KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#230237 accord 2015-06-11
Kariapus, köszi szépen!!!!!
Kariapus, köszi szépen!!!!!
#230234 kariapus 2015-06-11
˝Nis után és a macedón határ közt még mindíg sok útépítés, terelés van?˝ - Jox

Útinfó,nagyítható,katt rá és magyarázat..> >
˝Nis után és a macedón határ közt még mindíg sok útépítés, terelés van?˝ - Jox

Útinfó,nagyítható,katt rá és magyarázat..> >
#230226 Berry89 2015-06-11
Kateriniig a görögöknél hány kapu van? - és milyen díjakkal?
Kateriniig a görögöknél hány kapu van? - és milyen díjakkal?
#230224 dodi62 2015-06-11
ki is irták hogy 50 centesnél 20,10,5 nem fogad el igy ha valaki fizet 2 eu val vissza kap egy 50centest az jo a következönél egy 1 eurossal megtoldva . gorögbe mindegy igy ott használjuk el az aprot vissza felé. most se jegyeztem meg hogy mennyi volt a végén a kapuk itt van peddig az összes blokk feleségem mindig elteszi. de nem szoktuk össze számolni csak ugy nagyjábol tudom. a szerbeknél van egy középkoru férfi 2 euros kapu s szeret 3at mutatni egyszer már engem is behuzott peddig rá is kérdeztem hogy kettö? s furcsán mutatta az ujját igy 3-at adtam oda. most haza megint találkoztam de mivel ismertem 2-öt adtam igy nem is mondot semmit.
ki is irták hogy 50 centesnél 20,10,5 nem fogad el igy ha valaki fizet 2 eu val vissza kap egy 50centest az jo a következönél egy 1 eurossal megtoldva . gorögbe mindegy igy ott használjuk el az aprot vissza felé. most se jegyeztem meg hogy mennyi volt a végén a kapuk itt van peddig az összes blokk feleségem mindig elteszi. de nem szoktuk össze számolni csak ugy nagyjábol tudom. a szerbeknél van egy középkoru férfi 2 euros kapu s szeret 3at mutatni egyszer már engem is behuzott peddig rá is kérdeztem hogy kettö? s furcsán mutatta az ujját igy 3-at adtam oda. most haza megint találkoztam de mivel ismertem 2-öt adtam igy nem is mondot semmit.
#230222 dodi62 2015-06-11
van egy pár . Beográd után már kezdödik középkorlát csere
van egy pár . Beográd után már kezdödik középkorlát csere
#230217 titi68 2015-06-11
Ha ez igaz, akkor a Transit / Transporter / Vito tulajdonosok Macedónibán 3*-os útdíjjal számolhatnak, mint régen Szerbiában. Eddig Macedóniában ez nem így volt, minden szóló B kategóriával vezethető autóval a személyautós díj volt érvényes.
Ha ez igaz, akkor a Transit / Transporter / Vito tulajdonosok Macedónibán 3*-os útdíjjal számolhatnak, mint régen Szerbiában. Eddig Macedóniában ez nem így volt, minden szóló B kategóriával vezethető autóval a személyautós díj volt érvényes.
#230204 kariapus 2015-06-11
Útvonal leírásba van görög> > meg szerb is > >. Kiegészítésül a szerb ,ha részletes kell > > illetve tájékoztató a görög nagyobb kutak árairól,alul írja az update idejét > > és..> >
Útvonal leírásba van görög> > meg szerb is > >. Kiegészítésül a szerb ,ha részletes kell > > illetve tájékoztató a görög nagyobb kutak árairól,alul írja az update idejét > > és..> >
#230198 accord 2015-06-11
˝Ez mehetne az összefoglalóba> > minden leírva részletesen,pl. kártyás fizetés.. - kariapus

Ilyened esetleg van a szerbekre meg a görögökre is?
˝Ez mehetne az összefoglalóba> > minden leírva részletesen,pl. kártyás fizetés.. - kariapus

Ilyened esetleg van a szerbekre meg a görögökre is?
#230179 Berry89 2015-06-11
Kártyát egyaltalán nem szándékozunk használni, csak és kizárólag a legvégső esetben
Kártyát egyaltalán nem szándékozunk használni, csak és kizárólag a legvégső esetben
#230178 kariapus 2015-06-11
Ez mehetne az összefoglalóba> > minden leírva részletesen,pl. kártyás fizetés..
Ez mehetne az összefoglalóba> > minden leírva részletesen,pl. kártyás fizetés..

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat