KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#211210 suvimarta 2013-11-30
Akkor ez azt jelenti, hogy szerencsénk volt eddig az elkerülővel??
Akkor ez azt jelenti, hogy szerencsénk volt eddig az elkerülővel??
#211209 Triznyak 2013-11-30
Akkor lesz érdemes az elkerülőn menni, ha már végig elkészül mint autópálya. Addig lutri az egész.
Akkor lesz érdemes az elkerülőn menni, ha már végig elkészül mint autópálya. Addig lutri az egész.
#211206 Kepkypa 2013-11-30
A városon keresztül.. Sokkal gyorsabb... Ráadásul az elkerülő miatt a forgalom kb 1/3-ára esett vissza.. Nincsenek buszok teherautók kamionok... Nincs hosszú záróvonalas szakasz stb..... :D
A városon keresztül.. Sokkal gyorsabb... Ráadásul az elkerülő miatt a forgalom kb 1/3-ára esett vissza.. Nincsenek buszok teherautók kamionok... Nincs hosszú záróvonalas szakasz stb..... :D
#211203 Lala12 2013-11-30
Szerintem a városon át. Nincs szintbeli kereszteződés és rövidebb, mint az elkerülő. Ja, és a látnivaló sem utolsó. :)
Szerintem a városon át. Nincs szintbeli kereszteződés és rövidebb, mint az elkerülő. Ja, és a látnivaló sem utolsó. :)
#211199 laci54 2013-11-30
Egyszer mentem az elkerülőn soha többé,időbe is és km-be is hoszabb
Egyszer mentem az elkerülőn soha többé,időbe is és km-be is hoszabb
#211193 suvimarta 2013-11-30
Mi elkerülőn megyünk mindig
Mi elkerülőn megyünk mindig
#211190 KissLaszlo 2013-11-30
Merre érdemes menni Belgrádnál? Át a városon, vagy az elkerülőn?
Merre érdemes menni Belgrádnál? Át a városon, vagy az elkerülőn?
#211047 Triznyak 2013-11-21
˝A kérdés nem a pályadíjról szólt. Az Opel Vivaro magassága1982mm.˝ - Katana750

???? Erre válaszoltam, amint akkor is beidéztem!!! : 'Elég húzós lesz a lemenet autópályaharács költsége ha SRB-MK útvonalon mész. Szerintem III. kategóriát fognak fizettetni ami súlyos. 4-4500RSD.' Mi ez, ha nem a pályadíj? Egyszerűbb lett volna azt mondanod, hogy bocs nem tudtam, mint körömszakadtig mosdatni a négert. :(
˝A kérdés nem a pályadíjról szólt. Az Opel Vivaro magassága1982mm.˝ - Katana750

???? Erre válaszoltam, amint akkor is beidéztem!!! : 'Elég húzós lesz a lemenet autópályaharács költsége ha SRB-MK útvonalon mész. Szerintem III. kategóriát fognak fizettetni ami súlyos. 4-4500RSD.' Mi ez, ha nem a pályadíj? Egyszerűbb lett volna azt mondanod, hogy bocs nem tudtam, mint körömszakadtig mosdatni a négert. :(
#211044 kaliber 2013-11-20
˝Köszi a választ, de most már minden világos ! :lol: Makrigialoson lesz 1 tranzit éjszakánk, így az oda út adott! Én is mindenképpen Mpafra-nál akartam az E951-re lemenni! Még egyszer köszi!!!˝ - raven71

A gyakorlatban a pályán Ioannina lesz ki írva amit figyelni kell, a lekanyarodásnál pedig Arta.
˝Köszi a választ, de most már minden világos ! :lol: Makrigialoson lesz 1 tranzit éjszakánk, így az oda út adott! Én is mindenképpen Mpafra-nál akartam az E951-re lemenni! Még egyszer köszi!!!˝ - raven71

A gyakorlatban a pályán Ioannina lesz ki írva amit figyelni kell, a lekanyarodásnál pedig Arta.
#211043 Katana750 2013-11-20
A kérdés nem a pályadíjról szólt. Az Opel Vivaro magassága1982mm.
A kérdés nem a pályadíjról szólt. Az Opel Vivaro magassága1982mm.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..