KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#204246 aki 2013-06-12
Placosz van a határ előtt kb 8 km-rel egy RT-petrol kút, ahol az autópálya folytatódik, én mindig ott tankolok. Ezt úgy kell érteni, hogy az alagutak után nincs autópálya kb. 40 km-en és itt folytatódik a határig.
Placosz van a határ előtt kb 8 km-rel egy RT-petrol kút, ahol az autópálya folytatódik, én mindig ott tankolok. Ezt úgy kell érteni, hogy az alagutak után nincs autópálya kb. 40 km-en és itt folytatódik a határig.
#204231 placosz 2013-06-12
Bocs,elfelejtettem mondani,hogy azon kívül.Azt ismerem,kihagynám ha lehet.
Bocs,elfelejtettem mondani,hogy azon kívül.Azt ismerem,kihagynám ha lehet.
#204230 dgeryke 2013-06-12
Igen van,a Kaszinónál tudsz tankolni,utánna jön is a határ
Igen van,a Kaszinónál tudsz tankolni,utánna jön is a határ
#204229 placosz 2013-06-12
Hali! Meg tudnátok mondani,hogy Macedóniában a görög határ előtt az utsó 10-15-km-en van-e tankolási lehetőség?
Hali! Meg tudnátok mondani,hogy Macedóniában a görög határ előtt az utsó 10-15-km-en van-e tankolási lehetőség?
#204228 Monesz80 2013-06-12
Szia Kepkypa! Tegnap írtam privit a szélvédővel kapcsolatban. köszi :)
Szia Kepkypa! Tegnap írtam privit a szélvédővel kapcsolatban. köszi :)
#204225 dokeee 2013-06-12
Ja, az lehet, olyanom nincs.
Ja, az lehet, olyanom nincs.
#204224 CsabaF 2013-06-12
Várakoznom még nem kellett, útközben pár autóval találkoztam csak. Kifelé fél perc míg a közös átkelőhelyen csak az úti okmányokat bescannelik, visszafelé már tüzetesebb magyar részről a vámvizsgálat (csomagtartó, motorháztető fel, sárvédők, ajtók kopogtatása, utasok kiszállítása, ülések nyomkodása, stb.).
Várakoznom még nem kellett, útközben pár autóval találkoztam csak. Kifelé fél perc míg a közös átkelőhelyen csak az úti okmányokat bescannelik, visszafelé már tüzetesebb magyar részről a vámvizsgálat (csomagtartó, motorháztető fel, sárvédők, ajtók kopogtatása, utasok kiszállítása, ülések nyomkodása, stb.).
#204221 Kepkypa 2013-06-12
Ha 5-6 autó várakozik akkor nem megyek előre, de ha több akkor.......
Ha 5-6 autó várakozik akkor nem megyek előre, de ha több akkor.......
#204219 vivahellasz 2013-06-12
Aha...Akkor mi is bepróbálkozunk,ha várni kellene sokat és kiderül,hogy működik-e vagy sem?!
Aha...Akkor mi is bepróbálkozunk,ha várni kellene sokat és kiderül,hogy működik-e vagy sem?!
#204217 Kepkypa 2013-06-12
Nem magamtól mentem előre először a határőr mondta hogyha jövünk akkor nyugodtan kerüljük ki a sort és menjünk bátran előre, hisz unios állampolgárként ott a szabad sáv, csak a non eusok is oda állnak.. :D
Nem magamtól mentem előre először a határőr mondta hogyha jövünk akkor nyugodtan kerüljük ki a sort és menjünk bátran előre, hisz unios állampolgárként ott a szabad sáv, csak a non eusok is oda állnak.. :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..