KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#205468 KissLaszlo 2013-06-28
Ezt nem értem!!! Hogy lehet az, hogy Ti nem tudtok az ország bármely részéről 10-11 óra alatt lejutni görög országba, úgy hogy a kocsi fogyasztása nem haladja meg a 3,5 litert? Lehet, hogy nem csak én vagyok ilyen béna??? Itt sorban ezt olvasom, hogy micsoda rekordokkal teszik meg az utat.
Ezt nem értem!!! Hogy lehet az, hogy Ti nem tudtok az ország bármely részéről 10-11 óra alatt lejutni görög országba, úgy hogy a kocsi fogyasztása nem haladja meg a 3,5 litert? Lehet, hogy nem csak én vagyok ilyen béna??? Itt sorban ezt olvasom, hogy micsoda rekordokkal teszik meg az utat.
#205449 T.Márta 2013-06-28
vettem, folyt köv. odaát !
vettem, folyt köv. odaát !
#205447 eduso 2013-06-28
na, jól elvagyunk, kerülgetjük egymást mint macska ....a Sarti fórumon éppen erről is írtam neked, de 12-én pénteken Pestről :lol:
na, jól elvagyunk, kerülgetjük egymást mint macska ....a Sarti fórumon éppen erről is írtam neked, de 12-én pénteken Pestről :lol:
#205443 T.Márta 2013-06-28
Edusó, ti mikor indultok ? ha jól rémlik majdnem egy időben megyünk !
Edusó, ti mikor indultok ? ha jól rémlik majdnem egy időben megyünk !
#205439 Lujzia 2013-06-28
Látom Kepkypa már irta pár napja,úgyhogy sorry, nem győzök mindent követni! :)
Látom Kepkypa már irta pár napja,úgyhogy sorry, nem győzök mindent követni! :)
#205438 Lujzia 2013-06-28
Sziasztok! Igen emelkednek az autópályadijak Szerbiában júliustól 20%-al.
Sziasztok! Igen emelkednek az autópályadijak Szerbiában júliustól 20%-al.
#205437 Kepkypa 2013-06-28
Már belinkeltem vagy két napja Stewe írását, de mindenki átsiklott rajta .... :?: Úgy látszik lényegtelen :D
Már belinkeltem vagy két napja Stewe írását, de mindenki átsiklott rajta .... :?: Úgy látszik lényegtelen :D
#205435 eduso 2013-06-28
Szia T.Márta, igen, erre akartam én is célozni, hogy szerencse is kell az úthoz.Tavaly mi Montenegróban voltunk, átmentünk Albániába, kifogtunk menet közben a Skadari tóhoz közel egy olyan balesetet, hogy össze vissza terelgettek minket a rendőrök....ez kicsit off de a balesetek is ilyenek... nem tudsz ezekre felkészülni...
Szia T.Márta, igen, erre akartam én is célozni, hogy szerencse is kell az úthoz.Tavaly mi Montenegróban voltunk, átmentünk Albániába, kifogtunk menet közben a Skadari tóhoz közel egy olyan balesetet, hogy össze vissza terelgettek minket a rendőrök....ez kicsit off de a balesetek is ilyenek... nem tudsz ezekre felkészülni...
#205434 Triznyak 2013-06-28
A rossz nyelvek szerint a jövő héttől emelkednek a szerb autópályadíjak, miután megszűnik a díj áfa mentessége.
A rossz nyelvek szerint a jövő héttől emelkednek a szerb autópályadíjak, miután megszűnik a díj áfa mentessége.
#205433 T.Márta 2013-06-28
Szia Edusó! Egyáltalán nem lehet kiszámítani mikor ki milyen dugóba fut bele. Mi 2010-ben de.9-körül értünk Szalonikibe és onnét 1-előre, kettőt hátra volt a menet mert Nikitiig ez volt, a fennakadás oka nem más mint rendőr irányítás volt ! du. 2-órara értünk Sartira !
Szia Edusó! Egyáltalán nem lehet kiszámítani mikor ki milyen dugóba fut bele. Mi 2010-ben de.9-körül értünk Szalonikibe és onnét 1-előre, kettőt hátra volt a menet mert Nikitiig ez volt, a fennakadás oka nem más mint rendőr irányítás volt ! du. 2-órara értünk Sartira !

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..