KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#202677 PierrKardán 2013-05-22
˝Sokan keverik a környezetvédelmi zöldkártyát ... ˝ - Kepkypa

Na, ez az, ami már 3 és fél éve nincs, szóval nehéz összekeverni a rendes zöldkártyával :wink:
˝Sokan keverik a környezetvédelmi zöldkártyát ... ˝ - Kepkypa

Na, ez az, ami már 3 és fél éve nincs, szóval nehéz összekeverni a rendes zöldkártyával :wink:
#202658 Böby77 2013-05-22
Sziasztok! Így már én is értem :D mert engem is bekavart! Köszi Böby
Sziasztok! Így már én is értem :D mert engem is bekavart! Köszi Böby
#202636 zolee84 2013-05-21
Főleg, hogy már egy ideje nincs is más zöldkártya ami bárkit is bezavarhatna. :)
Főleg, hogy már egy ideje nincs is más zöldkártya ami bárkit is bezavarhatna. :)
#202632 Kepkypa 2013-05-21
Sokan keverik a környezetvédelmi zöldkártyát a biztosítási zöldkártyával.... Neked a kötelező biztosítást igazoló zöldkártya KELL... :shock:
Sokan keverik a környezetvédelmi zöldkártyát a biztosítási zöldkártyával.... Neked a kötelező biztosítást igazoló zöldkártya KELL... :shock:
#202630 CsabaF 2013-05-21
Zöldkártyának nevezett papirost a biztosító állítja ki, ezzel igazolod, külföldön, hogy az utazás ideje alatt a jármű érvényes biztosítással rendelkezik. Mint lejjebb írtam, ha ezt automatikusan (a biztosítási díj befizetése után) nem küldi a biztosítód, akkor kérni kell. Zöldkártya kiállítása ingyenes!
Zöldkártyának nevezett papirost a biztosító állítja ki, ezzel igazolod, külföldön, hogy az utazás ideje alatt a jármű érvényes biztosítással rendelkezik. Mint lejjebb írtam, ha ezt automatikusan (a biztosítási díj befizetése után) nem küldi a biztosítód, akkor kérni kell. Zöldkártya kiállítása ingyenes!
#202627 Böby77 2013-05-21
Köszi és azt külön kell csináltatni vagy jó amit a vizsgán adnak papírt.
Köszi és azt külön kell csináltatni vagy jó amit a vizsgán adnak papírt.
#202626 CsabaF 2013-05-21
Írsz egy emailt a biztosítódnak, s pár napon belül küldik a zöldkártyát, vagy egy pdf fájlt, amit ki kell nyomtatni.
Írsz egy emailt a biztosítódnak, s pár napon belül küldik a zöldkártyát, vagy egy pdf fájlt, amit ki kell nyomtatni.
#202625 Kepkypa 2013-05-21
Igen a Makedónok kérik a határon...
Igen a Makedónok kérik a határon...
#202624 Böby77 2013-05-21
Sziasztok! Ha autóval megyünk Sartiba kell külön zöldkártyát csináltatni ,kérik valamelyik határon? Köszi Böby
Sziasztok! Ha autóval megyünk Sartiba kell külön zöldkártyát csináltatni ,kérik valamelyik határon? Köszi Böby
#202622 CsabaF 2013-05-21
Szépen ki van táblázva, Szabadkát kell követni, de persze Palicsra sem kell bemenni, előtte van az autópálya feljáró. Tanács annyi, hogy akik Szeged felől érkeznek (vagy az M5-ösön), azok Mórahalomnál a körforgalomban balra menjenek ki, majd Kissornak forduljanak.
Szépen ki van táblázva, Szabadkát kell követni, de persze Palicsra sem kell bemenni, előtte van az autópálya feljáró. Tanács annyi, hogy akik Szeged felől érkeznek (vagy az M5-ösön), azok Mórahalomnál a körforgalomban balra menjenek ki, majd Kissornak forduljanak.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..