KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#206771 Évuska 2013-07-15
Mi hétfői napon mentünk és kedden jöttünk haza. Kevés teherautóval találkoztunk. Elég gyér volt a forgalom.
Mi hétfői napon mentünk és kedden jöttünk haza. Kevés teherautóval találkoztunk. Elég gyér volt a forgalom.
#206769 titi68 2013-07-15
Ez függ a napszaktól, és az országtól is. Szerintem jóval kisebb, mint nálunk.
Ez függ a napszaktól, és az országtól is. Szerintem jóval kisebb, mint nálunk.
#206764 Thomasz 2013-07-14
titi/Jox/Évuska! Köszönöm a választ!Itt is és még pár helyen nézegettem és mindenhol más összeget találtam. Még egyszer köszönöm! :)
titi/Jox/Évuska! Köszönöm a választ!Itt is és még pár helyen nézegettem és mindenhol más összeget találtam. Még egyszer köszönöm! :)
#206758 CsabaF 2013-07-14
Hétköznap nagy a teherautó forgalom?
Hétköznap nagy a teherautó forgalom?
#206753 Évuska 2013-07-14
Kedden jöttünk arra. 50-60-50 dénárt fizettünk.
Kedden jöttünk arra. 50-60-50 dénárt fizettünk.
#206748 Jox 2013-07-14
˝Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban,hogy a hivatalos Macedón Autó pálya díjat hol lehet megnézni?Mert mindenhol más összeg szerepel! Előre is köszönöm :)˝ - Thomasz

Itt olvassgass:
˝Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban,hogy a hivatalos Macedón Autó pálya díjat hol lehet megnézni?Mert mindenhol más összeg szerepel! Előre is köszönöm :)˝ - Thomasz

Itt olvassgass:
#206738 Erzsi1221 2013-07-14
Titi! De szabad itthonról is.. Csak a múltkor annyira felkeltetted az érdeklődésemet Vourvouru iránt, h legközelebb Sarti helyett mi is oda megyünk. várjuk a beszámolódat ha megérkezel, jó nyaralást kivánok!!!
Titi! De szabad itthonról is.. Csak a múltkor annyira felkeltetted az érdeklődésemet Vourvouru iránt, h legközelebb Sarti helyett mi is oda megyünk. várjuk a beszámolódat ha megérkezel, jó nyaralást kivánok!!!
#206718 titi68 2013-07-14
Éppen most értem haza, csak még a 'magyar tenger'-ről! Még van egy húzós, dolgozós hetem itthon! Miért kérdezted, nem szabad itthonról neteznem ( egy kicsit ezt most nem értem!)?
Éppen most értem haza, csak még a 'magyar tenger'-ről! Még van egy húzós, dolgozós hetem itthon! Miért kérdezted, nem szabad itthonról neteznem ( egy kicsit ezt most nem értem!)?
#206716 Erzsi1221 2013-07-14
Titi! Te még nem vagy ott:) Itthonról netezel?
Titi! Te még nem vagy ott:) Itthonról netezel?
#206715 titi68 2013-07-14
Évek óta 50-60-50 denárt kell fizetni, az utóbbi hetekben is ezt írta mindenki. Pár hete én linkeltem be a szerintem hivatalos oldalt, ahol más összeg van, de azt hagyjuk. Egyébként minimális az eltérés, 30 denár, kb. 150 Ft
Évek óta 50-60-50 denárt kell fizetni, az utóbbi hetekben is ezt írta mindenki. Pár hete én linkeltem be a szerintem hivatalos oldalt, ahol más összeg van, de azt hagyjuk. Egyébként minimális az eltérés, 30 denár, kb. 150 Ft

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..