KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#200932 Triznyak 2013-04-10
˝Az ásotthalmi átkelőről tudtok valamit? Állítólag már át kellett volna adják.˝ - Gabrilosz

˝Az ásotthalmi átkelőről tudtok valamit? Állítólag már át kellett volna adják.˝ - Gabrilosz

#200922 Gabrilosz 2013-04-10
Az ásotthalmi átkelőről tudtok valamit? Állítólag már át kellett volna adják.
Az ásotthalmi átkelőről tudtok valamit? Állítólag már át kellett volna adják.
#200919 tom2004 2013-04-10
SziasztoK! 2 éve voltam Görögországban, nyár végén megint megyek. Szerbiában az autópálya Röszkétől Újvidékig már végig kész van?
SziasztoK! 2 éve voltam Görögországban, nyár végén megint megyek. Szerbiában az autópálya Röszkétől Újvidékig már végig kész van?
#200915 Karol 2013-04-10
Azóta én is nézelődtem, valóban nem kiugró az ár az apartmanért, bár a környék nem látszik a képeken. Ha vannak még ötletek várom.
Azóta én is nézelődtem, valóban nem kiugró az ár az apartmanért, bár a környék nem látszik a képeken. Ha vannak még ötletek várom.
#200913 Triznyak 2013-04-10
˝Nem szívbajosak főszezonban 60eurót elkérni egy szobáért.... :oops:˝ - Kepkypa

Nem szobáról van ott szó! Apartmanért/lakásért nem kiugró ár az manapság. Persze környék és minőség függő, de ez innen nem látszik....
˝Nem szívbajosak főszezonban 60eurót elkérni egy szobáért.... :oops:˝ - Kepkypa

Nem szobáról van ott szó! Apartmanért/lakásért nem kiugró ár az manapság. Persze környék és minőség függő, de ez innen nem látszik....
#200911 Karol 2013-04-10
Bár a helyes részen régóta nincsenek hozzászólók.
Bár a helyes részen régóta nincsenek hozzászólók.
#200909 Karol 2013-04-10
Köszi, át is mentem a helyes részre. :D
Köszi, át is mentem a helyes részre. :D
#200906 kaliber 2013-04-10
˝Apartmanba mennénk, valahol Stavros környékén, ha tudtok szállásokat írjatok.˝ - Karol

Az előző hsz-ben említettnél még a is jobb ajánlatokat találsz Stavros környékén, egyébként ez a téma tartozik
˝Apartmanba mennénk, valahol Stavros környékén, ha tudtok szállásokat írjatok.˝ - Karol

Az előző hsz-ben említettnél még a is jobb ajánlatokat találsz Stavros környékén, egyébként ez a téma tartozik
#200903 Karol 2013-04-10
Apartmanba mennénk, valahol Stavros környékén, ha tudtok szállásokat írjatok.
Apartmanba mennénk, valahol Stavros környékén, ha tudtok szállásokat írjatok.
#200901 Karol 2013-04-10
18 éve volt utoljára Görögországban, minden jó szálláshely ajánlatra vevő vagyok, ha tudsz.
18 éve volt utoljára Görögországban, minden jó szálláshely ajánlatra vevő vagyok, ha tudsz.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..