem elég, hogy kb. mennyibe kerül.
Olcsóbb ha komppal megyünk Athénba mintha kocsikázunk kb. 150-170
kilómétert.
A Gikas Apartman elfogadható ? Kicsit fo...k mert interneten
rendeztem a szállást (elõleg átutalás stb...), idáig mindig utaztási
irodán keresztül intéztem.
Köszi
Köszönöm az infót Jox !
Ne keresd elõ ezért a jegyet, nekem elég, hogy kb. mennyibe kerül.
Olcsóbb ha komppal megyünk Athénba mintha kocsikázunk kb. 150-170
kilómétert.
A Gikas Apartman elfogadható ? Kicsit fo...k mert interneten
rendeztem a szállást (elõleg átutalás stb...), idáig mindig utaztási
irodán keresztül intéztem.
Köszi
#24392Miskolciutas 2007-04-02
Kedves stargate68!
Sarti felé menetben kocsival megaludtatok valahol?
Kedves stargate68!
Sarti felé menetben kocsival megaludtatok valahol?
#24384Jox 2007-04-02
Tavaly voltunk Marmariban, a Gikas apartmanban.
Ha jólemléxem, 34 euró körül van a kompjegy (2 felnõtt, 1 gyerek, 1 autó) Marmari - Rafina.
Esetleg elõkereshetem a kompjegyet, ha érdekel.
Ha kérdésed van az apartmannal kapcsolatban, akkor arról itt kérdezz:
Tavaly voltunk Marmariban, a Gikas apartmanban.
Ha jólemléxem, 34 euró körül van a kompjegy (2 felnõtt, 1 gyerek, 1 autó) Marmari - Rafina.
Esetleg elõkereshetem a kompjegyet, ha érdekel.
Ha kérdésed van az apartmannal kapcsolatban, akkor arról itt kérdezz:
#24382stargate68 2007-04-02
Sziasztok !
Mi kocsival megyünk Eviára Marmariba (lásd. az ajánlóban) a Gikas
apartmanba.
Két kérdésem lenne : 1. Járt-e már közületek ott valaki ?
2. A Marmariból induló és Rafinába érkezõ
komp áráról tudtok-e valamit ?
Aug. 14 -21 -ig leszünk ott, utána uzsgyi Lefkadára 21-28 -ig....
Az utóbbi két évben Görögországban voltunk (Sarti, Vrasna) kocsival
ha valakinek kérdése van ha tudok szivesen válaszolok.
Pá
Sziasztok !
Mi kocsival megyünk Eviára Marmariba (lásd. az ajánlóban) a Gikas
apartmanba.
Két kérdésem lenne : 1. Járt-e már közületek ott valaki ?
2. A Marmariból induló és Rafinába érkezõ
komp áráról tudtok-e valamit ?
Aug. 14 -21 -ig leszünk ott, utána uzsgyi Lefkadára 21-28 -ig....
Az utóbbi két évben Görögországban voltunk (Sarti, Vrasna) kocsival
ha valakinek kérdése van ha tudok szivesen válaszolok.
Pá
#24326Tina83 2007-04-01
Ezt most találtam , nemtom mennyire pontos....:
De Jox-nak biztos igaza van nem kell parázni majd, ott ugy is kiderül mikormegy a hajó :)
Ezt most találtam , nemtom mennyire pontos....:
De Jox-nak biztos igaza van nem kell parázni majd, ott ugy is kiderül mikormegy a hajó :)
#24316Jox 2007-04-01
˝Tina!
Egyébként most azt hallottam valakitõl, hogy Igoumenitsába beérve be kell állni a sorba, egy bódéban lehet jegyet venni és elég gyakran mennek a kompok, állítólag a menetrendtõl is eltérhetnek, ha megtelik egy komp és indulásra kész. Ki mit tud errõl?˝ - Wilson
Nem Igoumenitszába beérve kell beállni a sorba, hanem a kikötõben a megfelelõ helyen.
Egyébként 2004-ben már nem a bódékban, hanem egy nagy új épületben árulták a jegyeket. Az épület olyasmi, mint amik nagy vasútiállomásokon vannak, több pénztár, büfék, wc, stb. van benne.
Ettõl függetlenül a bódék talán még most is ott vannak és lehet, hogy fõszezonban árulják ott is a jegyeket.
˝Tina!
Egyébként most azt hallottam valakitõl, hogy Igoumenitsába beérve be kell állni a sorba, egy bódéban lehet jegyet venni és elég gyakran mennek a kompok, állítólag a menetrendtõl is eltérhetnek, ha megtelik egy komp és indulásra kész. Ki mit tud errõl?˝ - Wilson
Nem Igoumenitszába beérve kell beállni a sorba, hanem a kikötõben a megfelelõ helyen.
Egyébként 2004-ben már nem a bódékban, hanem egy nagy új épületben árulták a jegyeket. Az épület olyasmi, mint amik nagy vasútiállomásokon vannak, több pénztár, büfék, wc, stb. van benne.
Ettõl függetlenül a bódék talán még most is ott vannak és lehet, hogy fõszezonban árulják ott is a jegyeket.
#24311Wilson 2007-04-01
Tina!
Köszi az infót. Most látom, hogy én már láttalak Téged másutt is, egy másik fórumon :D
Mi két kicsi gyerekkel megyünk (4 és 5,5 évesek), nem tudod, van-e gyerekkedvezmény és hány éves korig? Írtad, hogy nézzük meg az indulási idõket - esetleg tudnál egy linket adni, ahol meg tudjuk nézni? Mi azt tervezzük, hogy Thessaloniki környékén megállunk egy éjszakára és onnan megyünk a komphoz, így kevésbé leszek fáradt, és több esély van akár idõre menni.
Egyébként most azt hallottam valakitõl, hogy Igoumenitsába beérve be kell állni a sorba, egy bódéban lehet jegyet venni és elég gyakran mennek a kompok, állítólag a menetrendtõl is eltérhetnek, ha megtelik egy komp és indulásra kész. Ki mit tud errõl?
Tina!
Köszi az infót. Most látom, hogy én már láttalak Téged másutt is, egy másik fórumon :D
Mi két kicsi gyerekkel megyünk (4 és 5,5 évesek), nem tudod, van-e gyerekkedvezmény és hány éves korig? Írtad, hogy nézzük meg az indulási idõket - esetleg tudnál egy linket adni, ahol meg tudjuk nézni? Mi azt tervezzük, hogy Thessaloniki környékén megállunk egy éjszakára és onnan megyünk a komphoz, így kevésbé leszek fáradt, és több esély van akár idõre menni.
Egyébként most azt hallottam valakitõl, hogy Igoumenitsába beérve be kell állni a sorba, egy bódéban lehet jegyet venni és elég gyakran mennek a kompok, állítólag a menetrendtõl is eltérhetnek, ha megtelik egy komp és indulásra kész. Ki mit tud errõl?
#24253Tina83 2007-04-01
Wilson!
A MAhart küldött nekem errõl árakat:
Korfu-ra. Igoumenitsa-ból = 7 euro/fõ a díj szegélyautóra pedig 30 euro Oda vissza : 88 euro 2 fõre számolva
Az iroda szerint jobb személyesn megvenni a helyszinene a jegyet , de elöbb jól nézzétek meg az indulási idõpontokat !
Üdv
Wilson!
A MAhart küldött nekem errõl árakat:
Korfu-ra. Igoumenitsa-ból = 7 euro/fõ a díj szegélyautóra pedig 30 euro Oda vissza : 88 euro 2 fõre számolva
Az iroda szerint jobb személyesn megvenni a helyszinene a jegyet , de elöbb jól nézzétek meg az indulási idõpontokat !
Üdv
#24245Jox 2007-03-31
Olvass vissza pár oldalt...
A tapasztalat: megveszed a jegyet, aztán kompozol. Semmi extra.
Ha fõszezonbn mész, lehet, hogy érdemes elõzõnap megvenni a jegyet.
Az Igoumenitsza - Lefkimi útvonal nyugisabb és rõvidebb = olcsóbb is.
Olvass vissza pár oldalt...
A tapasztalat: megveszed a jegyet, aztán kompozol. Semmi extra.
Ha fõszezonbn mész, lehet, hogy érdemes elõzõnap megvenni a jegyet.
Az Igoumenitsza - Lefkimi útvonal nyugisabb és rõvidebb = olcsóbb is.
#24244Wilson 2007-03-31
Sziasztok.
Autóval megyünk Korfu-ra. Igoumenitsa-ból szeretnénk komppal Korfura átjutni. Akinek van errõl tapasztalata, kérem írjon. Érdekelnének: árak, indulás/érkezés, kell-e elõre foglalni/jegyet venni, mire érdemes figyelni, vagy bármi más. Esetleg linkek is jól jönnének...
Sziasztok.
Autóval megyünk Korfu-ra. Igoumenitsa-ból szeretnénk komppal Korfura átjutni. Akinek van errõl tapasztalata, kérem írjon. Érdekelnének: árak, indulás/érkezés, kell-e elõre foglalni/jegyet venni, mire érdemes figyelni, vagy bármi más. Esetleg linkek is jól jönnének...