KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#228823 Kepkypa 2015-05-12
˝Sziasztok! Éjszaka szeretnénk utazni, es az szeretném kerdezni hogy szerbiában éjszaka is mérnek a rendőrök?˝ - nemestomy83

Mérnek azok mindenkor :(
˝Sziasztok! Éjszaka szeretnénk utazni, es az szeretném kerdezni hogy szerbiában éjszaka is mérnek a rendőrök?˝ - nemestomy83

Mérnek azok mindenkor :(
#228821 ericsike69 2015-05-12
Most érkeztek ki Pargára az első turnusból azt mondták nem volt semmi gond a Macedoniában
Most érkeztek ki Pargára az első turnusból azt mondták nem volt semmi gond a Macedoniában
#228819 aXXon 2015-05-12

Igen. A macedón helyzet meg nem hiszem, hogy nagy gondot jelentene, legalábbis átutazás szempontjából. Ha igen, azt úgyis bemondják majd a Híradóban, meg nagyobb portálokon.

Igen. A macedón helyzet meg nem hiszem, hogy nagy gondot jelentene, legalábbis átutazás szempontjából. Ha igen, azt úgyis bemondják majd a Híradóban, meg nagyobb portálokon.
#228818 fordkasanya 2015-05-12
Szia,inkább az után kérdezz mi a helyzet Kumanovo-ban (Makedonia) mert én úgy tudom 4 napja elég komolyan háborúznak ott az Albánokkal többen meghaltak.Ha van info én is meghalgatnám.
Szia,inkább az után kérdezz mi a helyzet Kumanovo-ban (Makedonia) mert én úgy tudom 4 napja elég komolyan háborúznak ott az Albánokkal többen meghaltak.Ha van info én is meghalgatnám.
#228816 nemestomy83 2015-05-12
Sziasztok! Éjszaka szeretnénk utazni, es az szeretném kerdezni hogy szerbiában éjszaka is mérnek a rendőrök?
Sziasztok! Éjszaka szeretnénk utazni, es az szeretném kerdezni hogy szerbiában éjszaka is mérnek a rendőrök?
#228811 Buffy 2015-05-12
Valaki indul akkor,mert akkor összefoghatnánk.Június 5-én.
Valaki indul akkor,mert akkor összefoghatnánk.Június 5-én.
#228809 Buffy 2015-05-12
Hát mi majd június 5-én indulnánk esti órákban.Nem messzi van az mikor mennénk,de egyenlőre maradunk a Macedón útvonalon. Köszönöm a válaszokat!
Hát mi majd június 5-én indulnánk esti órákban.Nem messzi van az mikor mennénk,de egyenlőre maradunk a Macedón útvonalon. Köszönöm a válaszokat!
#228793 dodi62 2015-05-12
nem irja hogy ne .Irja még hogy jo beregizni/konzuli védelem/ indulás elött tájékozodni érdemes.
nem irja hogy ne .Irja még hogy jo beregizni/konzuli védelem/ indulás elött tájékozodni érdemes.
#228792 szikla2 2015-05-11
Remélem le fog csitulni, és nem megint háborús övezeten kell keresztülvágni.
Remélem le fog csitulni, és nem megint háborús övezeten kell keresztülvágni.
#228783 dodi62 2015-05-11
remélem igy lesz ,24dikén reggel indulnánk Lefkadára
remélem igy lesz ,24dikén reggel indulnánk Lefkadára

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..