KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#13576 Jox 2006-08-09
Röszkénél átadták az autópálya határátkelõ szerb oldalát is:
Röszkénél átadták az autópálya határátkelõ szerb oldalát is:
#13462 Jox 2006-08-07

#13450 -törölt nick 6508 2006-08-06
lusta voltam váltani, meg egybknt is szegények... :cry: :lol:
lusta voltam váltani, meg egybknt is szegények... :cry: :lol:
#13443 Rebeka 2006-08-06
Már hogyne örültek volna, így kissé többet fizettél. Jól kitoltál velük! :wink: :lol: :lol: De nem ez terhelte meg a nyaralás számláját!
Már hogyne örültek volna, így kissé többet fizettél. Jól kitoltál velük! :wink: :lol: :lol: De nem ez terhelte meg a nyaralás számláját!
#13441 -törölt nick 6508 2006-08-06
Különben én nem váltottam macedón dínárt, örüljenek az euronak.
Különben én nem váltottam macedón dínárt, örüljenek az euronak.
#13428 Rebeka 2006-08-06
Nos ez nem teljesen van így: kártyával nem akartam fizetni, így erre nem tudok mit mondani. De miért pont itt nem lehet?? A WC-t itt úgy használtuk, hogy nem is tankoltunk. Senki nem szólt, hogy nem lehet. Nem tudom: ez több ember észrevétele volt, vagy lehet, hogy egyedi eset?
Nos ez nem teljesen van így: kártyával nem akartam fizetni, így erre nem tudok mit mondani. De miért pont itt nem lehet?? A WC-t itt úgy használtuk, hogy nem is tankoltunk. Senki nem szólt, hogy nem lehet. Nem tudom: ez több ember észrevétele volt, vagy lehet, hogy egyedi eset?
#13427 Kakadu 2006-08-06
Viszont ezzel az ÖMW kúttal kapcsolatban nagyon sok negatív tapasztalat jött össze az INDEX fórumán; nem lehet kártyával fizetni, magyarok nem használhatják a WC-t (!). Javaslom inkább a lapovói ÖMW kutat, ez Belgrád után cca 100 km-re van, az egy barátságos hely.
Viszont ezzel az ÖMW kúttal kapcsolatban nagyon sok negatív tapasztalat jött össze az INDEX fórumán; nem lehet kártyával fizetni, magyarok nem használhatják a WC-t (!). Javaslom inkább a lapovói ÖMW kutat, ez Belgrád után cca 100 km-re van, az egy barátságos hely.
#13327 Hellas 2006-08-03
Rebeka, köszönöm az infót is és a jókívánságokat is! Hellas
Rebeka, köszönöm az infót is és a jókívánságokat is! Hellas
#13322 Rebeka 2006-08-03
Az utolsó OMV kút Nisnél van, nem sokkal az utolsó kapu elõtt. Ha itt tankolsz gond nélkül érsz Görögországba. Jó utat nektek!
Az utolsó OMV kút Nisnél van, nem sokkal az utolsó kapu elõtt. Ha itt tankolsz gond nélkül érsz Görögországba. Jó utat nektek!
#13321 Hellas 2006-08-03
Még egy kérdés indulás elött, hol van a Magyarországtól számítva a legtávolabbi 'európai', mondjuk OMV kút Szerbiában??? Köszi a segítséget. Hellas
Még egy kérdés indulás elött, hol van a Magyarországtól számítva a legtávolabbi 'európai', mondjuk OMV kút Szerbiában??? Köszi a segítséget. Hellas

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..