KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#249940 ujanos 2020-06-15
Több görögországi forrás szerint Görögország még 15 napig nem nyitja meg Evzoninál a határt. Igy még ebben a hónapban marad a szerb bugár útvonal.
Több görögországi forrás szerint Görögország még 15 napig nem nyitja meg Evzoninál a határt. Igy még ebben a hónapban marad a szerb bugár útvonal.
#249939 KOJAK 2020-06-15
Észak-Macedónia: A külföldieknek megengedett az ország területén átutazni
Észak-Macedónia: A külföldieknek megengedett az ország területén átutazni
#249937 xoyox 2020-06-14
hetfötöl lehet menni Görögbe turistaskodni -- a hir most reggel 07,38-kor jelent meg a nemet hirportalon ...
hetfötöl lehet menni Görögbe turistaskodni -- a hir most reggel 07,38-kor jelent meg a nemet hirportalon ...
#249936 cserrobi 2020-06-11
Észak-Macedónián keresztül még nem lehet a görög tengerpartra utazni.
Észak-Macedónián keresztül még nem lehet a görög tengerpartra utazni.
#249931 Brander 2020-06-09
Szerintem 06.15.-én kétirányú karanténmentes utazás lesz lehetséges. A kérdés inkább az, hogy Észak-Macedónián hogy lehet majd átmenni.. Szabad utazás lesz e vagy korridorfolyosó vagy marad Bulgárián keresztül...
Szerintem 06.15.-én kétirányú karanténmentes utazás lesz lehetséges. A kérdés inkább az, hogy Észak-Macedónián hogy lehet majd átmenni.. Szabad utazás lesz e vagy korridorfolyosó vagy marad Bulgárián keresztül...
#249930 kaliber 2020-06-08
Július elején mennénk ha minden igaz akkor már nyitnak én inkább a magyar 2 hetes karantén miatt aggódom bár akkor a határőrnek azt kell mondani szerbiában voltunk és akkor no problem?
Július elején mennénk ha minden igaz akkor már nyitnak én inkább a magyar 2 hetes karantén miatt aggódom bár akkor a határőrnek azt kell mondani szerbiában voltunk és akkor no problem?
#249919 Brander 2020-06-04
Köszönöm szépen! Nagyon hasznos infó :)
Köszönöm szépen! Nagyon hasznos infó :)
#249918 cserrobi 2020-06-04
Macedóniában is lehet én is úgy mentem,Görögöknél nem minden kapunál tudsz kártyával fizetni. Ez 1.5 éve volt így,lehet hogy már a Görögök is léptek ez ügyben azóta.
Macedóniában is lehet én is úgy mentem,Görögöknél nem minden kapunál tudsz kártyával fizetni. Ez 1.5 éve volt így,lehet hogy már a Görögök is léptek ez ügyben azóta.
#249917 Brander 2020-06-04
Köszönöm a Visszajelzést, de itt számomra csak az egyértelmű, hogy Szerbiában lehet kártyával fizetni a kapuknál, de mi van Észak Macedóniában és Görögországban a kártyás autópálya fizetési lehetőséggel?
Köszönöm a Visszajelzést, de itt számomra csak az egyértelmű, hogy Szerbiában lehet kártyával fizetni a kapuknál, de mi van Észak Macedóniában és Görögországban a kártyás autópálya fizetési lehetőséggel?
#249916 cserrobi 2020-06-04
˝ Ha valaki tudja kérem válaszolja meg.˝ - Brander

˝ Ha valaki tudja kérem válaszolja meg.˝ - Brander

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..