KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Autóval Görögországba

#203413 Tenger78 2013-06-01
A hagyományos útvonal alatt a Szaloniki - Kozani útvonalat érted?
A hagyományos útvonal alatt a Szaloniki - Kozani útvonalat érted?
#203407 Kepkypa 2013-06-01
Én kerülöm az elkerülőt mert a városon keresztül gyorsabb szerintem.... Igaz odafele arra mentünk mert kíváncsi voltam van-e rajta változás, de nem láttam hogy gyorsult volna, és a sok teherautó miatt csak araszoltunk rajta este 9 környékén.. ezért visszafele Belgrádon keresztül jöttünk délután 7 óra körül és szokásos kb 15-18 perc alatt keresztül is értünk rajta.. :D
Én kerülöm az elkerülőt mert a városon keresztül gyorsabb szerintem.... Igaz odafele arra mentünk mert kíváncsi voltam van-e rajta változás, de nem láttam hogy gyorsult volna, és a sok teherautó miatt csak araszoltunk rajta este 9 környékén.. ezért visszafele Belgrádon keresztül jöttünk délután 7 óra körül és szokásos kb 15-18 perc alatt keresztül is értünk rajta.. :D
#203406 kovimi77 2013-06-01
Sziasztok! Mac benzin mennyibe kerül?
Sziasztok! Mac benzin mennyibe kerül?
#203403 Anti425 2013-06-01
Köszi a választ! És a Belgrádi körgyűrű hogy áll?
Köszi a választ! És a Belgrádi körgyűrű hogy áll?
#203402 Kepkypa 2013-06-01
Ha a határ előtt lévő kb 20km-es szakaszra gondolsz, akkor az még mindig nincs átadva...Én egy hónapja nem jártam arra, akkor még ez volt a helyzet.. Vranjénál is megy az útépítés ahogy néztem hamarosan átadják azt a szakaszt is, nem úgy mint a határra vezetőt...
Ha a határ előtt lévő kb 20km-es szakaszra gondolsz, akkor az még mindig nincs átadva...Én egy hónapja nem jártam arra, akkor még ez volt a helyzet.. Vranjénál is megy az útépítés ahogy néztem hamarosan átadják azt a szakaszt is, nem úgy mint a határra vezetőt...
#203401 Kepkypa 2013-06-01
Valamivel rövidebb az út, arra lassabb is mint a hagyományos útvonalon mennél.
Valamivel rövidebb az út, arra lassabb is mint a hagyományos útvonalon mennél.
#203400 Anti425 2013-06-01
Sziasztok! A Belgrádot elkerülő körgyűrűvel mi a helyzet? Az utolsó szakasz készen van,vagy még épül? Másik kérdés : Nis,és a Mac-országhatár között van ujabb elkészült Autópálya szakasz? Előre is köszönöm a válaszokat !Üdv!
Sziasztok! A Belgrádot elkerülő körgyűrűvel mi a helyzet? Az utolsó szakasz készen van,vagy még épül? Másik kérdés : Nis,és a Mac-országhatár között van ujabb elkészült Autópálya szakasz? Előre is köszönöm a válaszokat !Üdv!
#203399 Tenger78 2013-06-01
Sziasztok! Köszi a sok hasznos infót a díjakról és tapasztalatokról. Az én kérdésem, hogy Bitola felé érdemes e menni, ha Korfura megyünk. Vannak e arra is tiszta benzinkutak megálláshoz stb?
Sziasztok! Köszi a sok hasznos infót a díjakról és tapasztalatokról. Az én kérdésem, hogy Bitola felé érdemes e menni, ha Korfura megyünk. Vannak e arra is tiszta benzinkutak megálláshoz stb?
#203390 Csarlsz 2013-06-01
Szervusz Balázsh! Paráliáig szeretnék autópályán menni. Köszönöm az infót, Budának is.
Szervusz Balázsh! Paráliáig szeretnék autópályán menni. Köszönöm az infót, Budának is.
#203388 Csarlsz 2013-06-01
Köszönöm, Lala!
Köszönöm, Lala!

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat