Aktív témák
| #221825 kaliber 2014-07-26 |
| ˝KÖSZI MINDENKINEK A VÁLASZT,DE TÉNYLEG NEM PROBLÉMA A ' H ' ÁLLAMJELZÉS !!
PERSZE NEM ÁRT AZ ÓVATOSSÁG,MERT EZÉRT NEM AKAROK BÜNTIT FIZETNI !! :roll: :lol: :lol:˝ - ordas Én úgy tudom 'papiron' még kötelező feltüntetni az államjelzést nem elég a rendszámon simán megbüntethet ennek hiánya miatt egy baksisra hajtó rendőr v. határőr (mac. v. szerb) kb: 100ft a sima fekete-fehér H betűset vedd! Ne írj nagy betükkel a fórumon ez kiabálásnak számít, és gondolom nem kiabálsz :) |
| ˝KÖSZI MINDENKINEK A VÁLASZT,DE TÉNYLEG NEM PROBLÉMA A ' H ' ÁLLAMJELZÉS !!
PERSZE NEM ÁRT AZ ÓVATOSSÁG,MERT EZÉRT NEM AKAROK BÜNTIT FIZETNI !! :roll: :lol: :lol:˝ - ordas Én úgy tudom 'papiron' még kötelező feltüntetni az államjelzést nem elég a rendszámon simán megbüntethet ennek hiánya miatt egy baksisra hajtó rendőr v. határőr (mac. v. szerb) kb: 100ft a sima fekete-fehér H betűset vedd! Ne írj nagy betükkel a fórumon ez kiabálásnak számít, és gondolom nem kiabálsz :) |
| #221816 titi68 2014-07-26 |
| Szia Botocska!
Ha nem ragaszkodsz az OMV-hez, akkor szerintem alkalmasabb a kicsivel Vranje után lévő Valoni Petrol.
Közvetlenül a pálya mellett van, tiszta, új, pihenésre is alkalmas. Visszafelé is épült egy. |
| Szia Botocska!
Ha nem ragaszkodsz az OMV-hez, akkor szerintem alkalmasabb a kicsivel Vranje után lévő Valoni Petrol.
Közvetlenül a pálya mellett van, tiszta, új, pihenésre is alkalmas. Visszafelé is épült egy. |
| #221814 ordas 2014-07-26 |
| köszi mindenkinek a választ,de tényleg nem probléma a ' h ' államjelzés !!
persze nem árt az óvatosság,mert ezért nem akarok büntit fizetni !! :roll: :lol: :lol: |
| köszi mindenkinek a választ,de tényleg nem probléma a ' h ' államjelzés !!
persze nem árt az óvatosság,mert ezért nem akarok büntit fizetni !! :roll: :lol: :lol: |
| #221812 Csarlsz 2014-07-26 |
| Szia!
Mi most vagyunk ki Thassoson, mindig volt a kocsimon H matrica, de most cseréltem autót utazás előtt és erre elfelejtettem, de semmilyen gondom nem volt még.
Viszont tényleg pár forint, ha haza megyek én pótolni fogom.
Üdv.jó utazást. |
| Szia!
Mi most vagyunk ki Thassoson, mindig volt a kocsimon H matrica, de most cseréltem autót utazás előtt és erre elfelejtettem, de semmilyen gondom nem volt még.
Viszont tényleg pár forint, ha haza megyek én pótolni fogom.
Üdv.jó utazást. |
| #221807 raven71 2014-07-26 |
| Accord!
Azt meg tudnád mondani (vagy saccolni), h a nyugati strandok (P.Katsiki-Egremi-Kathisma-Gilaos) autóval milyen messze vannak Vasilikitől?????? |
| Accord!
Azt meg tudnád mondani (vagy saccolni), h a nyugati strandok (P.Katsiki-Egremi-Kathisma-Gilaos) autóval milyen messze vannak Vasilikitől?????? |
| #221805 botocska 2014-07-26 |
| Sziasztok!
Úgy gondolom, az eddigi tankolási tervemet át kell alakítani, ha kifelé menet már Presevonál a MOL kúton nem lehet tankolni. Leírnátok pontosan, hogy Vranje környékén hol van az az OMV kút, vagy a pálya mellett hol van még kút?
köszönöm. |
| Sziasztok!
Úgy gondolom, az eddigi tankolási tervemet át kell alakítani, ha kifelé menet már Presevonál a MOL kúton nem lehet tankolni. Leírnátok pontosan, hogy Vranje környékén hol van az az OMV kút, vagy a pálya mellett hol van még kút?
köszönöm. |
| #221804 killerlaca 2014-07-26 |
| Szia!
És most mi a baj, hogy csupa nagybetű meg az emocion a végén?!
Egyébként én felragasztanám mivel kb 100Ft-ba kerül.... |
| Szia!
És most mi a baj, hogy csupa nagybetű meg az emocion a végén?!
Egyébként én felragasztanám mivel kb 100Ft-ba kerül.... |
| #221799 raven71 2014-07-26 |
| Csak azt nem értem, h akkor mire volt jó ez a másfél év szarakodásuk az 'adj jurót, adok denárt' dolog?!?!?!?! |
| Csak azt nem értem, h akkor mire volt jó ez a másfél év szarakodásuk az 'adj jurót, adok denárt' dolog?!?!?!?! |
| #221788 accord 2014-07-26 |
| ˝KEDVES BARÁTAIM !
AKI TUD SEGÍTSEN, EU -S MAGYAR RENDSZÁMU SZGK-VAL FOGOK MENNI BULGÁRIÁN ÁT
GÖRÖGORSZÁGBA -VISSZA MACEDONIA- SZERBIA ÉS MAGYARORSZÁG.
kÉRDÉS AZ,HOGY A '' H ' BETŰ ÁLLAMJELZÉST FEL KELL RAGASZTANI A SZGK HÁTSÓ RÉSZÉRE VAGY A HÁTSÓ ABLAKRA ?
ELLENŐRZIK E A RENDŐRŐK ANNAK MEGLÉTÉT ?
KÖSZI A VÁLASZOKAT !! :evil:˝ - ordas Engem nem bántottak, pedig nincs fennt semmilyen jelzés. Hacsak nem a Honda nagy H betűjét nem gondolták felségjelzésnek! :lol: |
| ˝KEDVES BARÁTAIM !
AKI TUD SEGÍTSEN, EU -S MAGYAR RENDSZÁMU SZGK-VAL FOGOK MENNI BULGÁRIÁN ÁT
GÖRÖGORSZÁGBA -VISSZA MACEDONIA- SZERBIA ÉS MAGYARORSZÁG.
kÉRDÉS AZ,HOGY A '' H ' BETŰ ÁLLAMJELZÉST FEL KELL RAGASZTANI A SZGK HÁTSÓ RÉSZÉRE VAGY A HÁTSÓ ABLAKRA ?
ELLENŐRZIK E A RENDŐRŐK ANNAK MEGLÉTÉT ?
KÖSZI A VÁLASZOKAT !! :evil:˝ - ordas Engem nem bántottak, pedig nincs fennt semmilyen jelzés. Hacsak nem a Honda nagy H betűjét nem gondolták felségjelzésnek! :lol: |
| #221786 ordas 2014-07-26 |
| kedves barátaim !
aki tud segítsen, eu -s magyar rendszámu szgk-val fogok menni bulgárián át
görögországba -vissza macedonia- szerbia és magyarország.
kérdés az,hogy a '' h ' betű államjelzést fel kell ragasztani a szgk hátsó részére vagy a hátsó ablakra ?
ellenőrzik e a rendőrők annak meglétét ?
köszi a válaszokat !! :evil: |
| kedves barátaim !
aki tud segítsen, eu -s magyar rendszámu szgk-val fogok menni bulgárián át
görögországba -vissza macedonia- szerbia és magyarország.
kérdés az,hogy a '' h ' betű államjelzést fel kell ragasztani a szgk hátsó részére vagy a hátsó ablakra ?
ellenőrzik e a rendőrők annak meglétét ?
köszi a válaszokat !! :evil: |