KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#231208 Triznyak 2015-06-27
Logikailag persze igazad van, de ettől még grammatikailag még létezik.
Logikailag persze igazad van, de ettől még grammatikailag még létezik.
#231207 kissas57 2015-06-27
Cserélve, kilőve. Más esetleg?
Cserélve, kilőve. Más esetleg?
#231206 Triznyak 2015-06-27
Bocs, de nálad 1 hozzászólás egy oldal? Engem meg az zavar, hogy szinte naponta kérdezik az autópályadíjakat mert néhány oldalt sem hajlandóak visszaolvasni, mégsem küldöm őket a fenébe, hogy keressék meg a neten. A menekültekkel kapcsolatban sem küldtem senkit másik fórumra, pedig engem egyáltalán nem érdekel, hogy hol és mennyien bandukolnak az utakon. (félreértés ne essen, együtt érzek velük és nem ellenük akarok uszítani, mint az manapság oly divatos lett)
Bocs, de nálad 1 hozzászólás egy oldal? Engem meg az zavar, hogy szinte naponta kérdezik az autópályadíjakat mert néhány oldalt sem hajlandóak visszaolvasni, mégsem küldöm őket a fenébe, hogy keressék meg a neten. A menekültekkel kapcsolatban sem küldtem senkit másik fórumra, pedig engem egyáltalán nem érdekel, hogy hol és mennyien bandukolnak az utakon. (félreértés ne essen, együtt érzek velük és nem ellenük akarok uszítani, mint az manapság oly divatos lett)
#231205 Triznyak 2015-06-27
'Akkor egyáltalán minek bele a szűrő, ha az állapota tulajdonképpen semmire semmilyen hatással nincsen?' Most ez demagógia, Te is pontosan tudod, hogy miért van. Ha a szűrő telítődik (életartama végén!!!), akkor kevesebb levegőt enged át, amit a légtömegmérő kevesebbnek is mér, így kevesebb benzint adagol hozzá....., vagyis nincs fogyasztásnövekedés. A teljesítményt is el tudom magyarázni, de már ezt is zokon veszik.
'Akkor egyáltalán minek bele a szűrő, ha az állapota tulajdonképpen semmire semmilyen hatással nincsen?' Most ez demagógia, Te is pontosan tudod, hogy miért van. Ha a szűrő telítődik (életartama végén!!!), akkor kevesebb levegőt enged át, amit a légtömegmérő kevesebbnek is mér, így kevesebb benzint adagol hozzá....., vagyis nincs fogyasztásnövekedés. A teljesítményt is el tudom magyarázni, de már ezt is zokon veszik.
#231203 kissas57 2015-06-27
'Hosszabb út után kezdi, csak autópályán, és nem egyfolytában csinálja, hanem rendszertelenül. Egy idő után persze már sűrűn szólal meg :-('
'Hosszabb út után kezdi, csak autópályán, és nem egyfolytában csinálja, hanem rendszertelenül. Egy idő után persze már sűrűn szólal meg :-('
#231202 kissas57 2015-06-27
Peugeot 206 1.1 benzines, 2001-es
Peugeot 206 1.1 benzines, 2001-es
#231200 Kepkypa 2015-06-27
Kerékcsapágy ? esetleg...
Kerékcsapágy ? esetleg...
#231199 siki 2015-06-27
sziasztok! Tud valaki valamit a 2015 vendégmunkások vonulásáról. 2015 naptárt nem találtam még.. előre is köszi sziasztok
sziasztok! Tud valaki valamit a 2015 vendégmunkások vonulásáról. 2015 naptárt nem találtam még.. előre is köszi sziasztok
#231198 kissas57 2015-06-27
Igen ez lemaradt, amint megkapom leírom.
Igen ez lemaradt, amint megkapom leírom.
#231197 aXXon 2015-06-27
Márka, típus, életkor (az autóé)?
Márka, típus, életkor (az autóé)?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!